• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az igazat szólván, egy másik leányzóhoz terveztem menni, de a kinézett hölgynél közbejöttek a női nehéz napok, és csak masszázs lehetőség lett volna, viszont nem pusztán szopatós szombatra gondoltam, zsebzsötemre meg pláne nem, így esett a választásom Cintiára. Hatalmas szerencsémre. Először 10 óra tájban kerestem, gondolván, hogy ha 11 körül kezdődik az ügyfélfogadási idő, elérem, de kisípolt a telója, kerestem 11 után is, hasonlóan nulla eredménnyel, végül fél 1 körül szándékoztam tenni egy harmadik, utolsó próbát. Jó jel volt, hogy már kicsengett a teló, és pár pillanat múlva Cintia fel is vette a telefont. A bővebb infó menüpontban már tájékozódtam a lehetőségekről és az ajándék mértékéről, így nem ért meglepetés ezen a téren. Cintia hangja kellemes volt, inkább mélyebb, mint magasabb, érződött, hogy egy intelligens, tapasztalt hölggyel lesz dolgom. Elmondta a lehetőségeket, egyebekre nem is tértünk ki, hiszen minden benne van az alapban, és nem volt olyan extra igényem, ami bizonyos korlátokon kívül esett volna. Megállapodtunk aznap 14.30-ban, ő ajánlotta fel, nekem tökéletesen megfelelt, pontos címet kaptam.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, bár tömeg nem volt, egy kisebb utca a Népstadion metrómegálló közelében, onnan kb. 5 perc távolságra gyalogtempóban, ennyi kis séta kell is, hogy kifújja a szél az ember ruházatából a BKV-szagot, vagy amit ki kell :) A környéken sok üres parkolóhely volt, de hétvége lévén, rizikós, mennyire lehet egyszerű a hétköznapokon autóval.
  • Helyszín:

    Percre pontosan ott termettem a ház előtt. Kisebb lakásszámú újépítésű ház, szolid megjelenéssel, csini klinkertéglás alsórésszel, egyértelmű kaputelefonnal, tudjátok, amitől még az öreg mamikák sem fossák össze magukat. Amire érdemes figyelni, hogy van egy lépcsősornyi magasságban lévő mezzanine lakószint is, ezt nullának kell venni az emeletek számánál, ha jó lakásba szeretne menni az ember :) Cintiát hívtam, mondta a csengőszámot, nyílt az ajtó, megtudtam az emeletet, ajtószámot is. Liftet nem láttam és a lift sem látott engem. Egyéb élőlénnyel sem találkoztam, frankón mondom, atomcsapás ez a nap. Az ajtóhoz érve bebocsájtást nyertem, a közepes méretű lakás tiszta, rendezett. Bár Cintia képeiről hiányzik a lakás, a barátnője, Lili szintén ott rendel, nála vannak fenn képek a kecóról. Egyszerűen berendezett, talán IKEA felszereléssel. A fürdőszobában nagy tisztaság van, sehol egy porszem, édesen ki vannak készítve a műanyag kispoharak és a szájvíz, opcionálisan fogkefe és fogkrém is használható. Tusfürdőből 10+ volt, inkább többféle illat és bőrérzékenység szerint, mint márka szerint, vigyázzállásban sorakoztak :) Törülközőt kaptam, nagyot, minőségit, szépen mosottat. A szoba picinyke, de arra tökéletes, amit művelünk benne, van fekvő helyzetű tükör az ágy mellett, vizuális típusoknak. Behúzott redőnyök, hangulatvilágítás. Ez mondjuk annyira nem jött be, jobban szeretek világosban szexelni. Lakáskultúra rovatunkat hallották.
  • Lány külseje:

    Hűha! Megint annak a tipikus jelenségnek az esete, amikor előben valakinek jobban megörülünk, mint a képekről szőtt elképzeléseink indokolnák, pedig azok se rosszak! Pozitívan csalódtam, nagy kő esett le a szívemről, amikor megláttam. Szoktam izgulni az arc miatt, lesz -e annyira szép, lesz -e ugyanaz a kategória, mint a hozzá tartozó test, de az előző beszik megnyugtattak. Arcra szép, nagyon a zsánerem, cukorfalat szomszédlány-típus. Minimál sminkes csinosítás a huncutul néző szemek környékén, nagyon szép, vékony, egyenes orr, konkrét tekintet, finom illatú dús és szép haj. Cicik rendben vannak, lehet velük játszani. A kiírt adatok valósak. Igazán kellemes teremtés, van egy kisugárzása, amivel elvarázsol, egész lényéből a nyugodtság és az élettapasztalat érződik, simán a felvállalható barátnő kategória, és értelmes is. Nem az a szószátyár típus, amit mond, annak súlya, jelentése van. Pár dologgal nem elégedett magán, ellenben megítélésem szerint tökéletes nő. Haza is vittem volna :) Van pár tetkó, ami a képeken nem látszik, ízlések és pofonok.
  • Action:

    Fegyvert s férfit éneklek, punci hatalmát... Inkább informatív leszek, MT-aknak szóló, és részletes. Amikor beléptem az ajtón, előbújt, és egymás szavába vágva azzal kezdtünk, hogy na, akkor mennyire is vagyunk szimpatikusak egymásnak, gyorsan kiderült, hogy minden okés lesz :) Cipőt levettem, Cintia bekísért a szobába, megkérdezte, hogy voltam -e már "ilyen" helyen, és tudom -e, hogy hogyan szoktak zajlani a dolgok. Naná :) Ajándékot lerendeztük, levetkőztem és elmentem zuhanyozni, ő már megtette ezt 5 perccel azelőtt, hogy megérkeztem volna. Visszatérve, gondosan feltette a lepedőt, és megkérdezte, hogy mit szeretnék. Hát, gondoltam, ami majd jön. Csókkal indítottunk, nagyon jó vele csókolózni, mindig szívesen fogadja, akár a randi első percétől az utolsó percéig, és jól is csinálja. Kíváncsi voltam, hogy lentebb is hasonló jól tud -e kényeztetni, és csinálta is lelkesen, kérésre a szemembe nézve, barátnősen szopott, láttam, hogy jó lesz, gyorsan cseréltünk, és én vettem kezelésbe a puncit. Finom volt, pár perc nyalakodás után elélvezett. És igen, ez a lány vagy tényleg élvezi, hogy kényeztetik és ráhangolja magát a vendégre és az együttlétre olyan fokon, hogy képes legyen hamar és gyorsan elélvezni, vagy nagyon jó színésznő. Mikor elment, cseréltünk, és egy hosszabb francia vette kezdetét, először fekvő helyzetben, aztán ő az ágyon és én az ágy mellett állva, majd én az ágyon ülve, ő pedig térdelve, végig a szemembe nézve. Itt eléggé elidőztünk. Kérdeztem tőle, szeret -e szopni, mire a válasz: "Hát, nem látod?! ;)" El is hiszem neki. Kipróbáltam, azt is, milyen mélyre tudja bevenni, hát, meggyőzött, ha nem is volt mélytorok. Kérdeztem, hova mehet majd az anyag, a válasz az volt, hogy bárhova :) Tündéri! Hagytam magamat végül, mondtam, hogy gyorsítson, és a szájába élveztem. Az utódok sorsa kétséges, a kielégülés miatt csak fél szemmel láttam, és arra tippelek, hogy az anyag bizony eltűnt, de utána volt egy kis szájtörcsi. Utána csók az édes kis szájacskájára. Franciája a jobbik típus, nem túl gyenge, de nem is a vad fejőgép, annak ellenére, hogy végig finoman kezezik. Bubis ásványvizet kaptam, mert bubi nélkül nem az igazi.

    Masszázs vette kezdetét, hasra feküdtem, és Cintia bekent valami illékonnyal, ezt onnan tudom, hogy éreztem, a második menet előtt nem is kell elmennem újra zuhanyozni, talán gyorsan felszívódó krémmel, és alaposan átmasszírozta a hátamat, fenekemet, lábamat, nyaktól a lábujjakig. Ebben is nagy művész a hölgy, a kezei erősek.

    Második menet, Cintia elkezdett életet lehelni a farkamba, majd gumit húztunk és misszionáriusban kezdtem el dugni. Kedvemre volt, végre egy punci, ami passzol a farkamhoz, nem túlzottan szűk, hogy akadályok legyenek a mélyre hatolásban, de nem is tág. Pont jó, és ezt mondtam is neki, hogy emiatt kifejezetten élvezem, elgondolva, hogy a második menetben járunk, amikor már nem annyira kemény, sőt, gumi is van rajtam, ami miatt a fele érzés elveszik, de mégis élveztem, pumpáltam, és pár perc után Cintia megint diszkréten (értsd: nem ordítva, hanem remegve, összehúzódva) elélvezett. Megcsókoltam, és mondtam neki, hogy "Szeretlek Szívem!" Erre, nagy röhögés, és jött a válasz: "Egy órára szerethetsz is!" :) Lovaglóban folytattuk, gyors tempóban, ezt is jól csinálja, ütemesen mozgott, én is toltam belé rendesen, és végül el is mentem a gumiba. Felocsúdás, észrevettük, hogy csak 3-4 perc van már hátra, gyors zuhany, a tusfürdőket valaki megigazította addig, mértani pontosságú távolságba helyezve őket egymástól, visszatérve felöltöztem, cipő fel, cipőkanalat nem fogadtam el :) pár szó beszélgetés, csók és viszlát.

    Ami ezenkívül különösen tetszett, és emiatt tényleg barátnő-feeling a javából. Simogatta minden testrészemet, a mellkasomat cirógatta, és finoman rágcsálta a füleimet. Ezt utoljára Liukánál éreztem.

    Ami viszont kicsit zavart, a lakásban más is tartózkodott, Cintia elmondása szerint a barátnője, volt mászkálás, pár hangfoszlány.
  • Elszámolás:

    Előre adtam az ajándékot, nehogy elfelejtődjön, nem láttam jelét, hogy kérte volna az elején. Végig az asztalon maradt. A bővebb infón belül van tájékoztatás az ajándékokat illetően, érdemes használni :) Normál, pesti átlag.
  • Összkép:

    Tökéletes barátnő-illúzió. Felhívom MT-ak figyelmét Cintia bemutatkozására itt az oldalon, végtelenül korrekt, és szó szerint úgy van.
Happy Massage