• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt,meglepődtem olyan gyorsan felvette a telefon:)Mindent részletesen megbeszéltünk.Szerencsére pont volt szabadideje így már indultam is felé.
  • Megközelítés:

    A mai világba már nem olyan nehéz a közlekedés Gps nagy segítség mindenhova oda talál.Forgalmas hely ,minden van a környéken ,metró bkv csak egy kis séta onnan.
  • Helyszín:

    A szokásos felállás,kívülről látszik hogy nem ma épült,majd 100 éves :)de a lakás szépen felújított rendezett és kellemes légkörű.Szoba hangulatosan célnak berendezve.Fürdőben is megtaláltam mindent ,törölköző is rendben volt.
  • Lány külseje:

    Magassarkúban majdnem magasabb volt mint én:)feszülős miniruha ami megmutatta szép alakját.Szép formás mindene,kemény formás popsi tenyérbe élű cicik.Arca is szép bájos.
  • Action:

    Gyakorlatilag három napja írogatom ezt a beszit,az asszony résen van:)
    Szokásos tisztálkodás után ,az ágyon várt rám.Mellé heveredtem az ágyra ,elkezdtük simogatni csókolgatni egymást.nagyon finom bársonyos bőre van élvezet volt hozzá érni.Hosszas csók csatába fogtunk közbe a keze a szerszámomat simogatta ,én is használtam az ujjamat amit hagyott és jól is esett neki.Éreztem hogy szépen benedvesedett és mozgott a kezem alatt:)majd az ujjamat felváltotta a nyelvem így folytattuk ,finom illatos puncija élvezte a ténykedésem rövid időn belül össze rándult szorította fejem jelezve hogy jól csináltam.Ez már olyan izgalomba hozott hogy készen álltam:)Védőfelszerelést kaptam.Kértem hagy menjek én ,magam alá gyűrtem szó szerint :)úgy szolt rám hogy nyomom a cicijét:)felnyomtam magam mintha fekvő támaszokat csináltam volna:P teljesen felültem a lábait a nyakamhoz fogtam így mozogtunk.Nagyon jó póz volt ez láttam az arcát a ciciket ,csókoltam a lábát ahogy tartottam,egyre gyorsabban mozogtunk és végem is lett hamar.Tisztálkodás ,tusolás és búcsúzkodás.
  • Elszámolás:

    Telefonba mindent megbeszéltünk és ez a helyszínen sem változott.Pesti átlagnak mondható virágcsokrot hagytam az asztalon.
  • Összkép:

    Én csak ajánlani tudom ,egy nagyon figyelmes kedves szexi hölggyel lehettem.


    Még most sem tanultam annyit a kedves kollégáktól hogy élvezetes legyen a beszámolom:):)Nem értem hogy tudják kommentálni azok akik nem is jártak az adott hölgynél.Menjen el maga és élje át Ő is.Én nagyon jól éreztem biztos hogy még visszatérek hozzá.
Happy Massage