• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hamar felvette kb a 3. vagy 4. csörgésre. Kedvesen elmondott mindent telefonban és szinte azonnal indulhattam is, mivel Bp másik oldaláról mentem hozzá. Már telefonban is egy nagyon jót beszélgettünk, de sajnos gyorsan le kellett tennem, mert elkéstem volna, ehhez képest kb. negyed órával korábban értem oda és küldtem egy SMS-t a megbeszéltek szerint, hogy megérkeztem a parkolóba és várakozó állásban leszek. Meglepetésemre pár perc múlva hívott, hogy akkor indulhatok az ajtó felé és a kapuból hívjam fel a kapukód miatt.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, közelben van egy buszvégállomás és az épülettel szemben egy pláza is. Parkolás pofon egyszerű, pláza parkolóját is lehet választani illetve a ház mind2 oldalán van parkoló ha jól láttam. Noya szerint pár napja fizetős, de nekem szerencsém volt a hétvégi ingyenes parkolással.
  • Helyszín:

    13. kerület külső része felé, ezt a társasházat nemrég újíthatták fel kívülről. Rendezett környék. Amennyire nagy a forgalom a főúton, ahhoz képest semmit nem hallani a lakásban az utca zajából. Kis csendes szigetnek mondanám. Kapuban felhívtam a kód miatt, de pont jött valaki ki az ajtón, így kihasználtam és gyorsan belógtam, közben míg az útvonalat elmeséltem fel is értem a megfelelő emeletre. Ha valaki tudja melyik a jobb és bal keze, nem téved el a folyosón.
  • Lány külseje:

    Az egyik képen is látható fekete, merészen kivágott body szerűségben fogadott, ami nagyon jól állt neki de a merész stílusához illik is. Ebben a fekete body-ban csak úgy csillogott a piercing a megfelelő hangulatvilágítás mellett.
  • Action:

    Hát itt leszek szerintem bajban, így is rá kellett aludnom egyet, hogy felidézzem milyen csodás dolgok történtek és elnézést, de ez hosszú lesz. :D
    Bekísért a szobába, mutatta, hogy hova pakolhatok le, míg pakolásztam eszembe jutott, hogy vittem ajándékot csak majdnem elfelejtettem átadni mert elvette az eszemet már az ajtónál, ahogy megláttam. Kaptam egy rendes méretű törülközőt és megmutatta a fürdőt. Egyik előző beszámolóból emlékeztem, hogy a csapon fordítva van a hideg-meleg víz, ezért egyből eltaláltam a kellemes hőmérsékletet, de nem is húztam sokáig mert siettem vissza. Bevezetésnek egy kis táncot kértem tőle, ezért míg elszaladt egy pillanatra addig a kis fotelt középre helyeztem. Visszatért, elindította a zenét és kezdődött a show.

    Nagyon forró erotikus táncot adott. Volt mikor majd megfulladtam a szép cicik között, de ezt egyáltalán nem bántam, sőt kifejezetten élveztem. Egyszer csak elkezdte levenni a body-t amiben segítettem neki és szinte az arcomba nyomta a popsiját, ahogy letolta. Bevallom őszintén, nem bírtam ki, hogy ne nyaljak bele. Tánc után hanyatt feküdt az ágyon és rám parancsolt, hogy adjam oda a vibrijét a szekrényről és üljek csak vissza a székre. Először csak az ujjait használta, majd a vibrátorával kezdte el kielégíteni magát, én pedig csak nézhettem. Húzta az agyam egyre jobban, mindig próbáltam közelíteni, de visszaparancsolt a székre, hogy verjem a farkam mert imádja nézni, miközben saját magát elégíti ki. Apropó, ha eddig nem mondtam volna, hogy szókimondó, hát most mondom. :)
    Nem bírtam magammal és azért sikerült odakerülni a puncijához és az ujjamat használta utána a vibrátora helyett. Egyre erősebben biztatott, hogy ujjazzam, míg el nem élvezett.

    Kb. fél perc pihegés után visszaparancsolt a székre és ő következett. Olyan franciaórát kaptam, mint még soha. Igazi mélytorok, éreztem ahogy koppan. Volt mikor egyáltalán nem használta a kezét, volt mikor egy kicsit, szerintem tökéletes az összhatás. Érezte és én is éreztem, hogy nem fogom már sokáig bírni, ezért gumit húzott, feltérdelt az ágyra és hátulról parancsolta, hogy jó keményen dugjam meg. Már az ujjazás közben éreztem, hogy ez a punci nagyon szűk lesz. Be is igazolódott és nem is bírtam sokáig, bár ilyen előjáték után nem csodálom, hogy eddig jutottam, annyira felhúzott. Még hagyta egy kicsit, hogy lenyugodjak benne, majd elintézte a használt dolgokat.

    Most egy kicsit visszakanyarodnék a telefonos beszélgetésünkre, ahol a közös fürdésre kérdeztem rá. Sajnos nem volt rá lehetőség de cserébe megmasszírozhatom. Tehát miután kifújtam magam lefeküdt az ágyra, kaptam egy masszázsolajat és elkezdtem masszírozni. Közben folyamatosan beszélgettünk és élvezte a masszázst. Persze a popsiját masszíroztam a legtovább. Megkértem, hogy forduljon meg, hogy a cicik se maradjanak ki. Elkezdtem szemből is masszírozni, egyre lejjebb jutottam, combokat is egy kicsit majd jött a puncija. Nem kellett sokáig kérlelnie mikor annyit mondott, hogy: "nyaljál ki". Egyből a lába közé feküdtem és elkezdtem a ténykedést. Nagyon finom, ízletes puncija van, még most is érzem az ízét. Irányított, hogy merre és mikor eltaláltam a kedvencét egyből a tudtam a hanghatásokból, de csak folytattam. Már szinte kezdett zsibbadni a nyelvem mire egyre hangosabb lett és kezdett önkívületi állapotba kerülni, ezért még erősebben nyaltam az édes kelyhét. Éreztem a nyelvemen, ahogy elélvezett, de el is húzta egy picit mert érzékeny, de visszabújtam a nyelvemmel a helyére annyi különbséggel, hogy csak lágyan és közben a szemébe nézve nyaltam.

    Utána az én élvezetem következett. Ismét megmutatta a tudását. Majd kérte, hogy dugjam popsiba. Gumiért és egy kis síkosítóért nyúlt, felhelyezte és nyomott kezébe és úgy verte kicsit a farkam miközben a szemembe nézett. Majd nyomott megint egyet a kezére a megfelelő síkosságot elérhesse, de kértem, hogy hadd én csináljam neki. Nyomott egyet az ujjaimra és a popsijába is behatoltam az ujjammal.

    Először szemből hatoltam a popsijába, hogy egyik lábát kinyújtotta, másikat teljesen felhúzta. Nem mertem gyorsan csinálni mert féltem, hogy megint hamar végem lesz. Inkább egy lassabb menet volt így, majd fordultunk újra a kutyus pózba és folytattuk a popsival. Olyan tempót kezdett el diktálni, amit popsinál még nem éltem át. Koncentrálni kellett, hogy ne legyen idő előtt végem, nem tudom meddig csináltuk, már kezdett görcsölni a vádlim, de abban a pillanatban nem érdekelt. Miután éreztem, hogy kezd közeledni a vég, szóltam, hogy a második lövésnél majd a szájával intézze. Hátamra feküdtem és harmadszor is megmutatta azt a csodás technikáját, amit bár csak ne hagyott volna abba. Rám nézett olyan mosolygós és egyben vad tekintetével miközben verte a farkamat és tudatosította, hogy itt bizony végem lesz. Volt itt minden, míg el nem sültem. Pornófilmesre sikeredett, de nem hagyta abba csak folytatta. Mikor befejezte még egy kicsit visszakaptam abból amit a finom puncijával csináltam, hogy már elélvezett és érzékeny volt de csak folytatta. Hát nekem is megmutatta milyen, egy pillanatra elsötétedett minden és csillagokat láttam, de bárcsak most is csinálná.

    Levezetésnek megtörölgetett, újra beszélgettünk egy jót egymás mellé feküdve, majd elmentem egy gyors zuhanyra, öltözés közben még kicsit bűnöztünk az ajándékkal amit vittem neki. Majd elindultam és kiléptem a hideg, esős valóságba. Legszívesebben visszafordultam volna az ajtóból.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, annyi amit a telefonban is elmondott, minden alapból benne volt. Indulás előtti öltözködéskor jutott eszembe a dolog, annyira elterelte a gondolataimat.
  • Összkép:

    Imádtam és ez csak az első randink volt, de nem az utolsó. Kedves Noya, remélem te is élvezted ezt a másfél órát, még visszatérek hozzád. Sajnos csak "jó" értékelést tudok adni a profilom miatt, de számomra felejthetetlen volt.
Happy Massage