• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap dél után hívtam, azonnal felvette, örömmel hallottam kedves hangját. Sikerült egy órával későbbre időpontot egyeztetni. Telefonon elmondta a legfontosabb tudnivalókat és már indultam is.
  • Megközelítés:

    Gépjárművel mentem és a vasárnapi forgalomnak köszönhetően kicsit hamarabb is odaértem. A parkolóhellyel nem volt gond, az is hamar meglett. Egy átlagos hétköznap a forgalom a környéken lassabb és a parkolás is nehézkesebb, így érdemes kicsivel korábban indulni.
    Tömegközlekedés nagyszerű, Széll Kálmán tér metró, 4-6-os villamos néhány perc séta.
  • Helyszín:

    Egy a majorhoz közeli régebbi társasház. A házra egy kisebb felújítás ráférne, de egyébként tiszta rendezett. A lakás sem a mai, de tiszta és a célnak tökéletesen megfelel.
    A fürdőszobában többféle tusfürdő is megtalálható, érkezésemkor kapott tiszta törülközőmmel a kezdtem meg a tisztálkodást. A fürdő is tiszta, a négy pont a gázkonvektornak szól, amiből nekem még sohasem sikerült a megfelelő hőfokú fürdővizet kinyerni.
  • Lány külseje:

    Barbi gyönyörű lány, csodálatos alakkal, bár amikor dicsértem, eleinte tiltakozott. Semmi kétség, a képeken Ő szerepel.
  • Erotikus masszázs:

    Nekem most a masszázsággyal felszerelt szoba jutott. Eddigi életem során ilyen esetekben mindig csak tatamihoz volt szerencsém, kíváncsi voltam a végkifejletnél ez mennyire lesz szerencse. Ahogyan a hirdetésben is jelezte, senki se számítson egy erős sportmasszázsra. Nekem kimondottan jólesett minden érintése, kezével bebarangolta az egész testemet a nyakamtól a lábfejemig. Minden elkövetett, hogy nekem jó legyen. Barbi kedves lány és jól el lehet vele beszélgetni. A masszázst teljesen felöltözve kezdte, de kérésemre hamar megszabadult a felső ruházattól, láthatóvá váltak gyönyörű, hibátlan mellei, csodálatos, bársonyos bőre. Nagyon díjaztam a tükröket a hisz hason fekve is gyönyörködhettem ebben a szépséges teremtésben. Kb.
    30 perc után jelezte, hogy megfordulhatok, nem húzta sokáig az időt és hamar a lényegre tért....
  • Levezetés:

    ... Mivel a kezeivel rendkívül ügyesen bánik azt hittem hamar végem lesz. Időt kértem - eredetileg egy órára jelentkeztem be - és mivel szerencsémre nem volt vendége utánam, szerepet cseréltünk és én kényezettem őt. Gyengéden végigcsókoltam formás testét, majd odalent is mindent elkövettem, de legnagyobb sajnálatomra nem sikerült a csúcsra repítenem Őt.
    Újabb helycsere és varázslatos kezeivel és szájával hamarosan kivégzett. Nem engedett el rögtön, megvárta míg lecsillapodom.
  • Elszámolás:

    Telefonon előre jelezte. Átlagos pesti ár. Véleményem szerint érték arányban tökéletesen megfelel.
  • Összkép:

    Barbi személyében egy gyönyörű, bájos, kedves leányzót ismertem meg. Vigyázatok rá, igazi kincs! Ami engem illet, biztosan visszatérek még.
Happy Massage