• SweetWasabi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Hát sziaaa Kedves Blueyee!:)

    Üdvözöllek köreinkben,a Titkok kamrája című teleregényemben!:P

    Rendkívül meglepett,sőt,dermesztően hatott,mikor megpillantottam a profil képem mellett,íme a 14-es történetem...:)..Izgatottam megnyitottam az adatlapomat,hogy belekukkantsak egy újabb remekműbe,és lám,lám,bizony mondom néktek!...én megrökönyödtem..DD...Lári fári,itt vakarom nagyon cuki,bájos,aranyos kis fejemet,és mosolygok gazdagon!!!:))

    --Mivel valóban nálam rend a lelke mindennek,ezért megpróbálom kikapargatni a történéseket a több évszakos buliból,bár sztem ha hazugság vizsgálóval vallatnának,akkor se menne!!:))
    -Csak bólogatni tudok,amit Ti kedves Nagyérdemű,a monitoron keresztül nem láthattok,cuki vagyok,értelmes,aranyos,elbűvölő,leírhatatlanul szép!:PP
    --Viszont jól esik,ahogy kedves Kék,a masszázs tudásomat röpkén felvázoltad,az lejött,hogy precíz vagyok,hozzá értő,profi,technikai fogásokban verhetetlen!!:))..Lényegében leírhatatlan vagyok,én lehet inkább lerajzoltam volna magam!:))...Igaz 2016. novemberében még röpke 3 hónapos újszülöttke voltam itt,és bizony csak pozitív visszajelzések íródtak azóta rólam,viszont itt motoszkál a buksimba,hogyan lehetek ennyire fenomenális,hogy 15 hónap után így emlékezzem rám egy Mt!:))..Ti értitek ezt honfitársak?Vajon fény derül e a Titokra,hiszen Blue kartárs elméje makulátlanul vág,ennyi idő után is!!Valahogy nem érzem a katartikus elégedettséget,hiszen,itt fityeg a piros nagybetűs logó a a beszi felett:
    -FIGYELEM!-
    Általában csak ellenőrizetlen besziket küld be, jó eséllyel valótlan a beszámoló!

    Tényleg tudom,hogy meghökkentő személyiségemmel,varázslatos szépségemmel rabul ejtettelek,de azt ugye senki nem gondolja komolyan,remélem te sem kedves Blueyee,hogy ez az írás eddig kellett,hogy várasson magára,én nem akartalak fogva tartani!!?????Tényleg megértem,ha valaki elfoglalt,kevés az ideje...nah de erre mondanám azt....arra van időm,amire akarom,hogy legyen...;))....nagy bűvkör a tombolajegy is,potom,8 db egy beszi írásra...nah de ...ezt most ,az én kis történetemben,úgymond az eddigi pályafutásomban,nem tudom beilleszteni méltóan,15 hónap,még gombócból is sokkkkk!!!:DDD...Furfangos kérdés merült fel bennem,mennyi az az idő vallum,amíg egy élmény még elfogadható,ellenőrizhető,hisz az oldal,ha jól tudom,friss élmény megírását várja....ez picit tovább szánkózott a hóban.ez a storynk..)..
    --Így ezt az élményt,a kamrába helyezem ,nem semmi,hogy időt nem spórolva megírtad,ezt köszönöm Neked!:))
    --Sajnos nem tudok személyes értékű reagálást rittyenteni,hisz,oly rég volt..".tán igaz se vót"!!:))

    ---Bízom benne,hogy ez jó példázat,regula,azokra az Írókra nézve,akik nem csak dagasztanak,és elnyújtják a rétes tésztát,hanem ki is sütik,és megfelelően tálalják a Kerek asztalon!!!:)))

    Blue ,köszönöm az írásodat még egyszer,én zárom soraimat,picit hosszúra sikeredett gondolataim leképzése,úgy érzem,így is bőven több időt,energiát fordítottam aggastyán randink felelevenítésére!!! Sok sikert ,élményekben gazdag randikat!:)))....

    Kedveseim!!!:))

    -Ennyi tellett Tőlem mára,remélem Mindenki még kíváncsibb lett,mint volt,mert megsúgom...Én igen..!:DDD

    Puszi,csókok,zsepi lobogtatás

    SW

  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam. Gyors részletegyeztetés. Irtó aranyos volt már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem de számtalan lehetőség van a tömegközlekedést használóknak is. Parkolóhely bőven van lehet válogatni..
  • Helyszín:

    Normál panelház de maga a lakás sokkal feljebb van színvonalát tekintve az átlagnál... Rend és tisztaság mindenhol. Nem átjáróház!! Kellemes diszkrét és nyugalmat sugároz a hely.
  • Lány külseje:

    Leírhatatlanul szép lány!!!! Kedves értelmes...aranyos.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel tanult masszőr kiváló technika jellemzi a mozdulatait. Én talán még soha nem kaptam ilyen szakszerű és ennyire hatékony masszázst. Mindenesetre a hölgy már annyira elbűvölő első látásra is hogy tudtam és éreztem hogy nála rosszul nem fog esni semmi. De ezt az érzetet is magasan felülmúlta a masszázstechnikájával ...
    Szinte ráhangolódik az érzéseidre.. mintha tudná mit és milyen fogással illetve erősséggel kell érintenie...ha én irányítottam volna lépésről lépésre akkor sem változott volna meg az élmény...profi ...profi...profi.. Ahol kell erőt visz bele...ahol kell símogat... elképeztően tehetséges!!!!
  • Levezetés:

    Ezt nem szerettem volna részletezni de visszaküldték a beszámolót mert túl rövidnek találták..... A lényege az egésznek az, őrjítően jó volt Vele minden!!!! A masszázs egyszerűen szuper, mégpedig azért mert tud is masszírozni és nemcsak kiírja az oldalra!!! A végén a kényeztetés.....hmmmmm egy ilyen szexy nővel már eleve a látvány is nagyon jó.... de amit Ő nyújt, az fenomenális!! Franciás kényeztetése nagyon jó ,pont ahogy szeretem.Nem vadulós lágy érzéki bő nyállal hosszan lassan és sok köpködéssel.......
    Időnként a hatalmas cicik közé szorítja és csúszkál fel-le..... Végül pont ezzel ki is nyírt, de majdnem magát is, mert olyat lőttem, ami nem volt mindennapi!!!
  • Elszámolás:

    Továbbra sem részletezem...bocsánat. Annyit viszont szeretnék elmondani, hogy maximálisan korrekt... nincs utólagos varia...... amit mond azt be is tartja.
  • Összkép:

    Teljesen magával ragadott minden tekintetben!!! Vonzó és gyönyörű.. rendkívüli módon érzi mit hogyan érintsen masszázs közben..és utána is.. kedves..bájos.. és nagyon nagyon cuki.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2016-11-06 04:32:29
Happy Massage