• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tízkor hívtam egy óra múlva kértem és kaptam időpontot.
    Kaputelefonon a megbeszélt időben csengettem és fogadott.
  • Megközelítés:

    A stadion utcában fogadott mely kocsival és helyi járattal is könnyen megközelíthető. Parkírozó hely a ház mögött közvetlen van és ingyenes.
  • Helyszín:

    Helyszín a régi, egy más-félszobás lakás kis konyhával és fürdővel.. Szépen ,de egyszerűen berendezve .A tett hely egy nagy franciaágy a nagyobbik szobában.
    A fürdő jól felszerelve és tiszta. Szükséges tisztálkodó eszközök megtalálhatóak. Zuhanyozni egy kádban lehet ketten is elfértünk benne.
  • Lány külseje:

    Helyes és kedves fiatal lány. Sokkal fiatalabbnak néz ki mint a kora. Szép formás az alakja és gyönyörű mellei vannak. Sokat mosolyog és nagyon barátságos. Fürdőköntösben és alatta csinos alsóneműben fogadott.
  • Action:

    Visszatérő vendége vagyok. Szintén most is nagyon kedvesen fogadott. Kérdezte mi történt velem mióta nem találkoztunk. A forgatókönyv hasonlóan történt, mint a korábbi alkalmakkor. Vetkőzés közben rövid beszélgetés majd irány a fürdő. Közös fürdéssel kezdtünk melyet ritkán hagyok ki. Már a fürdőben sokat simogattuk egymást illetve lemostuk egymás intim részeit ezután a szobában folytattuk. Először kértem had simogassam és gyönyörködjek, szép fiatal testében majd nyelvemmel kicsit had kényeztessem a lába között. Majd 69-be.folytattuk. Mielőtt elsültem volna óvszert kértem. Ezután kérésemre felül jött és meg lovagolt melyet ügyesen csinált így sikerült elmennem. Majd letisztított és egymás mellé bújtunk tovább simogattuk egymást és elbeszélgettünk. Egy fényképet szerettem volna készíteni, de ezt sajnos nem engedte. Igaz ezt hirdetésében sem szerepel. Végén egy rövid zuhanyozás után búcsúztam el tőle.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a végén volt a megszokott átlagon, de kiemelt nagyon jó és teljes választékkal. Nagyon jó érték aránnyal.
    Az alapban itt szinte minden benne van és igénybe is vehető a maximális mértékig.
  • Összkép:

    Beszámolóim Tiffanyról nagyon hasonlóak ,de a történet a helyszín szinte ugyan az minden alkalommal. Ennek ellenére soha nem volt unalmas. Mint mindig most is teljesen meg voltam Tiffanyval elégedve hisz ezért is vagyok törzsvendége.
    Kár hogy hasonló szolgáltató nem nagyon van Veszprémben. Bárkinek tudom ajánlani. Még biztos visszamegyek hozzá, ha tehetem.
Happy Massage