• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Szia Drága!

    Köszönöm a beszámolód :) ugyan nem felelhetek meg mindenkinek 100 % ig, de azért örülök, hogy jól érezted magad. :)

    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon csak érdeklődtem, de sosem szeretek erre hivatkozni első alkalommal, szóval csak pár infót megtudtam, kérdeztem egy-kettőt, amire nagyon kedves válasz érkezett. Időpontot telefonon egyeztettem. Mindent kedvesen elmondott.
  • Megközelítés:

    Autóval nem lehet gond a megközelítés, új építésű társasház-sor. A parkolás annál nehezebb viszont. Azzal együtt is, hogy már sötétedett és munkanap sem volt. Tömegközlekedést nem ismerem arra. Térkép jól mutatja a helyet. Nem a belváros, az biztos.
  • Helyszín:

    Új építésű, tehát minden szép és új. Ezt nem is lehet ragozni vagy fokozni. A lakás szép, a fürdő szép, a vendéglátóm szép. :) Az ágy megfelelő méretű, más valójában nem is fontos, ha tisztaság van.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. Aki látja, arcot is lát. Az is valódi. Egy fokkal másra számítottam a képek alapján, főleg, hogy a nagy kedvencem nádszál vékony. De ez semmit nem von le sem a randi, sem Fanni értékéből. Van mit fogni, ahogy szokás fogalmazni. De nem kell megijedni, bőőőőőven az ínycsiklandozó kategória. A mellekről pedig meg sem lehet mondani, hogy szilikon tuning. Az oka is más volt. Lényeg a lényeg, hogy természetes, szép minden. Fanni száját is nagyon szerettem. a Formáját. Szexi, izgató. Ahogy tartja amikor élvezkedik. Ki is pirul közben. Tetoválás néhány helyen, a jövőben ez még bővülni fog.
  • Action:

    Zuhany után fedetlen keblekkel találtam magam szemben. Itt éreztem a tapintásból, hogy nem csak a szemnek, kéznek is jól fog állni. Néhány ismerkedős, bátortalan csók után elnyúltam az ágyon. Rögtön franciával kezdett. Nem az a tipikus mélytorkozós, de mélyre veszi. Nem kell hozzá nyúlni vagy segíteni semmiben, ügyesen csinálja, kézzel is, szájjal is. A környék nagyrészt kimarad a szórásból. A franciát viszonylag sokáig élveztem, majd kértem gumit. Sikosítóval segített magán, papás-mamásban kezdtünk, amiben rögtön megfogtam a kezét. Itt mondjuk nem a legjobb érzés a sikosítóba nyúlni, de annyi baj legyen. Csak aztán én is ezzel a kezemmel mit csináljak? Töröljem az ágyneműbe? Ez már csak ilyen. Szerettük ezt a pózt, lábakat felpakoltam, Fanni fogta a ringó hatalmas melleket, egy idő után az egyik kezét a puncijához tettem, hogy élvezze, ahogy szeretné. Miután elélvezett, fordultunk, doggy, majd a szájába lett végem. Szépen ügyesen mindent, ahogy az meg van írva. Elmentem gyorsan zuhanyozni, hogy a következő menethez rendben legyek. Ami aztán végül elmaradt. Zuhany után masszázst kértem, ha már ez Fanni előélete. Ügyes is volt, meg kell hagyni. Majd finoman jelezte, hogy itt a randi vége. Nem zavaróan, kedvesen. Bár engem ez zavar. Sosem élek vissza az idővel. Persze Fanni még nem ismert.
  • Elszámolás:

    Szokásommal ellentétben utólag adtam. Az úgynevezett régi átlag. Bőven a kapott élménnyel összhangban áll. Jól van ez így. Azzal együtt is, hogy kinek-kinek nagyon messziről kell ide utaznia. Így is megéri a randi.
  • Összkép:

    Nem volt életem élménye, de vitathatatlanul jól éreztem magam. Fanni csinos, kedves. Ha egy kicsit közelebb lenne a belvároshoz, de legalábbis Pesten lenne, biztosan meglátogatnám ismét.
Happy Massage