• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága Kabóca!
    Köszönöm a cappucinot,a beszit :))
    Nagyon örülök,hogy megismerhetelek fantasztikus pasi vagy:))
    Szép napot
    Csók

  • Egyeztetés:

    Hogy miért nem fedeztem fel eddig Patrícia profilját magam sem értem de tény hogy pár hete figyeltem fel rá először, különösen azért mert ritka, hogy valaki alapból vállalja a popsis akciót. Vagy egy természet adta anál-tehetség vagy ennyire élvezi. De bárhogy is legyen úgy éreztem nekem ezt meg kell tapasztalnom így telefont ragadtam és a részletek megbeszélése után kerestünk egy közös időpontot. Szándékomat VTR-en is megerősítettem ami szintén simán ment vele akár csak a telefonos.
  • Megközelítés:

    Mivel randink a hosszúhétvége egyik reggelére esett nem volt gond a közlekedéssel így hamar át tudtam vezetni a városon hogy aznap elsőként ott legyek Patríciánál. GPS-en a Kondorosi uszodát irányoztam be arra az esetre hogy biztos legyen parkolóm, habár erre végül nem volt szükség mert a Patrícia által megadott cím előtt találtam parkolót. Mondjuk ez a hétköznapokon már nem lehet ilyen egyszerű.
    Ami a BKV-t illeti megállnak itt buszok és villamosok is úgyhogy nem hiszem hogy különösebben bonyolult lenne így megtervezni az utat.
  • Helyszín:

    Az volt az érzésem már voltam ebben a lakásban de, hogy az épületben már jártam az biztos. Újépítésű otthonos kis lak, ennek megfelelően egyszerű de modern bútorokkal, tiszta igényes fürdőszobával. Két szobát is láttam a fürdő két oldalán igaz össze nem futottam senkivel Patrícián kívül. Szobánkban volt nagy franciaágy - ami gyakorlatilag be is töltötte a szobát - egy fotel ahová a ruháimat dobhattam, meg egy kávézóasztal amit ez esetben ki is használtunk.
    Tusfürdő választék még épp megfelelő, szájvíz bekészítve és a törölköző is friss illatos volt mikor átvettem.
  • Lány külseje:

    Alapvetően a vékony lányokat kedvelem de a képek alapján nem is számítottam arra, hogy egy modell alkatú hölggyel lesz most dolgom. Patrícia pont olyan telt mint amire a profilja alapján számítani lehet de nem az az elfolyt típus hanem olyan "van mit fogni rajta" de attól még feszes. Külön ki kell emelnem a méretes kebleit, amit igazán egy élmény volt a számra venni. Punciról nem tudok nyilatkozni mivel jövetelem fő célja a popsi feltérképezése volt. És ez viszont igazán megkapó és formás látvány.
    Arca nem éppen egy babaarc ami a kedvencem volna, de azért még kedves és élénk.
  • Action:

    Mivel olvastam az egyik korábbi beszámolóban hogy Patrícia szereti a reggelt egy erős kávéval meg egy cigivel indítani ráírtam még itt üzenetben, hogy ha gondolja kezdhetjük akár így is a napot. Partner volt az ötletben így valamivel korábban érkeztem, két gőzölgő cappuccinóval ezzel is felvezetve kicsit az együttlétünket. Igaz a cigi most kimaradt - mint kiderült mindketten csak elvétve gyújtunk rá - de a hangulat meg volt egy jó beszélgetéshez majd mikor már mindketten komfortosan éreztük magunkat egymás társaságában és átbeszéltük mivel töltjük az elkövetkezendő egy órát elléptem tusolni. Visszatérve Patrícia is magamra hagyott egy percre de amikor ő is felfrissítette magát szinte rögtön az ágyon találtuk magunkat.
    Egy könnyed franciával indított és a technikája is egészen jó volt. Legalábbis hamar meg lett az eredménye, hogy hadrendbe állítson mivel kezeit és ajkait egyaránt bevetve hozott egyre keményebb állapotba. Igaz sosem láttam különösebb fantáziát a kebelszexben de most kimondottan tetszett amikor Patrícia méretes melleit is bevetve izgatott ahogy csak tudott.
    Mivel elérkezettnek láttam az időt, hogy kipróbáljuk jövetelem valós célját vegyvédelmet kértem és oldalt fekve helyezkedtünk az ágyon. Ő még hátranyúlt hogy besíkosítsa az ánuszát de egyébként teljesen szabad bejárást kaptam így ráirányítottam a szerszámom és lépésről-lépésre hatoltam belé. Kellemesen szűk volt ami miatt kicsit aggódtam is, hogy talán nehezen veszi majd az akadályt de erről szó sem volt: kéjes nyögésekkel adta tudtomra, hogy nyugodtan csinálhatom olyan intenzitással és ritmusban ahogy nekem tetszik. A kezdeti lassabb, ismerkedősebb ütemet felváltotta egy kemény popsi reszelés úgy, hogy a végén már a vállaiba kapaszkodva húztam és nyársaltam fel az édes kis lukacskáját.
    De ez még csak a bemelegítés volt mivel nemsokára kutyusba helyezkedtünk mindketten az ágy szélére és egy hasonló ütemérzékkel megkomponált etapot toltunk le immár azzal a lényeges különbséggel hogy erősen túlpörgetve magam nem bírtam tovább és berobbantam a popsijába. Egyáltalán nem siettetett, sőt hagyta hogy az utolsó rándulásokat is kiélvezhessem a szűk odúban és a hátára borulva várjuk meg míg már a petyhüdt szerszámom képtelen tovább feszíteni eddigi jól megszokott helyét.
    Némi tisztálkodás következett és kiterültünk az ágyon, hogy egy újabb beszélgetéssel múlassuk az időt. Érdekes történeteket osztott meg velem eddigi pályafutásáról és én is igyekeztem kicsit más, vendég szemszögből megosztani vele tapasztalataimat. Jó volt így lazulni de mint egy rendes férfiembernek hamarosan megint egy irányba terelődtek a gondolataim és amikor a popsiszexes tapasztalatairól mesélt már éreztem megindul az újabb körre a vérkeringésem.
    Kívánságomnak szinte alig hangot adva Patrícia készségesen újra franciázott nekem és pár percen beül már újra a popsijában lehettem pont úgy ahogy az előbb befejeztük.
    Nálam nem túl gyakori, hogy kétszer egy órában sikerül az akciót végigvinni és éreztem, hogy most is inkább a szemem kívánta csak de igazán vétek lett volna kihagyni. Mikor kiélvezkedtem magam benne szóltam Patríciának hogy annak ellenére hogy nehéz búcsút vennem a popójától nem akarok visszaélni a vendégszeretetével így jobb ha befejezzük és lépek tusolni.
  • Elszámolás:

    Rövid tisztálkodás után a végén rendeztük az ajándékozást. Telefonban elmondta mire számíthatok és mivel pár hirdetővel beszéltem a napokban nyugodtan mondhatom hogy a legméltányosabb akihez eljuthattam. Semmi extra, minden az alapban és valóban élni is lehet ezekkel az opciókkal.
  • Összkép:

    Mint írtam a második kör nem jött össze de az az érzésem hogy ha kérem hogy még negyed órát a popsijában lehessek az sem lett volna ellenére. Aranyos lány, készséges szerető és mindvégig leste hogyan tehetne kedvemre. Szerintem ez igazán dicséretes.
    Egy nagyon jó élménnyel lettem gazdagabb és csak ajánlani tudom azoknak akik egy kompromisszummentes popsis akcióra vágynak.
Happy Massage