• SZYSZY

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • SZYSZY reagálása

    Drága Madan, mindenképp szeretném megköszönni, az udvariasságodat és kedvességedet! Dicsérő szavaidat meg elraktározom :) Remélem tudod, hogy bármikor szívesen vissza várlak amikor időd engedi :) Még egyszer köszönöm és reméljük a jövőben sem fog csalódás érni sem nálam sem másnál :) Sok sok puszi! Szyszy

  • Egyeztetés:

    Az oldalon találtam a hirdetését. Több napig szemeztem vele, mire végül úgy alakult az időbeosztásom, hogy konkrét időpont miatt tudtam hívni. A telefonban mindent részletesen elmondott. Huncut hanga azonnal megfogott.
  • Megközelítés:

    Nekem kissé nehezen ment, mert teljesen ismeretlen a kerület előttem, de végül minden gond nélkül odaértem. A parkolás kissé mókás, mert az utcában csak a menetirány szerinti bal oldalon lehet parkolászni, én viszont az ellenkező irányból érkeztem. Kicsit feljebb fordulás, majd szinte a ház előtt parkolás. A kerületileg illetékes parkolási céget meg kell támogatni némi fém pézzel, cserébe viszont legalább le sem tisztelik az autót. Busz jár az utcában, a megálló nem lehet messze, de nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Régi építésű társasház. A kaputól még sétálni kell a házig, de nincs semmi gond ezzel. Addig is levegőn van az ember. A lakás -ahogyan mondani szokták - a célnak megfelelően van berendezve: ágy, kis asztalka, és szék, ahova a ruhát le lehet tenni. Tisztaság van. A fürdő jól felszerelt, a törölköző száraz és illatos volt.
  • Lány külseje:

    Szyszy egy nagyon szép arcú, gyönyörű kék szemű 30-as éveiben járó Hölgy. Mivel arccal hirdet, nem érheti meglepetés az embert. Hangja kellemes, stílusa számomra szimpatikus volt. Külön örömmel töltött el, hogy lehetett beszélgetni is vele.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás programra neveztem be. A gyors fürdés után már azonnal kezelésbe is vett. Lefektetett az ágyra és nekem-kezdett. A masszázst a lábamnál kezdte el, majd popsi, derék, hát, nyak, vállak. Laikusként jól estek a mozdulatai. Bár nem értek hozzá, de szerintem tanult mozdulatok voltak. Nagyon jólesett a folyamatos érintése, érezhető volt, hogy nem először csinálta. Valahogyan azt is megérezte, hol és mikor kell erősebben vagy gyengébben masszírozni. A masszázs közben folyamatosan beszélgettünk, ami még jobban oldotta a bennem megmaradt kis feszültséget.
  • Levezetés:

    Mivel magáról a csúszkamasszázsról már sok beszámolóban olvastam, szerettem volna kipróbálni. Így a kényeztetés részt egy szenvedélyes csúszkával kezdtük. Valóban felemelő és valójában leírhatatlan érzés kerített hatalmába, amint a meztelen teste olajosan csúszkált rajtam. Köztetek, akik olvassák e sorokat, biztosan sokan vannak már túl ezen a dolgon, de nekem ez volt az első ilyen élményem és valójában még mindig nem tértem teljesen magamhoz az élményből. Érezni a cickóit és úgy érezni a punciját, amint le s fel csúszkálnak rajtam és szinte minden testrészemmel érzem az ő testét. Legszívesebben... de azt nem lehetett.
    A csúszka után következett egy felpezsdítő Lingam masszázs, melytől már csúcsközelben jártam. Próbáltam a végéig kihúzni, de nem bírtam ki és eldurrantam.
  • Elszámolás:

    Bár első alkalommal találkoztunk, az ajándékozás a végén történt. Az előre megbeszéltek a végén is megálltak, nem volt semmi változás. Korrekt, bőven a megérte kategória volt számomra.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes, ügyes kezű és hozzáértő, szenvedélyes hölgyet ismertem meg Szyszy személyében!
    Biztosan meglátogatom újból,ahogy időm engedi
Happy Massage