• Rubi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm èdesem ,most is nagyon jól alakult a randink,jó volt veled nagyon és őrülök ,hogy ismèt örömet okoztam neked :-) Csak egy baj van,hogy mindig fáj a hasam ha találkozunk a sok nevetéstől :-D Imádlak és várom a következő randevunkat .Addig is vigyáz magadra és természetesen kontaktba maradunk.Millió csók neked :-*

  • Egyeztetés:

    Rubival már előző találkozásunk óta levelezgetük és rendszeresen csevegünk is.Ennek ellenére telefonon is lebeszéltük a talit.
  • Megközelítés:

    Nemrég új helyre tette át a székhelyét.Örs Vezér tértől 5 perc gyalog.Én metróval mentem. A ház előtt ingyenes, üres parkolók voltak.
  • Helyszín:

    Panelház emeletére költözött. Liftből kilépve az első ajtó. Nem találkoztam Rubin kívűl senkivel, a lakásban sem. A szoba nem nagy, de akcióra alkalmas.Franciaágy,ami a két végén rácsos. Kikötöztetheted magad. A szekrényen tükrök vannak.A fürdőszobában kád. Mindenhol tisztaság.A lakást nemrég felújították.
  • Lány külseje:

    Rubi egy széparcú, szépszemű mosolygós teremtés.A képeknek megfelelő alkatú, húsos lány. Szép kerek popsija van, amihez vékony combok nem párosulhatnak.Bőre feszes, selymes.
  • Action:

    Rubival másodszor találkoztunk. Már az első találkozáskor megbeszéltük, hogy az étlapján szereplő dolgokat, igényem szerint végigkóstolom. Sajnos most csak félórára tudtam menni, ezért a közös zuhanyzáson és a 69 -en kívül mára mást nem is terveztem.
    Érkezésemet hosszú nyelves csókokkal tette emlékezetessé. Fekete egyrészesben fogadott.A szobában átadtam az ajándékokat. Vekőzés után a fürdőszoba felé vettük az irányt.
    Előzetes tervem itt megdőlni látszott.
    Egymást kenegettük a tusfürdővel és amikor hölgyem keze a lábaim között kalandozott, hímtagom jelentős méretváltozáson ment keresztül. Széttártam lábamat,de a kád szélessége határt szabott elképzelésemnek.Viszont a pereme igen jó szolgálatot tett. Feltettem rá egyik lábamat, így már Rubika hozzám fért a kezeivel. Hátra nyúlt a popónyílásig és izgatni kezdte. Másik kezével a tarsolyt morzsolgatta.
    Ilyen felajzott állapotban jutottunk vissza a szobába,ahol felvettük a 69-es pozíciót. Kértem, hogy csak puszilgassa,tartsa szinten, mert komoly lemaradásban van. Nyaltam már Rubikát,tudtam hol és hogyan szereti.
    Amikor kezdett izgalomba jönni,akkor éreztem, hogy tövig benne vagyok.Az arca időnként a hasamon landolt.Nem lehetett ezt már tovább bírni, a torkába élveztem.Rubika megint lenyelte az utódokat.
    De innentől kezdve már csak a saját ellazulásával kellett foglalkozzon. Rövid időn belül jött is az eredmény. Popója vonaglott felettem.Nyelvem csapásszámát növelve Rubika is felért a csúcsra, miközben jöttek belőle,a már ismerős hangok.
    Kedvesen hozzám bújt, de az idő elszaladt. Félórába ennyi fért bele. Most gyors zuhany. Csókok.
  • Elszámolás:

    Nem kérte előre.Mindíg előre adom. Félórás átlagár.Az órája átlag alatti. Bőséges választék mellett.
  • Összkép:

    Rubika megint nagyon kedves volt. Nem okozott csalódást. Legközelebb már a popóra helyezzük a hangsúlyt. Köszönöm Drága!
Happy Massage