• Jázmin00

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    végre sikerült elérnem telefonon! vagy 20-szor hívtam hetek óta és sosem vette fel. de most cseng, és aztán egy aranyos hang, igen? na végre. olyan 3 órával a randi előtt hívtam, és az egyeztetés sima volt, kedves volt a telefonban, mintha mosolygott volna a másik oldalon.
  • Megközelítés:

    a bocskay-móricz útépítés miatt érdemes rászámolni pár percet, Jázmin az egyik mellékutcában van. parkolkni könnyű de fizetős, és nem mindig lehet észrevenni az automatát, érdemes vigyázni.
  • Helyszín:

    társasház és nem panel. ez a legfontosabb nekem, utálom a panelt. Jazmin háza teljesen oké. egy másik lány is van a lakásban, kicsit kell logisztikázni, de a lányok profik. Jazmin nagyon értelmes, ez meglátszik mindenen. de erről mindjárt többet. egy negatívum volt, a szobában nekem nagyon sötét volt. nem szeretem a félhományt, mert nem látom, amiért jöttem! de Jázmin nagyon jó fej volt, mire visszajöttem a fürdőből, kivilágította a szobát. hozzáállásból ötös!
  • Lány külseje:

    OMG! Jázmin gyönyörű és igényes a külsejére. tényleg olyan mint a fotókon, szép magas, vékony, helyes pofi. imádom a magas lányokat, ráadásul tűsarkuban volt. egy nagyon sexy-s neglizsé volt még rajta, azonnali beindulás garantált.
  • Action:

    csak fél óránk volt, ezért azt kértem, mutassa meg, mit tud. ez egy jó kérdés, mert van, aki zavarba jön tőle, és van aki büszkén megmutatja. Jázmin az utóbbi volt. kaptam egy olyan fincsi franciát, amit ritkán, pont a legjobb tempó, pont a legjobb erősség, környék sem maradt ki, nagyon nehéz volt megállni! utána csere, és aztán Jázmin megkérdezte, hogy hátulról? lehet erre nemet mondani? a vége nfvsz volt, és meg kell mondjam, a vsz része az egyik legjobb volt, amit évek óta kaptam. főleg mert Jázmin nem rohan el a végén. jó, sokan nem rohannak el a végén, de ennyi ideig utána senki sem kényeztetett még mint ő. csak ezért megérné visszamenni.
  • Elszámolás:

    teljesen korrekt pesti átlag,. amennyit mondott a telefonba, annyi volt, előre rendezve
  • Összkép:

    Jázmin top nő. az, hogy csinos, még lehet szerencse kérdése. de ő kedves is, vendégszerető, nem kényeskedő. ez a vesszőparipám, hogy az ilyen színvonalhoz dukálna egy jobb lakás, akár egy saját lakás. ritka jól éreztem magam velem, még úgy is, hogy első találka volt, és csak fél óra, még így is azt éreztette velem, hogy szívesen lát.
Happy Massage