• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vivien mindig frissíti, hogy mikor lehet Őt elérni, így könnyű volt utolérnem. (Nem elsőre, de elég hamar.) Telefonon beszéltünk, a hangja kedves és szimpatikus volt, így másnapra le is foglaltam gyorsan egy időpontot. Címet rögtön megadta, minden rendben ment.
  • Megközelítés:

    Közel lakom Hozzá, így BKV-val mentem. Tömegközlekedéssel nagyon egyszerűen elérhető helyen lakik. Busz és villamos is tulajdonképpen ott tesz le előtte.
  • Helyszín:

    Nekem bejött. Új-építésű lakás, olyan típus, ami a XI-ben elég jellemző. Fürdő tiszta, szoba kellemes, egy nagy franciaágy van benne, szinte faltól falig. :) De van hova lepakolni, szekrény is, szék is.
  • Lány külseje:

    Többször végignéztem a képeket, elolvastam az összes beszámolót. Tudtam, hogy Vivien egy igazi bombanő, de erre a csodára nehéz felkészülni. :) Kedves arc, hatalmas, puha mellek, formás, feszes fenék. Megbabonázott :)

    Majdnem elfelejtettem leírni, mert bennem fel se merült ennek a kétsége, de természetesen Ő van a képeken, 100%-ig. Minden megfelel a leírtaknak.
  • Action:

    Huhh, igyekszem rövid lenni. :) Én izgulósabb / nehezebben oldódó típus vagyok, ráadásul első alkalommal mentem Vivienhez. (Az izgulás szerintem érződött is rajtam.) De ez nem Vivien hibája, egyszerűen ilyen érett, "nagybetűs", komoly NŐ-vel még nem voltam. :) Ezért is akartam elmenni Hozzá.

    Kb volt egy terv a fejemben, mit szeretnék, de amikor ruha nélkül megláttam, kb mindent elfelejtettem. :) (Pl. kebelszexet elfelejtettem mondani. Legközelebb. :) )

    Ami érzés még most is a bűvöletében tart, hogy Vivien mennyire természetes és könnyed. Egy aktusra került csak sor, mivel ezúttal ennyi telt tőlem. Utána beszélgettünk / megmasszírozott.

    A franciája elképesztő. Többször úgy éreztem, ott végem, de aztán szerencsére sikerült még uralkodnom magamon, hogy egy lovagló-, majd pedig egy kutyapózt kipróbáljunk. Igazából nincsenek szavak, nem tudom leírni, 10/10.
  • Elszámolás:

    Én nem tudom pontosan, mi most a "pesti átlag", maradjunk annyiban, számomra ez egyrészt megérte, másrészt teljesen elfogadható volt. Itt is meglepett Vivien, mert eddig én ahol voltam, minden lány azzal kezdett, hogy elkérte előre, de Vivien egy szót se szólt, a végén elszámoltunk. Megbeszéltek szerint. Mint mindenben, ebben is korrekt volt.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy eljutottam Hozzád, Vivien. Amit említettem, amiatt nehéz volt nekem újra elmenni szexpartnerhez, pedig hiányzott. :) Sajnálom, hogy én nem hoztam valami jó formám, de vissza szeretnék menni Hozzád, remélem legközelebb többet tudok Neked én is adni. :)

    Ajánlom, nyugodt szívvel. Vivien hibátlan választás. Ahogy maga is mondta, jól kijön mindenkivel. Aki pedig mellfanatikus, annak kötelező. Ilyen hibátlan melleket leginkább filmekben láthat az ember. :)
Happy Massage