• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon második hívásra volt elérhető Zaya. Szerencsére csak kicsit kellett alkalmazkodnom az időbeosztásához, így majdnem akkor tudtam menni amikor akartam.
  • Megközelítés:

    Nem először járok nála, így nem okozott nagy problémát. Azt hozzá kell tenni, hogy első alkalommal sem kellett nagyon keresgélni a kaput, szerencsére nem egy 978 lépcsőházas giga panel. Parkolás most is tökéletes volt Kb 20 lépésre a kaputól lehetett megállni. Ennek nagyon örültem mert több kifacsarható erő maradt így bennem. :)
  • Helyszín:

    Ennek sokkal jobb duglakot el sem lehet képzelni. Szoba és fürdő közel egymáshoz, nagyon közel. :) Mondjuk át kellene sétálni a lakáson az se lenne gond, mivel szerintem nincs más a lakásban. Zaya tökéletes, de lakást is egyszerűen imádom hangulatos, finom illatú, praktikus és persze patika tiszta.
  • Lány külseje:

    Sportos, feszes, ott kerek ahol kell, egyszerűen tökéletes. Nem kell sokat gondolkozni egyértelmű, hogy platina bérlete lehet egy konditerembe. Minden porcikája izmos, de mégis egyszerre nőiesen törékeny. Az egész teste fantasztikus, de ami úgy hat mint a kábítószer, az a vastag érzéki szája amivel úgy csókol olyan hosszan és finoman, hogy ha valaki nem koncentrál akkor már ettől elélvez. A szájához nincs fogható... talán csak a kis finom hamvas ánuszrózsácskája.
  • Action:

    Megjegyzem nem stílusom a részletes leírás, én ennél sokkal diszkrétebb lennék de itt sajnos kell.

    A liftből kilépve megcsapott az a finom enyhén édeskés illat amiről tudom, hogy csakis Zayától jöhet. És mint Pavlov kutyáinál, jött az azonnali reflex, merevedezett a dákó azonnal. Zaya ma egy szép de akár hétköznapi fehérneműben és magassarkúban fogadott. Tiszta olyan feeling volt, mint ha színházba mennék a barátnőmmel, de még nem lenne felöltözve. Ahogy bekísért a lakásba megfordult és megláttam azt az elképesztő csipkés bugyit a kerek popsiján. Nem a bevágós tanga fazon volt, hanem ami olyan szépen kiemeli csipkével a kerek formákat. Azonnal összefutott a nyál a számban és tudtam: ma popsi centrikus nap lesz. Igyekeztem olyan gyorsan tusolni ahogy csak tudtam, mindent alaposan megmostam, majd úgy rontottam ki a fürdőből, mint a bika a viadal kezdetén amikor kinyílik a karám. Sokat nem kellett noszogatni, hogy a tettek mezejére lépjünk. Zaya odalépett és még a magassarkúban (hogy pont jó magas legyen) elkezdtünk csókolózni, hosszan érzékien. A számmal végig tapogattam a finom száját. Hosszú percek után egy rövid szünet, mélyen egymás szemébe néztünk, de a következő pillanatban letérdelt. Ahogy a finom ajkai körbeveszik dákómat és lassan végig simítják az leírhatatlan. Nem is bírtam sokáig, de még idejében félbe szakítottam a folyamatot. Ezután én akartam Őt kényeztetni, de hogy bevalljam piszok önző voltam. A nyusziját kihagyva azonnal hasra fektettem mert nekem azonnal a popsija kellett. Lassan lehúztam azt a bitang szexi bugyit. Határozottan de nem durván megfogtam a popsit, széthúztam és folytatódott a csókcsata, de immár a popsival. Finom kis csókokkal és nyelvem finom bedugásával készítettem fel a rózsácskát arra, hogy jön még ide más is. Néhány napot itt elidőztem, majd gumit kértem. A póz maradt. Zaya hason, én felette. ezredes finoman be a nyusziba. Amikor már elég sikamlós lett éreztem eljött az idő, hogy a kis rózsácskát szétfeszítve a popsiban folytassuk. Úgy gondolom, hogy ennél élvezetesebb dolgot a világon sehol semmilyen módon nem lehet csinálni. Meg is lett az eredménye. Fantasztikus volt. Sajnos le is telt az időnk. De ezzel egyszerűen nem tudtam betelni. Megkérdeztem Zayát, hogy az egyórás foglalásból lehetne-e két órát csinálni és hatalmas mázlim volt mert igen. Én egylövetű vagyok így nem kapkodtam, csak feküdtünk beszélgettünk csókolóztunk, isteni volt...
    Nagyon köszönöm Zaya!!!
  • Elszámolás:

    Ha a világ minden pénzét elkérné akkor is megérné, de valójában csak a jobb pesti átlag. Illetve mittudom én mi a pesti átlag, nem voltam mindenkinél. De szerintem kb ez. Megérte... nagyon. Zaya nem kérte, nem esett róla szó. Illedelmesen letettem a konyhapultra hogy Ő is lássa. És ezzel véget is ért. Ja meg persze a végén hozzá tettem amit kell a hosszabbítás miatt. :)
  • Összkép:

    Fantasztikus, isteni. Itt nem lehet arról beszélni, hogy hogy jó, vagy profi, vagy bármi. Zaya önmagában egy jelenség, mint nő, mint ember. Itt tényleg az ajón kívül maradnak a gondok. Mint ha egy másik világban töltöttem volna két órát.
Happy Massage