• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Kedves Salsalover :)

    Köszönöm :) Örülök neki ha jól érezted magad, várlak vissza máskor is, remélem akkor nem szól közbe a forgalom :)

    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Felhívtam telefonon, fel is vette rögtön, készségesen válaszolt, az egyeztetés könnyen ment. Később át kellett szervezni az időpontot abban is rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    A helyszínre autóval mentem, a helyszínre villamossal célszerű menni. Autóval keresgélni kell a parkolót, közvetlenül a ház előtt nem tudtam megállni, visszamentem az uszodához.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, körfolyosós jellegű. A lakásban rend van. Szobában franciaágy, kis szekrény, szobainas és hely a cuccoknak. Bútor, szobaajtó új. A fürdő már nem annyira újszerű, tusfürdőválaszték akad bőven és más kellemes dologban is volt részem ott, ami miatt a részletekre már nem emlékszem.
  • Lány külseje:

    A hirdetésnek megfelelően egy kedves szőke szépség nyitott nekem ajtót. Keblei méretesek, szeme bájos zöld. Jó értelemben mondva, van mit rajta fogni. Akinek a kedvessége elvarázsolt. Elég hamar csókolózásba is kezdtünk. A kölcsönös szimpátia már az elején kialakult, közösen is mentünk fürdeni.
  • Action:

    A közös fürdés közben megbeszéltük, hogy másfél órára maradok, kértem mindent, amit ajánl. Már a zuhanyzóban csókolóztunk. Nagyon jól, intenzíven csókol és szeret is csókolózni. A zuhany után az ágyon letepertem és elindultam lefelé a hatalmas kebleivel játszottam, majd kényeztettem lentebb. Elég könnyen izgalmi állapotba tudtam hozni és határozottan láttam, hogy jól esik neki a kényeztetés. El is juttattam a csúcsra, aminek hangzatos eredménye volt. Ragaszkodott a viszonzáshoz, és meg is kaptam hamar a magamét. Nagyon kellemesen franciázik. Kezet minimálisan használ, teljesen eltüntette a kisbarátom. Golyókat sem hagyta ki, zacskót is szopogatta. Kérésre a zacskó körül is foglalkozott velem úgy, ahogy szeretem. Nagyon jól esett a kényeztetése. Feltüzelt így felkerekedtem és belehatoltam szemből, majd oldalról folytattuk. Meg is hozta ténykedésem az eredményét, újra csúcsra jutott. Amikor én is a csúcs közelében voltam kértem egy kis kényeztetést Tőle, majd egy nagy adaggal meg is háláltam a törődését, amit az ajkai közé juttattam be. Jót beszélgettünk, többször elmondta, hogy szimpatikus vagyok neki és mennyire elégedett velem, és az igazság az, hogy én is az voltam Vele. De itt még nem volt elég számomra. Kértem egy kellemes masszázst, amit teljes mellbedobással el is végzett Fanni. Jól felkorbácsolt. Ezután elkerülhetetlen volt még egy kör! Ez hasonlóan történt mint az előző, Fanni kellemes csókjai közepette. A végkifejlett szintén ajkai közé ment. Közösen fürödtünk egyet, majd búcsú és elváltunk.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján, valamint a személyesen közölt árak szerint történt, régi pesti átlag. Másfél órát voltam nála masszázzsal, aktussal együtt. A végén történt a fizetés.
  • Összkép:

    Kedvességével és érzékiségével lenyűgözött, kiváló értékarány, masszázst és ilyen kiszolgálást még külön-külön sem kap az ember ilyen, nemhogy együtt!
Happy Massage