• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Janika 78!
    Elmaradt köszönetemet szeretném most pótolni!
    Vártam mikor köszöntesz be hozzàm ismét, ha másért nem, egy "jószomszédi"üdvözlésért...
    Szívesen feleleveníteném a tavalyi emlékeket,... remélem Te is így gondolod.. :')
    Minden jót és mégegyszer kösztönöm!
    Puszi:
    Iza

  • Egyeztetés:

    Az oldalon találkoztam Iza hirdetésével, a beszámolók és természetesen a képek alapján választottam. Hívtam amikor alkalmas, szabad estém volt, de nem ennyire egyszerű Izához bejutni, ezért egy következő alkalommal már előrelátóbb voltam, és néhány nappal korábban egyeztettünk.
    Egyszerű elérni, ha nem tudja felvenni visszacsörget, onnantól megy minden, mint a karikacsapás.
    Tekintettel az előre bejelentkezésre hamar találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot a találkozóra.
  • Megközelítés:

    Amikor kimondta a telefonban az utcanevet, akkor még csak mosolyogtam, de a házszám hallatán már-már felnevettem - mindössze két háztömbnyire dolgozunk egymástól... így nem volt igazán nagy kihívás odatalálnom :)
    Egyébként a kerület egy frekventált utcája, napközben a parkolás fizetős, de lehet helyet találni. Az esti órákban ez már komolyabb feladat, érdemes 5-6 percet erre szánni. Metró és villamos is jár a közelben, így a tömegközlekedéssel sem nehéz a megközelítés, a város minden irányából-/ba járnak járatok.
    A ház elől csörgettem Izát a megbeszélt időpontban, kaptam a kapukódot, és a koordinátákat házon belül.
  • Helyszín:

    Rehab körzet lévén, a ház újszerű állapotban van, lift visz a megfelelő emeletre. A lakás otthonosan berendezett, előszobában hely a kabátnak, táskának, szobában szobainas, kanapé várja a látogatót.
    A fürdőben minden megvan, ami az előkészületekhez szükséges tusfürdő (legalább 8 féle), szappan, szájvíz, tiszta üvegpohár!
    A szobában egy nagy tatami és mellette tükrök várják a szeánsz második felvonását, a masszázspad pedig csendesen pihen összehajtva.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után egy nagyon szexi fekete valamiben mutatkozott be, ami elöl kivágott, és hátul szinte nem is létezik.
    A képeknek és a várakozásoknak teljes mértékben megfelel Iza külseje, ami a képeken nem látszik az a mosolya - ez külön említést érdemes, sugárzóan kedves mosolya van ugyanis a hölgynek :)
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után kért egy ölelést, majd felfektetett a masszázspadra, és egyeztettük hogy mennyire igénylem a szakszerűséget és mennyire a finom érintéseket. Választani nem tudtam, ezért a kettő közti verzióban állapodtunk meg.
    Szisztematikusan és tényleg szakszerűen haladt végig a testem hátulsó felén a talpamtól egészen a nyakamig. Lábfej, vádli, combok, derék, hát, és vállak. Majd egy nagyon kellemes fenék gyúrást is kaptam - rá kellett jönnöm, hogy ezt kifejezetten kedvelem :)
    Már az ölelés résznél felébresztette bennem a vágyat, egyrészt a megjelenésével, másrészt azzal ahogyan ölel. Jól el is beszélgettünk erről, miközben a hátamon dolgozott. Mélyebb témákat is érintettünk massz közben, remek beszélgetőpartner, határozott célkitűzésekkel. Közben, a vége felé amikor elértem a lábait, akkor finoman simogattam őt én is.
    Masszírozás közben el-el tévedt a keze a combom belső felén, ágyék tájon simogatott, finoman érintette a zacsit és a kis barátomat is, amivel folyamatosan fenntartotta az izgalmat.
  • Levezetés:

    A masszírozás végeztével átirányított a tatamira, először ismét a hasamra kellett feküdnöm. Itt akadt némi nehézség, mivel az "átszállásnál" én kértem - és kaptam - egy ölelést, ami egy fokkal erotikusabbra sikerült mint amire számítottam, ezért a helyezkedés óvatosságot igényelt. Ezt követően beolajozta magát, és a hátamat újra, majd egy fantasztikus csúszkás koreográfiát mutatott be a hátamon, amit végigkövethettem a két tükörből. Sajnos nem értem el minden pillanatban, ezért csak szórványosan tudtam simogatni itt-ott, de végül kézbe kaptam a fenekét, amit igen kellemes volt tapintani, simítani, markolni.
    A fordulás következett, és egy újabb olajozási procedúra, amibe immár én is besegítettem - a szétkenésbe első sorban :)
    A már többször megénekelt fenék-kéz fogást alkalmazta rajtam is, közben szexet imitálva. Nagyon izgató volt a látvány, a mozgás, és a fazon miatt az érintése is. Nem is bírtam túl sokáig, hamar búcsút vettem az utódoktól.
    Végül - miután kicsit lenyugodtam - letörölgetett, és kaptam még törlőt a tisztálkodáshoz. Egy gyors zuhany, öltözés és már indultam is utamra széles mosollyal - a puszik és az elmaradhatatlan ölelés után :)
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltet elhelyeztem, kérte hogy az erre a célra kikészített helyen helyezzem el. Ezt az elején letudtuk, később nem is esett szó erről.
  • Összkép:

    Egy nagyon csinos, értelmes, érett Nőt ismertem meg Izában, ez alatt a nagyon kellemes másfél óra alatt. Jót beszélgettünk, miközben kaptam egy szakszerű masszázst. A levezetés is nagyon jó volt, folyamatosan fenntartotta azt a kis plusz túlfűtöttséget az ottlétem alatt, ami megalapozta a végkifejletet.
    Iza kedvessége, vendégszeretete felejthetetlenné tette ez a találkozót. Nem ez volt az utolsó látogatásom :)
Happy Massage