• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a randit, délelött hívtam 10 körül, egyből elértem. Kedves, szimpatikus, intelligens hangja volt.
  • Megközelítés:

    Marha könnyű. Új építésű blokkokban a szerémi út mellett. Kocsival mentem, parkolni is egyszerü, bkv nem tudom.
  • Helyszín:

    Minden nagyon páva. Buddhakép a falon, díszek itt ott, hangulatvilágítás, a fekete szatén ágynemü nagyon bejött. Fürdőben minden ok, van friss törcsi, tusi, és még illatmentes is van! Korrekt!
  • Lány külseje:

    Közepesen magas, vékony, vöröses szőke nő nyitott ajtót nekem telefonban egyeztetett szettben. Nagyon kedvemre való fehérnép volt. Helyes, vékony, arányos arca tele volt kedvességgel és érdeklődéssel.
  • Action:

    Beszélgettünk egy kicsit az elején, majd elkisért fürcsizni. Mire visszatértem az ágy szélén ült, a hálóinget már levette magáról és akkor látom milyen vadító szettet is beszéltünk meg. Brrr. Harisnyakötős franciabugyi meg minden nyalánkság, mindjárt ráugrok gondoltam az állat kezdett mozogni bemmen, uriember mivoltomat csak sugárzó tekintete tartotta meg bennem. És egyébként sem az a fajta tipus műszempillákkal, akit jól meg kell döngölni, hanem finom nő, de azért szereti. Elkezdtünk kalandozni egymás testén puha puszikkal indítva, aztán lassan csókolgatni kezdte az ezredest. Szeretem a felvezetőket, már majd szét durrantam, mire megkegyelmezett és elkezdett keményen franciázni. Ahhh végre, azt jól viselem :D Ő is szerette! Felsegítettem kutyus pózba, mögé lopóztam és arccal elmerültem abban a gyönyörű popsijába! Csapott a nyelvem bele a punciba, a popójába és körbe körbe! A velem egykorú már érezte a punciszagot, így tettünk rá egy kabátot, és hanyatt döltem az ágyon. Eni lágyan fölém guggolt és belehúzta magát a nagy farkamba. Lassan mozgott, közben nyögött halkan. Hagytam, hagy járassa be magát. Közben kis csöcseit harapdáltam és markolásztam. Szerette! Lefordítottam és az ágy szélére kértem, lábakat zárva, pucsítva. Pazar látvány volt, egy kicsit csak úgy néztem...megszünt a világ. Szépen behelyeztem magam forró punájába, az egyik újjam meg a popsijába nyomtam egyre méllyebbre, miközben egy hevesebben kúrtam! Megkívántam az ánuszát! Az ágyra feküdtünk megint, ő oldalt, hozzám tolva a kis fenekét. Így szereti kezdeni. Óvatosan bementem, közben a szemközti tükörben néztem a pornót. Isteni volt nézni ahogy elmerül a nagy faszom a kis fenekébe! Lassan pumpáltam az elején, de kezdtem fokozni a tempót, ahogy vesztettem el az eszem. Hasra fordultunk, nem is tudom hol voltunk, csak ütemesen keféltünk! Hátra nézek ismét a tükörbe. Lábaimmal széthúzom az ő lábait terpeszbe, hogy lássam a kis punciját is, mert arra gerjedek! Felhúztam újra kutyapózba. Fölé álltam és valami igazán pornósat akartam bevinni, amit a tükörből bámulhatok, és ahogy becsúsztattam a rudam hangos nyögések közben telelőttem a popóját. Majd fél percig élveztem. Nirvana!
  • Elszámolás:

    Előre minden megbeszélve, a végén minden az asztalra téve, ahogy az nálam lenni szokott.
  • Összkép:

    Tipp topp volt az egész, csak ajánlani tudom igényes formáknak! Biztos visszamegyek, van még mit átélnünk eggyütt! :D
Happy Massage