• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága LordZed:)

    Nagyon örültem Neked, és minden egyes pillanatodat élveztem!
    Köszönöm Neked is a rám szánt időt, és az élménybeszámolót...
    Csókollak:P

  • Egyeztetés:

    Reginával már az egyeztetésünk története is egy igazi unikális élmény volt!
    Miután évek óta szemeztem a hirdetésével, de mivel egy számomra idegen vidéki városban élt, sosem szántam rá magam a látogatásra... Aztán nemrég feltöltötte az új képeit (köztük ezt a brutális profilképet), ráadásul kikerült 1-2 friss értékelés róla, amik remekbeszabottak lettek és nagyon meghozták a kedvem, rászántam magam, és bő egy hónappal ezelőtt írtam itt neki privát üzenetben. Nagyon hamar reagált, minden kérdésemre kedvesen válaszolt, ám ekkor (egyéb okok miatt) a levelezés félbeszakadt. Majd a múlt héten elkezdtem szervezni az utazásomat, amihez mindenképpen be akartam Őt is ütemezni, ezért újra írtam neki. Ennek eredménye az lett, hogy elkezdtünk napi több levelet váltani, és már ekkor kialakult egy remek összhang, olyan volt, mintha egy régi levelezőtárssal írkálnánk egymásnak, akivel régen kialakult egy közös stílusunk. Végül, csütörtök este sor került az első telefonbeszélgetésre, ami jó félórásra sikerült, s már ekkor olyan érzésem volt, mintha egy régi szeretőmmel beszélgetnék, akivel kívül-belül tökéletesen ismerjük egymást, s akivel nincsenek titkaink egymás előtt. Lazán, játékosan cígattuk egymást, persze nem hagyva ki a finom erotikus utalásokat sem...:) Pedig ekkor més élőben nem is találkoztunk. Ezután tovább folytattuk a levelezést, majd a találkozó napján reggel még egyszer felhívtam egy végső lefixálás végett.
    A lényeg, hogy a hétfői találkozónkkal kapcsolatban minden részletet pontosan leegyeztettünk, mindketten tökéletesen felkészülve nézhettünk az első találkozó elé.
  • Megközelítés:

    Mivel a városon kívülről érkeztem, ez volt előzőleg az egyik legkényesebb pont, de mint kiderült, Regina a vasútállomás közvetlen közelében található, miután leírta üzenetben az utcát, rákeresve a guglimaps-en, el sem lehetett volna téveszteni. Az állomástól gyalog is kb. 3 perc, persze Regina üzenetben és telefonon is készségesen segít a navigálásban, ha bárkinek mindezek ellenére problémája akadna ezzel.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen kialakított kis kuckóban várja az emberfiát. Igazi kis magánlakás-feeling, ahol teljesen egyedül fogad, a fürdő, konyha és előszoba bármelyik város bármelyik lakótelepén nem lógna ki a sorból. Tiszta és rendezett minden, a fürdőben hatalmas választék tusfürdőből, szájvízből, sőt, többféle fogkrémmel is kínált.
    De a legfontosabb helyiség az igazi erőssége a lakásnak! Egyszerre bár és hálószoba, egy különleges táncrúddal felszerelve (néhány képen is látható).
  • Lány külseje:

    Regináról a képei, a bemutatkozása és a számos beszámolója már mindent elmondott, azt hiszem. :)
    Egyesíti magában a fiatalos, feszes, sportos energiát egy tapasztalt nő minden vonzó vagányságával! Vékony, szexis lábak, igazi gazella alkat, selymes sima bőr, a popsit pedig huszonévesek is sorra megirigyelhetnék.
    Az arca pedig külön emeli az összképet, az átható kék szemeivel és a félhosszú, szőke hajával, amit a szex hevében imádtam borzolgatni... :)
  • Action:

    Megbeszéltek szerint a ház előtt hívtam. Eleve rendkívül rugalmas volt, mivel a vonat érkezése alapján több, mint fél órával korábban érkeztem, mint ahogy megbeszéltük, de gond nélkül fogadott így is. Véletlenül pont eltaláltam a lépcsőházat, ami elől felhívtam, megkaptam a kapucsengő kódját, rövid lépcsőn fel, nyílt az egyik ajtó már be is léptem a lakásába. Ő persze sehol, cselesen elbújt a hálóban, már jócskán benn jártam az előszobában, mikor előkerült, kérésemnek megfelelően teljesen meztelenül. Ha eddig lettek is volna kétségeim (nem voltak), itt rögtön tudtam, hogy jó helyre jöttem, a látvány egyszerűen lenyűgözött. Gyorsan be is vallottam neki, hogy az előzmények után kissé zavarban is vagyok, mert olyan izgatottan vártam a találkánkat, mint utoljára 16 éves kezdőpista-koromban életem első randiját. :)
    Persze az első pillanattól rendkívül barátságos, laza és odaadó volt, szóval a lányos zavaromat is hamar elfeledtette.
    Gyors vetkőzés, közben odaadtam a 2 külön ajándékomat, egy üveg bort és egy doboz bonbont, mondván mindkettőt neki hoztam, de az egyiket meg kell osztania velem, ő döntheti el melyiket. Reményeimnek megfelelően a bort választotta (persze felbontotta a bonbont is, de ígéretemhez híven végig nem nyúltam hozzá), miközben elmentem mosakodni, kibontotta, 2 pohárba ki is töltötte, így mire az alapos mosakodásból visszatértem, a bérszékek melletti magasított asztalkán már ott várt a 2 pohár. Mielőtt elkezdtük volna, ő is gyorsan elszaladt egy intim tisztálkodásra, amit persze ki nem hagyhattam, hogy közre ne működjek benne! :))
    Ezután be a szobába, immár mindketten meztelenül leültünk a bárszékekre, ő előttem terpeszben feltéve a lábait az én székemre, koccintottunk a borral és fesztelen beszélgetésbe kezdtünk. A kezem persze hamar elkalandozott, majd idővel az övé is, néhány korty bor után csókot váltottunk, majd javasolta, térjünk át az ágyra. Nem nagyon volt ellenvetésem. :)
    Vele igen csak be tudtuk kölcsönösen vadítani egymást, ölelkezős-simogatós, csókolgatós kölcsönös feltérképezéssel kezdtünk, ami hamar vad erotikába csapott át, főleg mikor felfedeztük egymás füleit, s hogy mindketten imádjuk harapdálni, nyalni-falni a partnerünk fülét, ahogy azt is, ha a miénkkel teszik ugyanezt. Szóval, Reginával ez szinte már birkózással vegyes harcba fordult, melyikünk tudja jobban felfalni a másik hallószervét - még most is kiráz a hideg, ha visszagondolok rá, miket tudott művelni velem, és hogy fel tudott húzni. :)
    Mikor kicsit csitultak a "harcok", először én ereszkedtem a lábai közé, és franciáztam hosszasan, remélem tényleg élvezte a dolgot... majd idővel értelemszerűen jött a csere: mondanom sem kell, a franciája is valami isteni! Minden tapasztalata benne van, amit bizony fiatalabb lányok nem mindig mondhatnak el magukról. Most tudtam meg, mit is jelent pontosan az a "mélytorok", s hogy amit eddig annak hittem, az mennyire a közelében sem volt ennek! :)
    Hamar kérnem is kellett, hogy húzzunk gumit, mert ha így folytatja, nagyon hamar el fogok sülni, így első körben bekéredzkedhettem a popóba (előre tisztáztuk, hogy az extrákkal fűszerezett ún. "fullos órára" szeretnék benevezni, ennek legfontosabbja a popó volt, ami nekem nagy kedvencem), végül itt sikerült utolérnie a végnek is.
    Ezután, szintén előre megbeszéltek szerint, főzött egy kávét, amivel visszatértünk a bárpulthoz, megkínált egy cigarettával, kávézve-beszélgetve-cigarettázva vezettük át a programot a második menetre.
    Mivel már belépéskor feltűnt az a rúd a szoba közepén, így arra kértem, második menet felvezetéseként örvendeztessen meg egy tánccal. Ekkor soroztam meg a popsiját csókokkal és simogatásokkal, azokkal a feszes, puha, sima párnácskákkal bizony nehéz betelni! Rövid időn belül az ölemben is kötött ki, és kezdődött újra a "fülharc". Végül ismét VV, többféle póz (ezúttal a főbejáraton mentem be a szentélybe), s a végén, ügyesen ráérezve a használati utasításomra, kézzel vegyes franciával hozta el nekem a második boldogságot.
    Végül, hosszasan pihegtem az ágyon, ő igazi barátnősen hozzámbújt (ezt imádom, de sajnos nagyon kevesen éreznek rá, eddig talán az istennőm volt az egyetlen Reginán kívül), újból belefeledkeztünk a beszélgetésbe, végül felöltöztem és nagy nehezen, de eljöttem. Akkor vettem észre, hogy - ahhoz képest, hogy egy órát egyeztettünk le - a lakásba belépésemtől a kilépésig majdnem két óra telt el. Reginánál tehát az idő, mint olyan, szinte megszűnik létezni, a szó minden létező értelmében.
  • Elszámolás:

    A kapott élményhez mérten gyakorlatilag nem is téma. Az alap óra a régi pesti átlagnak felel meg, az extrákkal együtt éri el az "új" pesti átlagot. Nekem még úgy is bőven megérte, ha az utazást is hozzáadom.
    A rózsaszálak számát természetesen üzenetváltáskor jóelőre leegyeztettük, a helszínen egy gondolat erejéig sem került szóba. Mikor ez elején elővettem az ajándékaimat, a bonbon mellett diszkréten az asztalra került, mire a fürdőből kijöttem, még diszkrétebben eltűnt onnan
  • Összkép:

    Mint már írtam, Regina egyesíti magában a tapasztalt, tiszteletet érdemlő igazi nőt, és a fiatalos, feszes, érzéki szeretőt! Igazi főnyeremény, kár hogy nem az én városomban él - akkor minden alkalommal csakis őt látogatnám...! :)
Happy Massage