• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nehezen értem el sokszor hívtam több napon keresztül.Mikor végre elértem ment minden gördülékenyen.
  • Megközelítés:

    Dunaplazával szemben így vakok és gyengén látok is könnyedén megtalálják.Parkoló ház előtt mellet mögött napközben némi apróért. M3 metró pár perc séta.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emeletén rendel nem egyedül de teljes a diszkréció.A lakás amúgy teljesen felújítót .Szobában hatalmas ágy sarokban asztal és szék így van mire pakolni a ruhákat. Fürdőbe kád sokféle tusfürdő és szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    A fotóinak teljesen megfelel igazi milf kategória.Mivel elég magas így szép hosszú combjai vannak,cicik szilikon-al dúsítottak és nagy mellbimbóval rendelkezik.Arc kitakarástól nem kell tartani csak a diszkréció miatt van.Érkezésemkor egy egy sokat nem takaró fekete egybe ruciban volt mely puncinál nyitott volt és mellnél se takart túl sokat.
  • Action:

    Kezdésnek az ágyon kezdtünk apró csókokkal majd elkezdtem kihámozni a ciciket az apró ruciból.Majd számba véve a csodás mellbimbóit amik azonnal kő keménységet értek el,miközben egyik kezemmel már a puncit kezdtem felfedezni. Később nekem be pucsitva helyezkedett el így hátulról nyalhattam piercinges punciját majd popsiját. Majd megszabadultunk az apró rucitól majd szemből nyalakodtam miközben újaztam finoman,néha még a popsit is.Fordulás után Noya kezdet franciás élményben részesíteni míg én kényelmesen moziztam.Volt itt minden köpködés , bő nyál, archoz csapkodás mély torok valóban torokban lent tartva teljesen eltüntetve kéz nélkül.Végül félig szájban félig teljesen szét fröcskölve lett végem.Kis beszéd pihenés képen majd felszopás ismét keményen mély torkoztatva saját magát. Beöltöztetés után nekem hátal ereszkedett bele és előre dőlve lovagolt meg finoman kezdve majd egyre nagyobbakat mozdulva vágtázva folytatva.A folytatásban még hátulról is élvezhettem puncija finom szóritását dugását,majd jött a popó amibe lassan de határozat mozdulattal jutottam be. A kezdeti finomkodás után lehetett komolyabb tempót diktálni ő bírta én már kevésbé így pár perc után itt is lett vége.
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlag komplett szervizel. Utólag rendeztük a telefonon megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Vagány jó dumás csajszi aki a földön jár és nincs elszállva magától,profi abban amit csinál így érthető ha néha nehezen érhető el.
Happy Massage