• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annak ellenére, hogy egyedül dolgozik Őt volt a legkönnyebb elérni. Nekem legalábbis eddig nem okozott gondot. Többször beszéltünk. Most is mikor hívtam, második csörgésre felvette. Bájos stílusában, de hivatalosan jelentkezett be. Én is bemutatkoztam, néhány általános és pár szokatlan kérdéssel teszteltem. Gyorsan lefixáltuk és kész.
  • Megközelítés:

    A találkozónk még a régi helyén történt a Széll Kálmán térről a Batthyányi felé vezető úton 10 perc sétával elérhető házban. Közlekedési csomópont közelében, minden tömegközlekedési eszköz adott. Autósoknak üzenem: nem nagyon van hely a ház előtt. Azóta sajnálattal konstatáltam, hogy elköltözött innen a VIII. kerületbe.
  • Helyszín:

    Ugyan a székhely áthelyezés miatt már nem releváns, de azért kitöltöm ez a rovatot is. Régebbi társasház földszinti, másfélszobás, de azért tágas lakása volt. Fel volt újítva valamikor, de nem csúcs modernül, nem elit minőségben, de azért a célnak tökéletesen megfelelt. Zuhanyzó a gőzfürdőt idézte, mert nagy volt a pára, de amúgy minden szükséges kellék meg található volt benne. Szobában franciaágy, kisasztal és szék. Kiszuperált rádióból szólt a zene, halvány fény a nappaliból szűrődött be az egyedi építésű üvegfalon át.
  • Lány külseje:

    Képek és az adatok teljesen megfeleltek a valóságnak. Az arc kitakarástól nem kell félni, karakteres ugyan, de azért elég szép, bájos arca van, mandulavágású, zöld, fáradt szemekkel. Szája csókolni való, duzzadt, zamatos szilva. Smink nem volt, vagy annyira minimális, hogy fel sem tűnt.Haja egyenes, fekete, vállig érő. Bőre születéstől kreolos, egzotikus beütésű, selymes. Cicik nem túl nagyok, alkatához képest arányos méretűek és természetes tapintásúak. Nem sovány alkat, inkább sportos, feszes izomzatú. Popsik kerekdedek és a combok is szép ívelésűek. Szerény, visszafogott teremtés; nem sokat beszélgettünk, csak a formaságok voltak. Ha nem kérdeztem nem szólt. Fehér, selymes, bolyhos, tangában és melltartóban fogadott a szürke színű köntös szerű valami alatt.
  • Action:

    Első, amit nagyon megkedveltem benne, az a szenvedélyes csókja volt. Először ugyan finomkodott, kérette magát, lelógatott kézzel álltunk egymással szemben. Lassan közelebb jött, szájával csak meg-megérintette enyémet, majd egyszer csak beindult, elkezdte szívni, harapni és akkor, ha még ez nem volna elég, a nyelvével mindent felforgatott, és össze-visszatekert. Aztán jött a franciája, abban is hasonló remeket produkált. Leült elém az ágy szélére. Ott is előbb csak, lágyan megérintette, bökdöste, nyelvével incselkedett, aztán rákapcsolt, egyszer szívott, máskor meg presszionált. Környékkel is szívesen foglakozott, nyálazott is rendesen, szóval hibátlan. Mélyre is leengedte - nagyon profin csinálta. Kezeit is használta, elég gyakran, ha már nagyon intenzíven csinálta, amit én már nem preferáltam, olyankor szóltam, vagy csak odanyúltam és már engedte is el a farkamat. Ilyenkor előfordult, hogy a zacskómra tapasztottam ott foglalatoskodjon inkább. Az aktus a gumi felhelyezésével kezdődött, rutinosan ment neki, egy-két pillanat volt az egész. A behelyezés kényelme érdekében, nem síkosítót használt, hanem a saját nyálát. Bőven csorgatott rá nyálat és magáét is benedvesítette rendesen. Akció során szinte minden pózban aktívan részt vett, mozgott, tartotta magát. Egyáltalán nem irányított, de hagyta, hogy kedvemre tevékenykedhessek. Papás-mamás után kutyusos jött hátulról. Aztán én kerültem alulra és rám ült. Lehet neki tolni rendesen, minden hogyan, de a durvulást nem engedi. Ha kényelmetlen volt neki valami, szólt. Jól meg is lovagoltattam. Majd a lábait felhúzta, kiterpesztett és guggolásban mozgott rajtam. Ilyenkor csiklóját kényeztettem benyálazott ujjaimmal. Elfáradt, visszatérdelt az eredeti lovaglós pózba. Előredőlt a vállamnál oldalt támasztotta meg magát. Derekánál megmarkoltam és az általam vágyott ritmusban küldtem neki. Amikor élvezni kezdett, az abban nyilvánult meg, hogy szemeit becsukta, megfeszítette testét így elég mélyen behatolhattam. Ekkor látszott, hogy erősen koncentrált az őt érő ingerekre. A száját összeszorította, kissé bekapta az alsó ajkát. Hüvely + G pont és a csikló együtt. Ilyenkor nagyon figyelnem kellett, hogy nehogy idő előtt -a látvány miatt- nekem is jó legyen. Persze, ezt nem várta el tőlem, hogy neki is orgazmusa legyen, de ha már ott vagyunk, miért ne! Imádtam. Csendesen, így az ajkait harapdálva ment el.
    Azután az én NFVSZ befejezésemmel foglalkoztunk. A gumit akkurátusan távolította el és a lábam között térdelve foglalt helyet. Néhányszor egész mélyen lent is tartotta a répámat a szájában. Kezeivel jól támogatta a kényeztetésemet. Magától kezdte a végkifejlet előtt a prosztatám masszírozását. Szemkontaktust ugyan keresni, kérni kellett, de abba sem pirult bele. Az anyag minden cseppjét kiszippantotta, ahogy kellett. Gyorsan felpattant. Elaléltan hagyott magamra, amíg magát tisztogatta. A konyhából kiáltva kérdezte meg, hogy hozzon-e inni. Amíg magamhoz tértem és az italt elfogyasztottam a nappaliban tevékenykedett valamit. Kicsit illúzióromboló volt ez a magányom, de vettem a célzást a bérelt időm lejárt – mehetek fürödni.
  • Elszámolás:

    Nem kérte előre, de úgy éreztem az a korrekt, ha már az elején kiteszem az asztalra. Hagyott rá lehetőséget, mert voltam egyedül bőven, amíg levetkőztem. Amúgy csak két hajszállal magasabb csak az átlagosnál.
  • Összkép:

    Feszes testű, sportos alkatú, érdekes személyiségű lány, aki azért a szexuális teljesítményével, képzettségével rendesen elkápráztatott. A barátnős, meghitt pillanatokat nem találtam, de igaz, azt nem is ígérte. Lehet, hogy csak fokozottan gondterhelt volt, vagy nehéz napja volt, nem tudom. Az viszont biztos, hogy amikor sietve távoztam már a következő partner hívta őt, a bejutáshoz szükséges kód miatt. Bizony nehéz ilyen sűrű menetrend mellett ráhangolódni a vendégre, de az is lehet nem is akar ezzel bajlódni. Ez van sajnos, mikor valaki túlvállalja magát.
Happy Massage