• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk a találkozó előtt kb 2 órával.
  • Megközelítés:

    Fehérvűri út-Kondorosi sarok, parkolóhely több száz méterre volt csak, de legalább ingenesen. Jár arra valami villamos és busz is,, de nem igazán néztem hogy melyek.
  • Helyszín:

    Újépítésü ház, az összes előnyével. A lakás teljesen megfelelő, a szoba nagysága ideális, a tetthely franciaágy. A fürdőszoba a kötelező alapfelszerelésekkel felszerelt, megfelelő tusfürdőválasztékkal, puha törülközővel. A lakásban ketten dolgoznak, de egyáltalán nem volt zavaró-
  • Lány külseje:

    Ramóna gyönyörű, temperamentumos, lány, aki pontosan tudj hogy mit akar. Ramóna számomra ideális magasságú, tenyérbe illő cicikkel, formás lábakkal és kemény popóval, sportos alakkal és hibátlan szolizott bőrrel megáldott amazon.
  • Action:

    Kicsit késtem a randiról, amiről telefonon egyeztettünk, így ez semmiféle problémát nem okozott köztünk. Betoppanásom után egy gyönyörű lány fogadott, akin rögtön látszott határozottsága, melyet végig megőrzött. Bekísért a szobába, majd röviden elmondta a lehetőségeket, megkérdezte meddig maradok. Az egyórás verziót választottam. Megkínált vízzel, majd adott törülközőt és irány a fürdő. Mikor visszaértem, Ö ment el tisztálkodni, majd kb 5 perc múlva ott volt mellettem, a combközépig érő fekete harisnyában nagyon dögös volt. Első körben rábíztam magam ami kellemes nyelves csókokkal, franciás kényeztetéssel kezdődött, -melyben a golyókat sem hagyta ki-, majd kértem hogy lovagoljon egy kicsit, mely után missziben fejeződött be az első menet. A két menet között beszélgettünk az élet nagy dolgairól, miközben simogattam. Ramóna nagyon kellemes beszélgető partner, mindenféléről van véleménye, éretten gondolkozik. Az idő múlt, Ramóna pedig megpedzette, hogy ideje lenne a második menetnek is ha igényt tartok rá. Persze hogy volt rá igény. Rutinosan feltámasztotta a velem egykorút a szájával -mint az első menetnél- felhúzta a gumit, és megkérdezte hogy hogyan szeretném. Mivel szemből már megismerkedtünk, ideje volt hátulról is megismerkedni. A kemény popó a hanghatások és a mennyei látvány megtették a hatásukat és hatalmasat élveztem.
  • Elszámolás:

    Korrokt elszámolás a telefonon beszélteknek megfelelően. Előre kérte, letettem egy kis asztalra. Kerek csokor, az átlagosnál picit több rózsaszállal.
  • Összkép:

    Ramóna átlagon felül gyakorolja az ősi szakmát, bárcsak minden szolgáltató igy gondolkodna és ilyen színvonalon dolgozna. Minden bizonnyal még találkozunk.
Happy Massage