• NOÉMI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, hamar felvette, nagyon kedvesen beszélgettünk a részletekről. Időpontot is hamar tudtunk választani.
  • Megközelítés:

    Új helyen rendel, a második kerület jól ismert körúti szalonjában. Megközelítés nagyon könnyű tömegközlekedéssel. Autóval se probléma normál esetben, de most a környéken útépítés van, emiatt a parkolók fele le van zárva, azaz a parkolás átmenetileg horror, sokkal több időt kell rászánni. A szalont egyébként nagyon könnyű megtalálni, bár a bejárati ajtóról eltűnt a kis jelecske, ami régebben segített az emeletek között eltévelyedettnek.
  • Helyszín:

    csak felsőfokon lehet róla beszélni. Hangulata, felszereltsége kiváló, tiszta, rendezett, örömmel megy oda az ember. A szobában kanapé és robosztus masszás asztal van, előtte tükör. Ruhákat fotelbe illetve szobainasra tudod tenni. A fürdőszoba tágas, tiszta, kismillió tusfürdő, a törülköző rendben van.
  • Lány külseje:

    Noémi a képeknek megfelelő alkatú fiatal lány, porcelán fehér selymes bőre van, mellkasán és lábán két tetkóval. Képekkel ellentétben sokkal rövidebb és egyenes haja van, így sem rossz, de ha szexi képeken megjelenített hajzuhatagot várod, akkor egy kicsit csalódás. Arca kedves, szája szexi, teste vékony de nem szálkásan hanem pont jól kicsit husis. Alkatának megfelelő méretű és eleven cicik, kerek popsi, puha punci. Adatlapján be van jelölve, hogy dohányzik, de én egyáltalán nem éreztem rajta.
  • Erotikus masszázs:

    Happy beginning után a masszást az igények felmérésével kezdi, utána ennek megfelelően megy a program. Közepesen erőst kértem, úgy is lett. Lábakkal kezdi, majd a talpmasszás jön végül a kezeim és a hátam. Lábat alaposan átmasszírozza, kezeket is gyakorlott mozdulatokkal teszi a megfelelő pozicióba. Külön jól esett mikor a lábára pócolja fel a kezemet, meg amikor a lábai között tartja a tenyeremet. A hátmasszásba is belead apait-anyait, a hátamra ülve nyújtotta a gerincemet, jól átmozgatott ott mindent, még a légzésemre is figyel, mozdulatainak megfelelő ütemben haladjon a levegő.
    Begyakorlott mozdulatokkal masszírozott végig, finoman változtatva az erősséget a gyengédebb és a keményebb között. Közben beszélgettünk is, de inkább a testi masszírozására koncentráltunk nem a lelkire:)
    Utána én masszíroztam őt, állítólag nem voltam rossz, de ez most nem téma. Masszírozásom francia kényeztetéssel végződött, nagyon jól fogadta, de ujjazni nem megengedett. Ettől függetlenül neki is megvolt happy finish. Kis összebújás után fordult úgy a helyzet, hogy egyszer csak a szájában voltam megint...
  • Levezetés:

    A programban két kényeztetés volt, mindkettő az átlagosnál kicsit vadócosabb, majdnem pornós, messze nem simogatós lingam kényeztetés. Szájával, nyállal rendesen sikosítva, kézzel jó ütemben rásegítve teszi élménnyé. Változatosan játszadozott ajkaival, nyelvével a makkon, sokszor csavaró mozdulatokkal siklik a szája lefelé a dákómról, bátran kezeli a zacsit is, egyesével a golyókat és belenyal a kettő közé majd nyelvével halad tovább felfelé a makk felé. Közben néha nyögdéccseléssel segíti az átszellemülést. Nagyon kitartó, nem vettem észre, hogy fáradtság miatt visszavett volna.
    Az élvezetek a szájában értek véget, megvárta amíg teljesen végem van, az összes lövésem a szájába ment.
    Az felvezető kényeztetést kérésemre a kanapén kaptam, ennek így külön hangulata volt. Fekete bőr, szőke meztelen lány a lábad között éppen lenyeli a farkadat...
  • Elszámolás:

    Elszámolás az előzetesen megbeszéltek szerint, budai (ha már második kerület) átlagos ajándék. A kölcsönös francia csak a másfél órás programtól elérhető.
  • Összkép:

    Mindent megkaptam miért mentem, kedvességet, ellazulást, átmozgatást, és én is adhattam. Tökéletes "randi" volt.
Happy Massage