• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel mindig időhiányban szenvedek ezért olyan lányt kerestem aki szinte azonnal tud fogadni.Telefonon hívtam, simán tudtunk egy számomra is megfelelő időpontban megállapodni.Pontos cím megadása után már indultam is.
  • Megközelítés:

    Mindig autóval és a navigáció segítségével.Sajnos picit bekéstem a forgalom miatt ,de ezt időben jeleztem Alice-nek és megnyugtatott menjek nyugodtan.Az AEK mögötti csendes lakótelepi részen található.A parkolás fizetős,nem vészes.Parkolóhely akad bőven.
  • Helyszín:

    Megérkezvén a megadott címre hívtam és az információk alapján felmentem a lift segítségével a megfelelő emeletre..Alice kijött elém mert többszörös védelemmel van ellátva a bejárat.
  • Lány külseje:

    Alice nagyon vékony,kislányos alkatú rövid szőke hajú kedves teremtés
  • Action:

    Mivel előzetesen egy órában állapodtunk meg , de sajnos a késésem miatt ezt redukáltuk fél órásra az én kérésemre. Alice ebben is nagyon korrekt volt.Az ajándék elhelyezése után irány a fürdő majd vissza a pici szobába,ahol vendéglátóm egy fekete fehérneműben várt.Állva csók,majd lassan levettem a melltartót.Ágaskodó férfiasságom már követelte magának jövetelem célját.Ezt Alice is érezte ezért hamar az ágyra ült és szájába vette nemes testrészem.Orbitális franciskát produkált,volt mélytorok és szinte magát kényszerfranciáztatta .Ezután hanyatt döntöttem és én tettem a kedvére.Nyaltam és közben újaimat is bevetettem .A hanghatásokból és a nedvtermelés megnövekedése miatt szerintem Alice is jól érezte magát.Ezután lustába helyezkedtem és megint jött egy orbitális francia.Volt mély torok ,volt amikor magától lenn tartotta szinte könnyezésig.Miután ezt kiélvezkedtem kellőképpen gumit húztunk és jó magyar módjára nyeregbe pattintottam.Itt egy rendes vágta keletkezett de az idő szűke miatt kértem fejezze be szájjal együttlétünket, amit készségesen teljesített.Az ágy szélére álltam és Alice tökéletes franciával elrepített. Hagyott a szájában lenyugodni,majd az utódokat szilviának adta.Ezután zuhany és tipli mert így is elkéstem.
  • Elszámolás:

    Az elején , mint mondtam abszolút korrekt. Nem kérdeztem előre csak a helyszínen tudtam meg.Szerintem nagyon kedvező érték arány.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes, aranyos szolgáltató.Jól éreztem magam , ha az időm engedi és arra járok akkor biztosan meglátogatom.
Happy Massage