• Dóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen és gyorsan ment, szerintem vele beszéltem. Kb 20 perc múlva már nála is voltam. Telóban kedves volt, mindenről tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    11ker ismert fő útja, uszodához közeli lakópark, sokunknak ismert hely, bár én ebben a lakásban szerintem még nem voltam. Tömegközlekedés jó, parkolni uszinál mindig lehet és ingyenes.
  • Helyszín:

    Bejutás gyakran diszkrét, de mivel nagy lakótömb, nem biztos hogy egyedül leszünk a liftben, engem nem zavar. Lakás lifthez közeli, felsőbb szinten van, nem érdemes gyalogolni. Lakásba toppanék, folyamatosan hallom a telefonon történő egyeztetést, a szobánk bejárathoz közeli, de folyosóra benézve látom a csajokat, hozzáteszem engem ez (már) nem zavar. Szobában kanapé meg franciaágy, franciaágy körüli falakon tükrök amik nagyon jól jönnek akció közben. Fürdő teljesen rendben, bár tusfürdőből lehetne több, törülköző lehetne kevésbé szöszölős...
  • Lány külseje:

    Voltak fenntartásaim a szuper képek láttán, meg hogy nincs beszi, hát kedves mtk: Dóra észbontóan szép csaj, gyönyörű arc, tökéletes mellek, szuper segg, szép lábak, egyszerűen tökéletes, ha nem is itt találkoznék vele is azt mondanám, hogy öt évente egyszer akad az ember ilyen tökéletes csajba, és hát itt tényleg bele lehet akadni. Nem hiszi az ember hogy ilyen szép csaj van.
  • Action:

    Nagyon közvetlen és kommunikatív csajszi, viszont már az elején érezni rajta, hogy ő nem az a bnő feeling, de bíztam benne hogy azért teszi a dolgát. Tette. Fürcsi után meztelenül várt, hát elképesztő látvány a csaj, felöltöztettem egy magassarkúba, közben folyamatosan duncsiztunk, ágyra feküdtem, ő elkezdett simogatni a lábamközé ülve, majd mondta hogy elkezdi jó? mondtam jó. Elkezdte. Négykézláb a lábam között, seggét és punciját pucsítva láttam a szemközti tükörben, oldalsó tükörben meg száját és melleit oldalról, hát nem semmi látvány. Nem túl változatos a csaj technikája és a golyókat kérésre sem veszi szájba, de olyan ritmussal és száj kéz kombinációval dolgozik, hogy nekem biztos a látvány miatt is annyira bejött hogy gyakorlatilag még teljes merevedés előtt elsütött volna ha többször is meg nem állítom, azért élvezkedtem egy darabig, aztán gumit kértem, hát itt is jó kicsi gumival dolgoznak, de túl jó csaj volt Dóri ahhoz, hogy bár piszkosul elszorított a vv, akkor is derekasan harcolt az ezredes, sikerrel, először doggyt kértem, és hát a csaj nagyon jól néz ki, itt már érződött, hogy neki ez meló, mert nem nagyon keltett semmilyen illúziót, a tükörben néztem egy bombázó csajt, aki hagyja magát hogy megdugjam, de azért túl közel nem enged, nem mozog, előre nem hajol, semmi hang még megjátszós se, azért szó se róla ilyen gyönyörű csajhoz ritkán fér az ember, aztán kértem misszit, lábait felemelni sem lehet, így elég nehéz rendesen oda férni meg dugni, de az a test elképesztő, gyönyörű punci szép lapos poci, szép nagy mellek szép arc mozognak alattam ütemesen ahogy lökdösöm, aztán lábait oldalra teszem, így tükörben még jobban látom gyönyörű punciát meg lábát a vállamon meg melleit ringani, elképesztő látvány, nem nagyon bírom, kérem a nfvszt, először ágyról csinálja mert mondta úgy nem szeretné hogy fekszem aztán ágy szélére ültetem, megint neki fog a technikájával, ami annyira passzol nekem, hogy nem is értem, pillanatok alatt tele lövöm száját, kár hogy bár végig benntartja szájában, amkkor tele lesz már nem mozgatja nem szopogatja, de azért nem panaszkodom, szuperul csinálta, és aztán láthattam az eredmény szájából kifolyatni a papírtörlőre, hát volt mit, bár ilyet se láttam még, persze először nekem adott száraz majd nedves törlőt. Már vette is le utána lepedőt, igaz hogy fél órára mentem és bár nem néztem az időt kb vége felé lehettem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt minden ahogyan a telefonban mondta, új pesti átlag. Extrát kérdezte, az arcra meg még valami volt, de ezek nem kellettek, szerintem az alap is elegendő nála.
  • Összkép:

    Arca gyönyörű, teste tökéletes, a bnő feelinget felejtsd el, majdnem guminő hatás, de hát ilyen gyönyörű nőt ritkán lát még ritkábban dughat az ember, franciája nekem nagyon bejött de nem változatos és környéket sem járja be, közvetlen a csaj, jó vele dumálni, de minden pillanatban tudod hogy miért is vagy ott. Akik csak bnős csajoknál jók, azoknak nem ajánlom, aókupi feeling miatt sem, de akik rá vannak állva a gyönyörű nagymellű jó seggű csajokra és nem annyira finnyásak, azoknakmnagyon ajánlom, mert tényleg kivételesen szép a csaj.
Happy Massage