• MélytorkosLeónka39

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • MélytorkosLeónka39 reagálása

    Szia Kedves!
    Nagyon szépen köszönöm Neked, ezeket a csodás sorokat!:)
    Nagyon jól éreztem magam Veled:)Olyan kedves férfi vagy,mint azt a leveleidből gondoltam:)
    Bármikor hatalmas szeretettel várlak:) Millió puszika:)

  • Egyeztetés:

    Leonkával már két hete leveleztünk,mire sikerült időpontot találnunk.Ez nem a nehéz elérhetősége miatt van,hanem azért,mert ellentétes a munkabeosztásunk.Amikor elérhetősége van mindíg válaszolt a leveleimre és fel is vette a telefont.
  • Megközelítés:

    Mindketten a III.kerületben lakunk.Leonka ezen a héten nem a megszokott helyen fogadta a vendégeket.Én tömegközlekedéssel mentem.HÉV + séta.Autóval sem bonyolult.Szombaton volt bőven üres parkoló.Érkezésemkor megkaptam a kapukódot,emeletre érve néhány méterre nyílt az ajtó.
  • Helyszín:

    Amit várni lehetett.Panellakás.Az előszobát,a fürdőt és a tetthelyet láttam.Mindenhol makulátlan tisztaság.A fürdőszoba volt a kedvencem.Később kiderül miért.Tiszta törölköző.Tusfürdőből választék.Én Leonkára bíztam a választást,mégiscsak Ő fogja többet érezni az illatát.A tetthely a célnak megfelelő,nem nyomasztóan kisméretű szoba.LCD TV-n zene.A franciaágy nem nyikorog.Minden adott egy kellemes légyotthoz.A lakásban Leonkán kívül senkivel nem találkoztam.A diszkréció adott volt.
  • Lány külseje:

    Mielőtt felvettem volna vele a kapcsolatot,természetesen elolvastam a róla írt beszámolókat.Senki nem Írta le,hogy széparcú,ezért a találkozónk előtt bennem is volt némi fenntartás a hölgyel kapcsolatban.Volt olyan makktársam aki azt írta "szomszédlány" volt olyan aki azt írta "nem fordultam vissza az ajtóból".Én úgy mondanám:átlagos arcú Magyar Milf.Nekem nagyon bejött az arca is.
    Levélben jeleztem neki,bőven elég,ha fürdőköpenyben fogad,mert úgyis közös zuhanyzással szeretnék kezdeni.De Ő egy rózsaszínű szettben és magassarkúban fogadott,mert Leonka szereti játszani a nőt.Könnyű dolga van,mert egy igazi érett Nő.A szó legszebb és legnemesebb értelmében.
    A képeknek megfelelő alkatú,súlyfelesleg nélküli bombatestű milf.A popo egy nagyon picivel nagyobb mint a képeken látszik,de ez teszi igazán nőiessé.Ápolt feszes bőrét a 20 év körüliek is megirigyelhetnék.A cicik picik,de gyönyörűek.Csodálatos teste van.Csalódás kizárt.
  • Action:

    Mikor beléptem az ajtón mindketten elmosolyodtunk és tudtuk,hogy a már levelezésekkor kialakult szimpátia a valóságban is létezik.Nyakamba ugrott és még az előszobában csókváltásba kezdtünk.A szobában átadtam az ajándékaimat.Gyors vetkőzés,makulátlan törölköző,majd a fürdőszoba felé vettük az irányt.Eljött az ideje egymás testének felfedezése.Leonka már tudta rólam,hogy lassan töltődő típus vagyok(egy órán belül ritkán van két erekció). Felajánlotta,hogy még a zuhany alatt kivégez,mert megcsináljuk a kettőt.Nem volt ellenvetésem.
    Ennek megfelelően egy kézzel kente rám a tusfürdőt.A másik kezével a lábaim között kalandozott.Letérdelt a kádban és én rövid időn belül a szájában voltam.Tövig eltüntetve.Kezezés nélkül,szinte állandó szemkonktaktussal,köpködve,bőnyállal.Gyönyörű őzike szemeiből ki lehetett olvasni:Az enyém vagy,nem menekülsz,nem fogsz már sokáig ellenállni.Nem is lehetett,de nem is akartam.Elszálltam bele szépséges szájába,annak is a legmélyére.Az érzés semmihez sem fogható.Leonka nyelt és elégedetten mosolygott.
    Az adott helyzetben a tisztálkodást könnyen megoldottuk.
    A szobába visszatérve kértem helyezkedjen el az ágyon,ahogy neki a legkényelmesebb.Szerettem volna visszaadni neki azt az élményt,amit én kaptam tőle.Veszítse el Ő is a térérzékét.Ne tudja Ő se,hogy hol van,mert én sem tudtam néhány perccel azelőtt a fürdőben.Nemes "bosszút" akartam állni.
    Hanyadt feküdt az ágyon.Fejét magasan felpolcolta.Ez később nagyon jó megoldásnak bizonyult,mert amikor felnéztem,tudtam vele szemkontaktust tartani és láthattam a reakcióit.
    Végigcsókolgattam Leonkát a szájától a lábujjakig.Közben becézgettem,amit mosolyogva,néha nevetgélve vett tudomásul.
    Leonka széttárt, térdben felhúzott lábai jelezték számomra,eljött az idő.Csodálatos puncija várja a beigért nyelvemet.Hatalmas cuppanós puszival kezdtem,amire megint hallani véltem a kacajt.Gyengéd nyelvcsapásokkal indítottam,miközben hasát,combjait simogattam.Közben Ő a fejemet fogta és időnként gyengéden,erősebben húzott magába.Sűrűn felnéztem,de igazán szemkontaktust nem tudtam kialakítani,mert behunyt szemmel élvezte.Popója alá nyúlva,azt megemelve folytattam.Leonkánál újjazni nem lehet.Ez némileg megnehezítheti a férfinép dolgát,de az eredmény és az elismerés annál édesebb.
    Újjaimmal a popónyílásánál is kezdtem izgatni.A nyelvem az érzékeny pontján egyre szaporábban dolgozott.Közben felpillantva láthattam az arcát.Ő két kezével melleit simogatta.
    Ennek nem lehetett más vége,mint egy hatalmas hosszan elnyújtott orgazmus.
    Csodaszép hangokat és egy gyönyörű vonagló testet hallottam,láttam körülöttem.Eltolta fejemet érzékeny puncijától,de én pajkosan oda-oda puszilgattam.Aztám megkegyelmeztem neki és ölelő karjainak hívására,csókok közepette összefonódtunk.
    Volt időnk beszélgetni,pezsgőzni,mert egy órára mentem,de érkezésem óta csak fél óra telt el.
    Az Ő javaslatáta kezdtünk újra akcióba.Leült az ágy szélére.Engem maga elé "parancsolt".Végig puszilgatta hímtagomat.A zacskóról sem felejtkezett meg.Csodálatosan mindkét golyót a szájába vette.Majd a lassan meredezőt időnként eltüntette.Amikor megfelelőnek Ítélte a keménységet gumit húzott.Háttal az ágy szélére térdelt és én beletolhattam szűk puncijába.Közben csodálhattam formás popsiját és nagyon szerencsésnek éreztem magam.Leonka inkább a franciás kényeztetést szereti,így most lehettem őnző és csak magamra figyeltem.A gumiban lett végem.
    Távozáskor is kaptam még sok-sok barátnős csókot.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás is teljesen korrekt volt.Van bővebb infó.Telefonos egyeztetéskor is rákérdeztem,annyi.A helyszínen sem változott.Extrát nem kértem.Először voltam nála.Kérés nélkül előre adtam.
  • Összkép:

    Nagyon korrekt.Minden úgy van,ahogy az adatlapján.Amit vállal azt teljesíti.A mélytorok az mélytorok.A nyelés az nyelés.Imádja a kényeztetést,de azt nagyon meg is hálálja.
    Nagyon szépen köszönöm neked Leonka,azt az órát amit veled tölthettem!
    Nemsokára visszamegyek,mert felejthetetlen vagy!
Happy Massage