• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvenceimből csemegéztem ezen a szép őszi szombaton és rátaláltam Ramónára.Egyből telefont ragadtam és első próbálkozásomra sikerrel jártam.Kedvesen elmondta a programját és 15 órát javasoltam az órás meeting-re.Ő is ezt akarta mondani jót mosolyogtunk rajta,éreztem,hogy jól választok. :)
  • Megközelítés:

    Qp-val érkeztem a közismert budai új építésű lakóparkhoz.Sokszor voltam erre ribizlizni,egyből oda találtam.Vasat az osztrák benzinkúton hagytam onnan pikk-pakk a kéjlakhoz értem.Uszodánál is láttam pár grátisz helyet,ház előtt fullon volt minden P. Villamos is jár erre.
  • Helyszín:

    Újabb építésű lakópark amit minden pesti makker ismer.Lifttel mentem a megadott emeletre,számozás is egyértelmű volt az ajtókon nem lehet benézni.Lakás kellemes hangulatú és jártam már benne korábban egy másik lánynál.Tisztaság volt mindenhol,vizesblokk is megfelelő.Baszobában kis asztal,kényelmes ágy pár párnával,tv és tabletről zene adta az alapzajt.Megvilágításról kis pink lámpa gondoskodott.
  • Lány külseje:

    Őzgida alkatú gyönyörű,temperamentumos lány Ő,képeinek teljesen megfelel.Szép arcú,csillogó szemű,mosolygós tünemény,bár állítása szerint azt ki kell érdemelni (én kiérdemeltem).Olasz szép,szexy lány benyomását kelti.Hosszú hollófekete hajú tündérke.Természetes,fitt szépség,bársonyos szolis bőrrel,formás popsival,darázs derékkal,sportos markolható cicikkel.Puncija finom és alakra borotvált,van rajta egy kis leszállópálya díszcsík.Nagyon bejön,legszívesebben elraboltam volna. :)
  • Action:

    Ajtón betoppanva olaszos kinézetű gyönyörű Nő fogadott izgalmas fehérneműben és puszival köszöntött,woow ismét jó helyre kerültem.Követtem a baszobába és dícsérgettem tökéletes alakját ahogy kecsesen haladt előttem a bella ragazza.Dobtam egy gyors zuhanyt a kádban majd Ő is egyet mikor végeztem.Az ágyra ültem és megjelent előttem egy szép köntösben ami gyorsan le is került róla.

    Ölembe ült és barátnős érzéki csókcsatába kezdett.Forrón körkőrös nyelvmozdulatokkal csókol pont ahogy szeretem,közben ölel,szorít magához.Cickóit,lapos hasát is kényeztettem amit egy ezüst piercing díszített.Mellém ült és jobbról közelítette meg a kápót ami már epedezve várta,hogy forró ajkai fogságába kerüljön.Szerencsére érezte ezt és franciával kedveskedett nekem.Finoman kezdte,teljesen végignyalta vérbő farkamat a zacsikat is kényeztette.Közben puncijával játszottam.Csiklója izgatásával kezdtem,ami szépen mézesedett,majd szépen ujjazgattam ami nagyon tetszett neki ami franciáján is kibontakozott.Egyre vadabbul cumizott és kérés nélkül folyatta nyálát duzzadt makkomon szétnyalva rajta,be is könnyeztem és majdnem el is élveztem.Hanyatt fektettem és nyalintottam a finom mézes punciját.Nagyon jó volt érezni őt,majd felgumiztattam magam.Szájjal helyezte fel a gumát a kápóra,majd dogiba bepucsított elém.Így is belenyalintottam a kelyhébe és a popsijába is mert muszáj volt a látvány miatt.Szűk és forró punci fogadott.Finoman kezdtem a műveletet,majd egyre vadabb tempóra váltottam,Ő meg csiklóját izgatta a kéj legmagasabb fokáig és magához szorított.Kivettem és hanyatt feküdtem.Kértem,hogy lovagoljon meg fordítva amin meglepődött mert nem sokan kérik így,pedig Ő is szereti.Finoman kezdte a pacizást,de egyre gyorsabban adtam alulról az ütemet és csattogtunk rendesen.Tempósan lovagoltattam és pár perc múlva hatalmas mennyiségű fehér nedűvel ajándékoztam meg ami természetesen a köpenybe landolt.Mozgásával még kifacsart teljesen és letisztogatott.

    Hátmasszal kényeztetett tovább a szexy lány.-Nem baj ha rád ülök kérdezte.
    Pont így szeretem,gondolatolvasó is a tündérke.Krémmel masszírozta hátamat,közben nevetgéltünk,sztorizgattunk.Nagyon jó vele bármit is csinálni,röpült az idő.Éreztem,hogy rá kéne fordulni ismét az ajkaira amit örömmel fogadott.Odadóan cumizott legjobb barátomon,mit ha a barátnőm lenne.
    Nagyon bejött a mutatvány akár reggelig élveztem volna ténykedését.Rákérdeztem,hogy mennyi idő maradt és sajnos nem sok.Játékosan megfürdettük egymást a kádban közben csókolgattuk egymást és a fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Mivel még nem ismertük egymást ezért az elején elhelyeztem az asztalon az új pesti bokrétát,ami a kapott élményhez képest alibi.
  • Összkép:

    Természetes szépségű,olaszos,temperamentumos,számomra tökéletes igazi NŐ.Többször úgy éreztem,hogy olvas a gondolataimban és azt kapom rögtön amit szeretnék,pedig nem is említettem.
    Mosolygós,kedves volt végig velem,leste minden kívánságomat.Nagyon egy hullámhosszon voltunk végig a meeting alatt,imádtuk egymást. :)
    Nálam ma ezzel a randival kiérdemelte a legfőbb címet,nem adhatok mást csak Istennőt.
Happy Massage