• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága boros!

    Bocsánat, hogy megkésve reagálok! Nagyon köszönöm, hogy megírtad élményeid és én is legalább ennyire jól éreztem magam !

    A kitartásod köszönöm! Remélem még ezernyi csodás percet adhatok legalább : )))))

    Millió csók,

    Daisy

  • Egyeztetés:

    VTR segítségével állapodtunk meg. Az általam javasolt időpontot elfogadta. Amit a bővebb infóból nem tudtam meg, azt Gréti üzenetben elküldte.
  • Megközelítés:

    Nemrég költözött ide, a térkép pontosan mutatja az elhelyezkedést. A kapott cím pontos. Metró, troli, villamos jár arra, szerintem parkolni is lehet.
  • Helyszín:

    A lakás szép, belépve hatalmas előtérben találjuk magunkat. Innen nyílnak a szobák és a fürdő, ahol zuhanyfüggöny, száraz kilépő, kb. 10 fajta tusfürdő, szájvíz, fogkefe, fogkrém is várja az érkezőt.
  • Lány külseje:

    Gréti teljesen megfelel a képeknek: egy szexi apró lány. Bőre finom, ápolt, a képeken/filmen látható tetkókkal díszített. Keblei formásak, természetesek, szeretik a kényeztetést. Puncija ápolt, babapunci, öröm vele játszani:-). Nekem a legjobban telt, csókra (és másra is...;-) csábító ajkai tetszettek, alig bírtam betelni velük. Miben fogadott? Csak egy harisnyakötő és magassarkú volt rajta, nem mondom, hogy bántam;-).
  • Action:

    Tisztálkodás után, az ágy mellett állva kezdtünk csókolózni, majd az ágyra dőlve elkezdtük egymás testét felderíteni. Nagy nehezen elszakadtam csókra csábító, csodás ajkaitól és a két gyönyörű cickóval kezdtem barátkozni, amelyek szemmel láthatóan értékelték a törődést. Lefelé folytattam utamat, el is érkeztem a gyönyörű dombocskához. Itt nyelvem gyorsan ismétlődő csapásaival igyekeztem Gréti örömét minél jobban fokozni. Hosszas nyelvészkedés után, megkérdeztem Grétit, hogy ujjal is kiegészíthetem-e a repertoárt (bár később a hirdetésében úgy láttam, ez elvileg nem lehetséges, én mégis behatolási engedélyt kaptam (ezt külön köszönöm drága Gréti!)). Előbb egy, majd két ujjal és nyelvemmel ingereltem Gréti barlangját és csiklóját, ő hangosan sóhajtozott, kezeivel formás cickóit szorította és csípőjét tekergette egyre intenzívebben. Hosszas nyelvgyakorlás után már kezdtem kételkedni magamban, de Gréti mozgása és testbeszéde alapján úgy éreztem akarja az orgazmust, ezért megembereltem magam, fokoztam a tempót és további néhány perc lelkes együttműködést követően Gréti felért a csúcsra. Kipihegte magát, megköszönte a kitartásomat és elmondta, hogy első alkalommal ritkán szokott sikerülni neki a hegytető elérése. Szusszantunk egyet mindketten, majd Gréti lemerült, hogy gyakorlatban is kifejezze háláját. Kellemes, kéznélküli franciát kaptam, de a golyók és a popóm sem érezhette magát elhanyagolva:-). Mikor már forgott velem a világ gumit kértem, amit Gréti ügyesen felhelyegett rám, majd megkérdezte hogyan szeretném. Nem azt mondtam, hogy nagyon:-), hanem a lovaglást választottam. Bejutottam a forró, nedves punciba, gyönyörködtem Gréti formás ajkainak, szép szemeiben, közben telt kebleit simogattam, masszíroztam. Néhány perc után kértem, hogy forduljunk misszibe. Néhány percig még reménykedtem, hogy marad erőm a kutyusra is, de az izgatottság és Gréti szoros puncija keresztülhúzta számításaimat. Boldog mosollyal az arcomon zuhantam Gréti mellé az ágyra. Eztán még beszélgettünk, Gréti elmesélte merre járt korábban, felelevenített néhány érdekesebb epizódot az életéből, így le is telt a számunkra rendelt idő.
  • Elszámolás:

    A bővebb információ alapján tudtam mire számíthatok, ez a helyszínen sem változott. A szobában rögtön elhelyeztem egy polcon, a találkozó végiéig ott is maradt.
  • Összkép:

    Gréti kedves, szexi lány, aki céltudatos és vicces. Nagyon figyel arra, hogy a partnere mit és hogyan szeretne, igyekszik minden igényt kielégíteni (természetesen normális keretek között). Jó beszélőkéje van, de egyáltalán nem zavaró vagy kellemetlen, sőt.
Happy Massage