• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, kb. 1,5 héttel korábban egyeztettünk időpontot Zsoltival. Tiffany a hirdetésében írja, hogy a telefont Zsolti kezeli, így ez nem ért váratlanul és mellesleg nekem ezzel semmi bajom nem volt.
  • Megközelítés:

    Én - mondjuk úgy - "taxival" mentem, így a megközelítés részével nem kellett bajlódnom. ;)
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, az ágy különösen tetszett, kényelmes nagy abszolút jó. A fürdőre nem is nagyon figyeltem, mert csak kézmosásra és szájápolásra ugrottam be.
  • Lány külseje:

    A képek - ugyan műtermiek - de azért a valóságot tükrözik. Tiffany egy viszonylag magas, vékony, gazella testű macska, kerek popsival, karcsú derékkal, tenyerébe illő cickókkal, hosszú combokkal és kecses nyakincával. Nekem nagyon bejött. :p
    Érkezésekor vastag rózsaszín köntösben és ugyancsak rózsaszín mamuszbma volt. Ez mondjuk nem volt éppen szexi, inkább otthonos viseletnek mondanám, egy magassarkú és esetleg egy combfix jobban lázba hozott volna, de nem ezen múlott. :D A vastag köntöst és a mamuszt betudtam annak, hogy fázott.
  • Action:

    A bejutás egyszerű és diszkrét volt. Az ajtó nyitása után kölcsönösen bemutatkoztunk egymásnak és átadtam a cserepes ajándékot. Mint azt már írtam, egy vastag rózsaszín köntösben és ugyancsak rózsaszín mamuszban fogadott. Bementünk a nappaliba, megkérdezte akarok-e zuhanyozni. Mivel közvetlenül az indulás előtt zuhanyoztam, így nem ragaszkodott hozzá egyikőnk sem. Viszont egy kézmosásra és szájápolásra bementem.

    Vissza mentünk a nappaliba, én levetkőztem, Ő is ledobta a köntöst és a mamuszt, már csak egy fekete kombiné és egy ugyancsak fekete tangusz volt rajta. Az ágyra telepedtünk, megbeszéltük a forgatókönyvet, miszerint nem tervezünk, ha jön az első spricc hadd jöjjön, a második kört meg majd meglátjuk.

    Egymást simogatva beszélgettünk, aztán a keze a combomról rátévedt öcsire, kezdett egyre jobb hangulatom lenni. ;) Ő az öcsivel barátkozott, én a puncussal, egyébként úgy helyezkedett, hogy mindent jól elérjék, mindent jól lássak.

    A franciája lágy, barátnős, én alapvetően azt szeretem, ha keményebben bánnak az öcsivel, de most jól esett ez a lágy száj, kéz és nyelv munka. Ügyesen csinálta, koppanásig nyelte (nincs nagy méretem), játszott a tövével és a makkal, kellő képpen foglalkozott a zacsival is.

    Egy idő után gumiért epekedtem és kértem, hogy üljön bele. Kellemesen csinálta, kedvemre foglalkozhattam a cicikkel, és a popsival. Örömmel konstatáltam, hogy elélvezett (remélem), ezután pozváltást javasoltam és missziben folytattuk. Ebben viszonylag hosszan csináltuk, közben csókolóztunk, pakolgattam a lábacskáit, és újból elélvezett. Ezután mindkettőnk kedvence a kutyus következett, itt egy idő után az öcsi kifulladt, ezért Tiffany szájjal a segítségére sietett .

    Hamar hadrendbe állította, nagyon jóleső érzés volt, amit művelt vele. Egyre inkább éreztem, hogy végem lesz, Tiffany is látta rajtam, kezezni kezdett, én ezt kifejezetten szeretem, ugyhogy csak biztattam. Borzasztóan nagyot és sokáig sikerült élveznem, külön meglepetés volt és jól esett, hogy a végén Tiffany rábukott öcsire és a szájába verte az egész gyerekhadat, ráadásul le is nyelte, mindezt kérés és előzetes megbeszélés nélkül. Baromi jó volt, köszönöm Tiffany!

    Kielegülten hevertem az ágyon, Tiff török ülésben mellettem egymást simizve beszélgettünk. Miután úgy éreztem, hogy az élet nagy dolgait kellő módon átbeszeltük, a köntöse alá nyúlva jeleztem, hogy szeretném, ha újra egymással foglalkoznának, olyan 69-re hasonlító formát vettünk fel, kóstolgattam, nyalogattam finom és szépséges punciját, eközben Ő öcsit becézgette, hamar büszkén ki is húzta magát őkelme, Tiffany nem sajnálva magát, heves tempóra váltott, biztattam, hogy verje ki újból. Nagyon jól csinálta, közben a makkra rácsorgatta a nyálát. Ejkulaciót nem sikerült elérnem, mégis viszonylag hosszan élveztem (nálam ritkán jön össze a második magömlés, viszont sokszor előfordul, hogy az elélvezés határán vagyok, most is ez történt, mégpedig hosszan).

    Az időnk sajnos lajárt, Tiffanytól fájó búcsút kellett vennem, de ha tehetem Hozzá még visszamegyek. ;)


    ...Ha én ezt a clubban egyszer elmesélem...
  • Elszámolás:

    Vetkőzéskor diszkréten az asztalra helyeztem. Távozás előtt Tiffany óvatos kérdéssel tért rá a lényegre:
    "Pont annyit hoztál, vagy vissza kell adjak?"
    Ekkor jöttem rá, hogy túl diszkréten tettem le. Gyakorlatilag észre sem vette, hogy már rég ott hever az íróasztalon. :D rendben volt. :)
  • Összkép:

    Tiffany egy dumás, odaadó teremtés, akivel jól telik az idő és nem mellesleg jól bánik öcsivel. :p Ha újból Veszprémben lesz dolgom, biztosan felkeresem. ;)

    [ÉRTÉKELÉS: Gyakran ért az a kritika, hogy a beszámolóm minősítése nincs összhangban a beszámoló tartalmával. Pl. "jó" értékelést adok, pedig az élmény simán megérdemelné a "nagyon jót", vagy a "felejthetetlent". Ez azért van, mert nekem nem szokásom a régi besziket lefokozni. Inkább vérző szívvel adok a friss beszire "jó" értékelést. Tehát, szívem szerint erre a beszire
    NAGYON JÓ
    minősítést adnák (remélem lesz is rá lehetőségem).]
Happy Massage