• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ő kezeli a telefonját és rögtön felvette és informált a lehetőségekről. Mondta h van olyan része a szeánsznak ami a masszázs alatt dől el.
  • Megközelítés:

    Könnyű tömegközlekedéssel elérni, mert a Nyugati tértől nincs messze. Az itteni térképet ne használd, mert az a pályaudvar kettes vágányt mutatja randi helynek. Parkolni a felüljáró alatt lehet, ha szerencsés csillagzat alatt születtél.
  • Helyszín:

    Erről már írtam előzőleg, h a ház tragikus állapotban van belülről. Nem tudom, h hányba épült, de szerintem az iskolás gyerekeknek itt mutatják be a történelem óra kereten belül hogy nézet ki Budapest, amikor 1945-ben a front elvonult. A lakás szép rendes, fürdőszobában zuhany, hol a fejedre engedi a vizet, hol hideg, hol meleg. Azt mondják, h egészséges a forró és hideg víz váltása zuhany közben. Tehát valószínűleg ezért van ez így szerelve.
  • Lány külseje:

    Mindig picit félve megyek új lányhoz, ha nincs beszámolója. Most is így volt de..... Az ajtó másik felén cserfes tündér várt. Csinos szép arcú lány, aki hihetetlen jó kedvű. Imádni való. Az a masszázs során derült ki, hogy tinis hegyes cickója van pontosan olyan, ami a súlyához és magasságahoz való. De hát nőből van és nem elégedett vele. Popsi szép kerek, tenyerébe illő.
  • Erotikus masszázs:

    Szokásos forgató könyv, el fürödni és mire visszajöttem még mindig abban a kis fehér ruhácskában volt, amiben fogadott, így neki álltam kicsomagolni. Ahogy vettem róla le a ruha darabokat, finom bőrére puszikat helyeztem el. A cickó nagyon jól reagált a puszikra. Körbe pusziltam az egész testét, kivéve a tiltott zónát ott lent. Szívesen adtam volna puszikat oda is, de ez nincs az étlapon. Kezdetét vette a masszázs, ami nagyon alapos. Alig vártam, h végre áttérjünk a csúszka masszázsra Hát ezek a hegyes bimbók szinte karcolják az ember testét. Finoman csúszkált rajtam.
  • Levezetés:

    Az egyik csúszka vége az lett, h lecsúszott a velem egykorúhoz. Kezdetét vette a lingam masszázs. Ez a leányzó szereti kényeztetni a férfi embert. Nagyon jól csinálja. Nagyon gyakran az új lányok fa..... verést értik a lingam alatt. Ő nem. Nagyon jól irányítható, mindenkinek van amit különösen szeret és Ő ezt rögtön alkalmazza. Miután a kémia működött közöttünk kaptam egy finom franciás kényeztetést is. Nagyon jól felhúzza az embert majd vissza engedi. Csodálatos. Sajnos durranás nem volt, mert éppen a vissza engedés stádiumában voltunk, amikor ránézett az óra és látta, h pár percünk van. Gyorsan próbálta megoldani a helyzett, de én egy ilyen szép szeánsz után nem tudtam gyors lenni. Majd legközelebb, mert biztos lesz legközelebb.
  • Elszámolás:

    A szokásos. Ha ilyen élményben van része az embernek, akkor majdnem mindegy, h egy vagy két virag szállal több.
  • Összkép:

    Evelin egy csacsogó, szerény tündér. Hirdethetné úgy is magát, h Tündér Evelin. Nem győzte hangsúlyozni, h még új biztosan sokat kell még tanulnia. Jelentem, h nálam 5 kapott. Ja még csak annyit, h csodálatos szép nevető barna szeme van.
Happy Massage