• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, így egyszerűbb, mint üzengetni ;) Felvette, köszöntem, már kérdezte is, h "mikor?", mondtam az általam jónak tartott időpontot, mondta, h "tökéletes" mehettem is. Lehet már emlékszik rám.
  • Megközelítés:

    Autóval közelítettem, mint mindig, így nekem kényelmesebb. Parkoló mindig van, a díj nem vészes.
  • Helyszín:

    Panel ház xy emelete, a lakás egy kicsit egy goa party, és egy keleti jósda hangulatát ötvözi, füstölők, gyertyák, hangulatfény. A fürdőszoba egy panel fürdő, kád, zuhanyfüggöny, kilépő, törölköző, szájvíz. Az enteriőr itt is visszaköszön, hangulatvilágítás, etc. Kezd viszont kicsit zavarni, h nem tudom, hogy hol van a villanykapcsoló, így kijövetelem után nem tudom lekapcsolni a villanyt...hiába a megszokás, na...legközelebb már lehet, h megkérdezem. A baszoba pici, nagy része ágy, hifi, polc a "virágoknak", szék a ruháknak...de ez épp elég...egy tükör talán tényleg nem lenne rossz, ahogy egy MT is említette.
  • Lány külseje:

    Vékony, törékeny lány már leírtam párszor és a képek is visszaadják a valóságot. Amit viszont nem adnak vissza az a légiesség és a szexuális kisugárzás amivel rendelkezik. Nem a nőideálom, de iszonyat mennyire el tudja varázsolni az embert. Az pedig amit kapok tőle, amiatt vagyok visszajáró vendég, az előbbiek mellett.
  • Action:

    "Szokásos" forgatókönyv. Megérkezés, beenged, puszi, kis beszélgetés, "rózsák" elhelyezése, vetkőzés, zuhany, szobába vissza, kis simogatás és már kezd is bele abba amiért jöttem...profi mélytorok...tövig...és ez megy mindenféle pozícióban ami épp eszembe jut. Szoktam kicsit nyalakodni is, h ne legyek teljesen önző, néha mintha keletje is lenne a dolognak, bár nem egy pornós, sikongatós, visongós színjátékot kell elképzelni...de ha figyel az ember így sokkal hihetőbbnek is tűnnek az apró jelek. Nekem hihetőbb az illúzió. Bőnyál is van, kellemes és finom hanghatásokkal fűszerezve, TÖKÉLETES! Kicsit néha vadulnék jobban is kényszerfrancia téren, de azért vigyázni is kell rá! Sikerült most is elmaszatolnom kicsit a szemfestékét, kicsit megfolyt ahogy láttam a végén, mikor nézett fel rám a szép nagy szemeivel...IMÁDOM! Lehet értekezést kéne folytatnom az ilyen dolgokról Dr. Freud-al, de sztem jó néhány MT is ülne kint a váróban hasonló okokból kifolyólag. ;) Vége abba az isteni szájába fejeződik be, kicsit még szopogatja, hagy lenyugodni, megtörölget, mellédbújik, átölel, kis pihegés, teljes az illúzió! Zuhany, öltözködés, puszi, főhős remegő térdekkel ellovagol a naplementébe...függöny...folyt.köv...
  • Elszámolás:

    Annyi amennyi szokott lenni...egy szép hosszú szál "rózsa", leteszem illedelmesen a polcra és általában szóba sem kerül.
  • Összkép:

    Imádom! Nem ok nélkül vagyok visszajáró vendég! Tökéletes kikapcsolódást nyújt! Szívem szerint néha adagolnám keményebben is(lehet kicsit aberrált vagyok), de nincs szívem, hisz az élmény így is tökéletes és hát olyan kis törékenynek tűnik. Én csak az "orális fixációm" miatt járok lányokhoz, de az sokat elárul, h ő az egyetlen akinél elgondolkoztam rajta, h meg is kéne dugni...de hát akkor ki kéne vegyem abból a csodálatos szájából és hát azt nem olyan könnyű szívvel teszi a magamfajta... Csodálatos partner...kéretik rá vigyázni és nem tönkre tenni, mert néhány visszajáró MT (velem egyetemben) igen morcos lenne.
Happy Massage