• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont ő kezelte, egy nappal korábban egyeztettük le a randi időpontját. Kedves hangja volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Déli pályaudvarhoz közeli utcában fogad, a parkolás fizetős, ennek ellenére nehezen találtam helyet, lehet, hoyg a péntek délutáni időpont is szerepet játszott ebben. Pár perc sétára tuti van BLKV megálló, azzal sem lehet bonyolult a ház megtalálása. GPS is ismeri a házszámot, bár a lépcsőházi kapu megtalálása kicsit trükkös.
  • Helyszín:

    Az utca híres étterme mellett van a kapu, amin keresztül könnyű a bejutás. Az ajtót is viszonylag könnyen meg lehet találni. A lakás egyszerű, de a célnak megfelelő. Nem tudom, hogy többen rendelnek-e benne, minden esetre én nem hallottam vagy láttam senkit amíg ott voltam.
    A szoba nem nagy, de a masszázs ágy kényelmesen elfér benne.
  • Lány külseje:

    A képek alapján választottam Barbi-t, nagyon megfogtak azok a csodás mellek. Amikor ajtót nyitott, egy fiatal iskolás lány állt velem szemben szép formás cicikkel, tudtam, hogy jó helyen járok. Az arca is szép, alakja szemre való. Szép hosszú haja van, amit gyakran moshat, mert kellemesen feltünő az esése. Kedvesen , de azért nem barátnő feelinggel fogadott. Ez a 2,5 lépés távolság mindvégig meg is maradt közöttünk. Az összbenyomásom az róla, hogy egy alacsonyabb, de nagyon formás alakú, szép lánnyal hozott össze a sors.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve a masszázs padra feküdtem fel, ahol elkezdődött a kezelés. A tükörből mindvégig tudtam figyelni a mozdulatait, illetve az idomait. Ez utóbbiakat, csak fehérneműben, ugyanis mindvégig ebben maradt. Illetve a legeslegvégén azért a melltartótl megszabadult egy kis könyörgésemre. A mozdulatai kellemesek, bár se nem nagy erő, sem profi mozdulatok nem jellemzik. Olyan , aki valamennyire szeret masszírozni, de még van hova fejlődnie. Átmozgtatja ugyan a főbb izom csoportokat, de az max kellemes, mint orvosilag értékelhető. Közben lehet vele beszélgetni, én is így tettem egy darabig, aztán már csak a masszázst élveztem. Sztem a kelleténél hamarabb jött el a fordulás lehetősége, de az is lehet, hogy csak én élveztem volna még a mozdulatait.
  • Levezetés:

    Fordulás után csak sikerült valahogy megszabadítani a melltartójától és megpillanthattam , illetve megmasszírozhattam azokat a csodás almákat, amik az ajtón való belépés óta izgatták a fantáziámat.
    Egy kicsit még simogatott hanyadt fekve, aztán kezelésbe vette az addigra már az érdeklődés egyértelmű jeleit mutató farkamat. Finoman, óvatosan közeledett felé, közben próbáltam a melleit simogatni, de megmondom őszintén, ez nem nagyon tetszett neki. Kértem a franciás kényeztetést, amit aztán közepesen, de azért nagyon kellemesen abszolvált. Nincs mélytotok meg pornós érzés, de van fiatral iskolás lány feeling és mosoly. Viszont még nincs rutin, meg azok az apró mozdulatok hiányoztak nekem , amikkel az őrületbe lehet kergetni a pasikat. Azért csak eljött a vég. Ugyan kicsit korábban,mint ahogy számítotam mindenképen kellemes volt.
  • Elszámolás:

    Amennyit a telefonban megeszéltünk, menet közben sem változott. Utólag , környékbeli átlag , átlagos teljesítményért.
  • Összkép:

    Barbi képei nagyon figyelem felkeltőek voltak, ezért is mentem hozzá. Nem volt kiemelkedően jó a masszázs szakasz, igaz bajom sem volt vele. Átlagos volt az élmény, de elégedetten távoztam tőle.
Happy Massage