• Honey

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt találtam rá és írtam egy üzenetet, bízva abban, hogy válaszol. Így is történt, s még váltottunk egy pár üzenetet, majd megegyeztünk, hogy a részletekért felhívom a randi elött pár órával. Bár a rögzítöje kapcsolt be, amikor hívtam, de kb. 5-6 percre rá már kaptam is az SMSt és a pontos címet.
  • Megközelítés:

    I. kerület, várnegyed, én a taxit választottam, de itt és ebben az idöpontban szerintem abszolút nem lehet gond a parkolás.
  • Helyszín:

    Megérkeztem, tárcsáztam, semmi válasz. Gondoltam várok egy öt percet, mert pont a megbeszélt idöben hívtam elötte és lehet, hogy nem mindenki ennyire pontos, ezért tettem egy próbát késöbb. Sikerrel is jártam, kapukód, útbaigazítás és elindultam felfelé. Itt már olvastam több beszámolóban is, hogy a helyszín egy luxuskecó, ami tényleg az, mégha kintröl abszolút nem is ezt várja az ember, mert az épület állapotát nézve hát bizony, nem ma húzták fel a falakat, na... :).
    Tisztaság, tér, rengeteg üveg /ajtók, lépcsö, stb./, nagyon rendben van a lakás.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitásnál egy alacsony szöke hajú fiatal lány várt egy kis fekete hálóingben. Belépve az ajtón puszival üdvözölt, s rögtön felkísért az emeletre, melyet 14 db lépcsöfok megmászásával lehet elérni :). De lehet, hogy 15...
    Megmutatta a fürdöt, majd elmentem tusolni és mikor visszaérkeztem, csak egy pillanatra kiszaladt Honey is, majd rögtön jött is vissza. Ekkor kezdtem jobban szemügyre venni és a karakteres arcát figyeltem meg elsöre. Meg is jegyezte, hogy esetleg gond van-e, de nem volt, csak egyszerüen figyeltem és én mindig zavarban is vagyok az elején, bárhová is megyek. Így utólagosan és még egyszer elnézést kérek, hogy egy kicsit bénáztam.
    Elkezdett vetközni és hipp-hopp kibújtak a gyönyörü keblek, melyek csodálatosak. Szilikonpáros, de nagyon rendben van mindkettö, meg úgy az egész lány nagyon szép és formás, apró, de nagyon kellemes és formás popsival...
  • Erotikus masszázs:

    Mellém heveredett, majd indult a masszázs - konkrétan a hátamat kértem megdolgozni, amit abszolút profin végzett. Nem sietett, elosztotta az erre szánt idöt, s mindkét oldalon alapos masszázst kaptam. Közben egy kicsit beszélgettünk és megkérdezte, hogy szeretnék-e egy csúszkamasszázst. Mivel még sosem volt részem ilyen masszázsformában, ezért természetesen igent mondtam, s bizony nem bántam meg. Beolajozta a melleit, én közben figyeltem minden mozdulatát és meg is dicsértem, hogy nagyon szép teste van és látni, hogy törödik vele. Aztán elindult a csúszka, mely egy fantasztikus erotikus élmény. Melleivel körözött a mellkasomon és a puncija közben a farkamat érintette, de csak épp annyira, ami pont elég volt ahhoz, hogy elkezdjen ágaskodni...
  • Levezetés:

    Közben simogattam Honey bársonyos börét és azon kaptam magam, hogy csókolózunk. Finoman, lágyan, barátnösen... Majd egyszercsak oldalt foglalt helyet és bekapta. Fel-le járt a feje, a nyelve körözött a farkamon én pedig néztem ahogy játszik vele. Kellemes látvány volt, de már annyi szépet kaptam töle, hogy én is szerettem volna adni valamit cserébe, s így váltottunk és én kerültem a lábai közé. Uraim, életem leghúsosabb puncija tárult elém a maga legszebb mivoltjában. Egy csodálatos, borotvált és illatos fiatal punci, melyet nyalogatna az ember reggeltöl estig. Hát el is kezdtem és egy pár perc után pici remegést véltem felfedezni, s így utólag remélem, hogy örömet okoztam a nyelvjátékommal... Nem hagytam abba, elindultam a második körre és nyalogattam, szopogattam az elém tárult csodát. Újabb pici remegés tanúja lehettem, s ezután jött Honey. Térdepeltem az ágyon, ö pedig oldalt fekve bekapta a kis barátomat és elkezdte nyalni a nyalókáját, miközben én már nem bírtam magammal és az ujjaimmal meglátogattam a kis barlangot, mely szük, nedves és forró volt... Megbeszéltük, hogy 69-ben folytatjuk tovább, de közben a háttérzene elhalkult, s így Honey egy pillanatra elindult megfelelö zenét választani a fennmaradó idönkre, hogy megmaradjon a kellemes és minden tekintetben lazító érzés. Tette ezt úgy, hogy négykézlábra vette a figurát és mivel mögötte voltam, ezért pont telibe kaptam a csodapuncit újra. Nem bírtam ki, így belenyaltam egy kicsit, mely még finomabbnak tünt így... Ezt követöen folytattuk a 69et, s a puncijával az arcomban ért el a vég.
    Tisztogatás, tusolás, innentöl már nem annyira érdekes a történet...;)
  • Elszámolás:

    Átlagon felüli, viszont a "mindenképp ki kell próbálni" és az úgynevezett "megéri" kategória. Semmi extrát nem kértem és nem is kérdeztem, hogy milyen lehetöségek vannak extra címszó alatt. Lehet hogy majd legközelebb...
  • Összkép:

    Kedves, aranyos, normális lány, mely luxuskörnyezetben foglalkozik a vendéggel, s aki képes azt az illúziót kelteni, hogy az ember a barátnöjével van. Pláne a csók résznél volt ez az érzésem. Ez ugye mindenkinek szubjektív véleménye és tapasztalata a látogatást követöen.
    Meg kell látogatni és vigyázni rá!!!
    Asszem, nem utoljára voltam nála...
Happy Massage