• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette a telefont, 30 perc múlva már ott álltam a kapujában. Simán, egyszerűen, érthetően elmondta a feltételeket, nekem nem volt extra kérdésem. A kaputól megint felhívtam, kapucsengő, 3 emelet gyalog (kulcsos a lift) és máris ott voltam.
  • Megközelítés:

    A Lehel tér közelében, a Visegrádi utcában található, azt hiszem, Újlipótváros megérdemli az első számú Vöröslámpás Negyed tiszteletbeli elnevezést. Van metró, fizetős parkoló, busz, troli, villamos, mi szem szájnak ingere.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi nagypolgári stílusú lakás egy igényes zárt lépcsőházas házban. Elsőre inkább tűnt ügyvédi irodának. Tágas, funkcionális. Bár elég nagy, nem láttam nyomát senki másnak és kérdésemre kiderült, hogy nincs kolleganő sem. Bár nekem nem fontos a diszkréció, nincs ki elől bujkálnom, aki nem akar szembetalálkozni senkivel (hacsak a lépcsőn nem), annak ez tökéletes hely.
    Az esemény közben végig Santana szólt, ami számomra az egyik legtökéletesebb relax. Imádtam.
  • Lány külseje:

    Vanda fantasztikus nő. Magas, hibátlan az alakja. Magassarkúban és egy nagyon szexis babydollban fogadott, bugyi és melltartó nélkül. A melleken ugyan látszik, hogy szilikon, de tapintásra egyáltalán nem érződik. A mellbimbója feltűnően hosszú, nekem nagyon tetszett, muszáj volt játszanom vele.
    Smink nélkül fogadott és neki nincs is rá szüksége. Harmincas évei végén jár, az érett nők minden izgalmával, ugyanakkor mind arcban, mind alakban tökéletesen helytáll a huszonötösök mezőnyében is. Apróbb tökéletlenségek akadnak, nagyon kevés, de azok is pont annyit adnak hozzá, hogy az ember nem érzi, hogy egy földönkívülivel találkozott. Vanda igazi nő és nagyon sokféle embernek tetszeni fog, annak is, aki a cicababát szereti és annak is, aki a természetesen sportos formákat és tiszta tekintetet.
  • Action:

    Egyetlen negatívumot tudok említeni, egyáltalán nem volt oldott és nem is törekedett rá. Lehet, én én voltam az oka, talán éppen befértem még a face kontrollba, vagy egyszerűen máshol jártak a gondolatai, de teljesen hiányzott a bensőséges hangulat. Mint kiderült, őhozzá azok járnak, akik egy bombatestű nőbe üríteni akarnak. Lehet, a fotóin túl szép, túl sportos és elriasztja a normális nőkre vágyókat, pedig ő az, nagyon is. Amikor kiderült, hogy több intimitásra és kevesebb eksönre vágyom, elsőre nehezen dolgozta fel, a kötelező körök (víz, könyvelés, tisztálkodás) után azonnal akcióba lendült.
    A kötelező köröknél említem meg, a szájvíz teljességgel hiányzott, így eleve arra a következtetésre jutottam, hogy a csók tabu. Én nem erőltettem, ő nem kezdeményezte, így ez a rész kimaradt. Egy jóleső hosszas lány franciázás után én még visszaléptem egy fokozatot és inkább csak gyönyörködtem benne, simogattam. Erre szinte egyáltalán nem reagált, simán hagyta, tegyem, ami nekem jólesik. Ez így is lett, pár perc után visszatértem a finom szájához, majd beleült. A puncija finom, kellemesen kitöltöttem. Itt is inkább a látvány dominált, nem az érintés, úgyhogy átvettem az irányítást. Lábai a nyakamba, az ágy fejénél levő tükörben viszontláttam önmagamat az álomszép lábaival a nyakamban. Bár sokkal hosszabb időt terveztem a puncijában tölteni, ez a helyzet végtelenül felizgatott, így pár perc után megadtam magam.
    Még közel fél óra hátravolt. én azonban az elején deklaráltam, hogy egy kört kérek, de azt nagyon, nem is volt ihletem erőltetni a következőt (így egy órával a sztori után már annál inkább). Ő masszázst ajánlott, amely a hátam kellemes olajos átdolgozásából állt.
    Az esemény végeztével tisztálkoság, öltözés. Még néhány kérdést feltettem neki, amelyből kiderült, dominázni szokott, ehhez képest ez a vanilla szerepkör lehet, hogy langyos volt neki.
  • Elszámolás:

    Teljesen megfelel a vártnak, középérték egy közepesnél sokkal szebb, ám sajnos tartózkodóbb hölgytől. Az elején intéztem a telefonon megbeszélteknek megfelelően, nem merült föl kérdés.
  • Összkép:

    Ha jobb pillanatában találom, valószínűleg óriási élményként tartanám számon, éppen ezért el fogok menni hozzá újra, hogy jobb pillanatot kreáljak. Olyan nő, akit birtokolni akarok, még ha csak egy órára is, mert a külseje pontosan olyan, akivel meg akarnék bárhol jelenni, míg a szex vele még úgy is nagyon izgató, hogy viszonylag passzív. Ha képes leszek aktivizálni, könnyel lehet belőle felejthetetlen kategória is, így azonban csak jó.
Happy Massage