• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló te kimondhatatlan nevű!

    Tényleg voltam kétségeim.
    Mikor felhívtál telefonon végig azon agyaltam, hogy jó ötlet-e találkozni vagy sem? Aztán a "szolgáltató" felülkerekedett bennem, és úgy voltam vele, lesz ami lesz.
    Igazából csak arról van szó, hogy habár a mi egész szakmánk manipulállásról és illuzióról szól, mégis próbálom a magam módján a lehető legőszintébben ezt csinálni. Minél kevesebb megjátszással és őszintétlenséggel. Régen találkoztunk, és nem voltam benne biztos, hogy onnan tudjuk folytatni ahol abbahagytuk, vagy már egyszrűen kettőnk ismeretségre felett eljárt az idő.
    Ezért is jegyeztem meg, hogy messziről indultunk. Vagyis én.
    Azt hiszem eddigi találkozásaink közül ez lett a legjobb...vagyis ennyit a női megérzésről.
    Mind emberileg mind testiségben ez volt az eddigi csúcs. Remélem te is így gondolod...meg amúgy sem érdemes velem vitatkozni.
    Milyen szépen megfogalmaztad, hogy elég szókimondó és csípős humorral megáldott vagyok: egyedi stílus...ez jó, ez tetszik.
    Ami pedig az őszinteségedet illeti: köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal. Ez egy plussz színezetet adott a találkozónak.
    Te még egész jól megúsztad, mert nemrég volt egy olyan vendégem aki szintén nagyon őszinte és kitárulkozó volt míg masszíroztam, és olyan problémák kerültek elő a felszín alól, hogy mikor elkezdtem volna az erotikus részt a csúszkával leállított, hogy ő inkább most haza megy és mélyen magába néz.
    Legalább nálad nem sikerült ilyen hangulat gyilkosnak lennem, és volt egy "kis" erotika is.

    Legyen szerencsénk máskor is, bár ahhoz ismét át kellene jönnöd Budára.

    Mata Hari

  • Egyeztetés:

    Ez szokott a legkacifántosabb lenni, de kizárólag az én rendkívül rapszódikus és ad-hoc jellegű bejelentkezési kísérleteim okán. Most is az volt az érzésem, hogy feleslegesen kopogtatok nála, de legnagyobb meglepetésemre és őszinte örömömre aznapra kaptam lehetőséget, sőt, az eredeti időpontot még módosíthattuk is, közös akarattal. Tehát ez most akár előjátéka is lehetett volna a később történteknek, de majd elmesélem, mire is gondolok..:)
  • Megközelítés:

    Jó idővel a kitűzött időpont előtt, autóval érkeztem, s miután jól elüldögéltem a ház előtt, örömmel hagytam magam mögött a házzal szembeni járdán parkoló járművemet. Szerencsésen bejutottam a városba is nyugati irányból, ami azért könnyebb dolog, mintha a keleti országrészből kellett volna átvágnom...
    Busz is jár ide a hegyre, gondolom több is, a megálló nem messze van a rendelőtől.
  • Helyszín:

    Alagsorba kell lebattyogni egy korrekt állapotú társasházban, ott aztán a lépcsőről akár be is lehet dőlni az ajtón...ha megfelelő hangulatban kapja el az ember Alízt, tán még el is kapja...:) A megszokott, első szoba jut most is, földön tatami, félhomály, JÓ ZENE, kellemes illat, hangulatos mindenképp. Fürdő a trükkösen elhelyezett káddal, de most (is) megúsztam elzuhanás nélkül. Minden szükséges felszerelés a rendelkezésre áll az alapos megtisztuláshoz.
  • Lány külseje:

    Alíz nagyon szép, érett nő. Pont. Bomba alakja van, a body amit visel nem, hogy eltakarná, hanem éppen hogy kihangsúlyozza kellemesen izgató domborulatait.
    Szép, világító kék szemei mint mindig, most is bizonyos hűvös tartózkodást mutatnak, de ez senkit se tévesszen meg, kedves ez a lány, csak nem az a cicamicás, bújós fajta:) Haja tán már ekkor is feltűzve, nyaka szép vonala belecsókolásra hívogat (mission accomplished...:) Combjai rendszeres mozgásról árulkodnak, izmai sportos életmód jelei.
  • Erotikus masszázs:

    Volt...? Persze, nyilván volt, azért IS jár az emberfia ilyen szalonba, Alíz is igazán ügyes, tapasztalt masszőz, aki ha kell, megfelelő erővel és módszerekkel segít a megfáradt, elnyűtt férfitestek karban tartásában. Én elég jó állapotban vagyok mostanában, de egy finom frissítő masszázst én is kaptam, vagy inkább jutalommasszázst a korábbi élvezetekben való közreműködésemért...:)
    Többnyire a hátamban lévő csomókat nyomkodta szét, de a vádlijaim és a vállaim is kellő hatékonysággal lettek megdolgozva.
  • Levezetés:

    Ezzel indítottunk. A fürdés után állva átöleltem és a kellemes zene ritmusára lassan, összesimulva nézegettem a szemeit, amelyek kis tartózkodásról árulkodtak (lelövöm a poént, de elmondom, hogy a távozásom előtt el is mondta nekem, hogy kétségei voltak azzal kapcsolatban, hogy élvezetes találkozónk lehet-e, de végül "egész jól alakultak a dolgok"...:), aztán az érdekes "messziről indulunk" megjegyzése után háta mögé kerülve csókolok bele a nyakába, mellét fogom a tenyereimben...izgi...., mire pillanat alatt kibújik a csipkés cuccból és hasra vágja magát a tatamin...:)
    Ismerős koreográfia, ráomlok..., majd simogatni kezdem az egész testén járatva a kezeimet, nyakát-tarkóját puszilgatva. Meredező férfiasságom a csodás, kerek farpofái között csúszkál, ahogy zihálva élvezzük a helyzetet....aztán lassan a hátán lejjebb haladva csókolgatom, céltudatos mozdulatokkal haladva popsija és combjai belső fele irányában. Tetszik neki, az is, ahogy lábait kicsit széjjelebb húzva belecsókolok, belenyalintok kelyhébe, gáttájékára. Izgalmunk növekszik, ő az egyik lábát maga mellé húzza, hogy immár akadálytalanul dolgoztathassam nyelvemet egyre nedvesedő ajkai között, s amikor ezt már nem érzem elegendőnek, ujjaimat vetem harcba....mindkettőnk igazi örömére..:)
    Nem akarván a nyakamat teljesen tönkretenni a kényelmetlen pózban, s neki is még nagyobb kéjt akarván okozni hanyatt fordítom őt, s munkálkodásomat lassú-gyors tempót váltogatva és a nyelv-, valamint ujjmunkámat a tőle kapott visszajelzések alapján módosítva kis szünetekkel háromszor viszem fel őt az előttem heverő-tekergő-nyögdécselő lányt a csúcsra....meseszép orgazmusokat mutat nekem hálául...:)
    Egyszer csak engem lök hanyatt, s kezdetét veszi életem egyik legizgatóbb, legfelhúzóbb, eszement "majdnem-dugása". Majdnem persze, mert nála olyan nem lehet, de ennyire közel ahhoz az élményhez talán még senki nem vitt az életben...és persze megsokszorozza a gyönyörömet az, hogy miközben nagyajkai között/alatt siklik rudam, kezeimmel a rajtam lovagló testet simogatom, a melleit gyurmázom érzéssel, látom rajta, hogy igen jól érzi magát a kisasszony is, aminek minden gátlás nélkül ad hangot és teret, az Isten áldja meg érte...!:)
    Sokáig, igen sokáig élvezkedünk így egymással, míg végül nem akarom tovább bírni, vágyom a saját orgazmusomat, ami el is ér.....de hogy!.....majd' eszem vesztem.....mesésen kiürítem magam....:)
    A szokásos lecsillapító percek alatt kicsit beszélgetünk, váratlan őszinteséggel beszélek neki olyan dolgokról, amit nem sok embernek mondanék el....de hát ugye, Mata Hari is így szedte ki a titkokat a kiszemelt férfiakból...:)
    Végül megtisztulás, öltözködés, agyő....
  • Elszámolás:

    Utólag, a megadott tájékoztatás alapján a pultra került ami oda való volt. Mindenképpen sokszorosan megérte, ez most valóban nagyon jól sikerült kis randi volt!
  • Összkép:

    Alízt aki ismeri tudja, hogy egyedi stílusú.különleges jelenség a szakmabeli hölgyek között. Egyedisége egyben vonzereje is természetesen, de biztosan van, akinek nem adatik meg megérteni, hogy a kissé hűvös, távolságtartó lány milyen is igazán. Lehet, hogy ő éppen azt nem akarja mindenkinek megmutatni. Mindenesetre én nagyon kedvelem őt és örülök, hogy kellemes meglepetésben részesíthettem ezúttal:)
Happy Massage