• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Szia te Drága! :-) Köszönöm még egyszer a rugalmasságod, és Köszönöm neked ezt a szép beszámolót is! Jó olvasni azt hogy jól érezted magad velem! Csókollak! :-)

  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte kerestem, azonnal felvette és megjelöltem egy időszakot. Bár pont akkor programja volt, mégis nagyon rugalmasan kezelte a helyzetet. Így végül találtunk egy a rendelési idején kívüli időpontot. Aznap smsben tájékoztatott és több üzenetet váltottunk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A tömegközlekedés járművei közül a villamosra figyeltem fel. A parkolás ingyenes, de mennem kellett egy kört. Szóval az esti időszak azért egy kicsit zsúfolt, de nem vészes.
  • Helyszín:

    Emeletes ház sokadik emelete. Mindenféle számok kellenek a bejutáshoz, de Niki segít. A lift működött, senkivel sem találkoztam. A lakás teljesen rendben van. Nagy konyha, nagy szoba, nagy ágy, nagy tükör...
  • Lány külseje:

    Niki igazi filigrán teremtés. A személyiségéből a nyitottságot és a dinamizmust emelem ki. Mindez összhangban van a testi adottságaival. Szerintem ez a harmónia igen fontos egy nőben. Az összhatás így nagyon kellemes. Szép és feszes bőr, helyes cicik, formás popó. Nagyon nagy dumás, mozgékony, szóval olyan igazi tűzrőlpattant típus.
  • Action:

    Amíg a kocsiban vártam azon gondolkodtam, hogy mi is esne jól aznap. A kétszeri élvezethez egy gyorsabb tempó szükségeltetik, hogy sikerüljön a második lövés. Ami vagy összejön vagy nem. Ha nem hajszolom magam, akkor lehet lassabban is és akkor egy minőségibb együttlétre számíthatok, ami ugye kárpótolja (hatja) az elmarad második élvezetet. A B verziót választottam, persze fenntartva a műsorváltozás jogát. :-) Persze már voltam korábban Nikinél, így a döntésemet a korábbi tapasztalatok is befolyásolták. Az együttlétet így utólag négy szakaszra tudom osztani.

    1. felvonás: Hát ezt senkinek sem szabad kihagyni! A közös zuhanyzásról van szó, ami fölöttébb inspiráló egy férfiember számára. Niki mindenütt alaposan megtisztogat, én külön kértem is, hogy ne siesse el a dolgot, de azért ne kíméljen sehol. Kéjesen hagytam magamat és ő pontosan tudta, hogy hol, milyen erővel és meddig. Van a férfiaknál egy terület, amit érdemes alaposan megtisztítani. Nos ott Niki különösen sokáig időzött el. Végül még a nyelvével is jól körbeszánkázott rajta. Ott gugolt előttem, miközben a forró zuhany verte a hátamat. Hát, fölöttébb jól éreztem magam, de azért kértem a puncijához való hozzáférést is. Engedte, így valamicskét visszonozni tudtam a kapott érzésből.

    2. felvonás: Az ágyon folytattuk egy kölcsönös franciával, ami fölöttébb kellemes volt. Próbáltam domináns lenni, amit Niki megérzett és hagyta, hogy kedvemet leljem a puncijában, csak néha aktivizálta magát a farkamon, mintegy jelezve, hogy ő is készen áll az aktusra, ha akarom. Mindenesetre jól felizgattam, megint majd meg folytott a combjaival, amikor jó lett neki. Hagytam, hogy kipihegje magát, utána szószerint nekem esett és hol érzéki, hol vad nyalakodásba kezdett. Nagyon ért a férfiakhoz. Figyelte minden rezdülésemet, és szerintem emlékezett a korábbi együttlétünkre. Azaz a gyengéimet nagyon favorizálta. Milyen "szerencse", hogy eléggé fáradt voltam, így el tudtam kerülni az azonnali eldurranást. De aztán persze éreztem, hogy nem bírom tovább. Jeleztem, hogy jöhet a következő felvonás.

    3. felvonás: Hagyományos pózt kértem, mert ez illett az előzményekhez. Szorosan átölelt és átkulcsolt a lábaival. Vagy ő volt nagyon szoros vagy én voltam nagyon vastag...esetleg mindkettő, mert éreztem, hogy menten eldurranok. Azt akartam javasolni, hogy pihenjünk már egy keveset, de óvatlanul belenéztem a hatalmas tükörbe és a látvány felülírt minden ötletet. Megadtam magam és hatalmasat élveztem. Hagyta, hogy ott legyek benne, közben simogatott.

    4. felvonás: Miután megtisztogatott egy jót beszélgettünk, illetve inkább ő beszélt én meg hallgattam. Szinte álomba ringatott. Nagyon jól éreztem magamat a karjaiban.
  • Elszámolás:

    Nem vészes, meg is toldottam egy kevéssel. A végén adtam oda egy papírdarabkába hajtogatva.
  • Összkép:

    Nos, Niki egy fölöttébb figyelemre méltó partner, aki tökélyre fejlesztette a rádfigyelést, a hozzád való m,alkalmazkodást. Különösen nagy értéknek gondolom ezt nála, mert sok más esetben, akár akarod, akár nem azt kapod, ami jut. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage