• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Szia drágám :-D Köszönöm a sok kedves szót töled,örülök,hogy örömet okoztam és,hogy jól érezted magad velem.Én is nagyon jól éreztem veled,és különösen még annak örülök,hogy bevezetelek a popsi szex rejtelmeibe :-* Várlak vissza máskor is drágám addig is Vigyáz magadra,ja -es pihenj is ne dolgozz sokat :-) :-* Mégegyszer ködzönöm .:-D

  • Egyeztetés:

    Minden rendben ment, elsőre felvette a telefont, és időpontot is könnyen tudtunk egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Rubi elég frekventált helyen rendel, a Puskás Ferenc stadion (metrómegálló) közelében. Van busz, metró, villamos, troli, és ahogy láttam, az utcában még parkolóhely is akad.
  • Helyszín:

    Egy csendes utca, azon belül egy új építésű társasház, ahol lift is van. A lakáson ketten osztoznak, de ez abszolút nem zavaró. A baszoba nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőszoba viszont tágas, kád is van, és aki a tusfürdőválasztékra kényes, az sem fog csalódni.
  • Lány külseje:

    Rubi egy igazi nagybetűs Nő. A képeken is látszik, hogy gyönyörű, nőies teste van, élőben pedig hogy az arca is nagyon szép. Állandóan ott van egy kis huncutság a tekintetében, de ez csak a személyiségét tükrözi :) Abban a vadító leopárdmintás ruhában várt, ami néhány képén is rajta van.
  • Action:

    Érkezéskor puszival köszöntöttük egymást, cipő-kabát le, majd irány a tetthelyre. Rubi megkínált vízzel, tisztáztuk a tisztáznivalókat, és el is vonultam zuhanyozni.
    Mikor elkészültem, ő nem is vesztegette az időt, rögtön levetkőzött és szinte nekem esett, csókolgattuk és simogattuk egymást mindenhol. Jött a bemelegítő francia, ami akár teljes eksönnek se lenne rossz: tövig eltüntette a szerszámot, istenien csinálta. Ezután egy rövid ideig én kényeztettem őt, aztán kérésemre 69-be fordultunk, és folytatta az érzéki franciát. Nem akartam elmenni, amíg a puncijával és a popsijával meg nem ismerkedtem, ezért leállítottam, és megkóstoltam gyönyörű popsiját is. Ha már a póz adott volt, védőöltözet vételezése után hátulról kezdtünk neki az érdemi munkának. Egy dolog, hogy Rubi feneke milyen szép, de ahogy ilyenkor mozgatja, az valami eszméletlenül izgató. Egy kis síkosító magunkhoz vétele után felfedeztem belülről is ezt a nemes testrészt, és itt lett végem.
    Egy kis pihenés után kaptam egy jóleső masszázst, közben beszélgettünk. Nem egy buta lányról van szó, lehet vele beszélgetni. Pár perccel az idő lejárta előtt búcsúztunk, de ez nem olyan nagy baj, még egy menet nem fért volna már bele.
  • Elszámolás:

    Ez az egyetlen dolog Rubinál, ami átlagon aluli. Az még külön jó, hogy minden benne van az alapban.
  • Összkép:

    Rubi egy kedves, mosolygós, huncut lány, aki a szexben is tudja, mi kell az ember fiának. Elsősorban popsifanoknak ajánlom, másodsorban pedig mindenki másnak :)
Happy Massage