• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen, gyorsan már napokkal előtte :) mivel már voltam párszor, sőt mondhatni rajongója vagyok, nem is volt szükség megerősítésre, mentem és kész.
  • Megközelítés:

    Ugyanott mint eddig is. 13 ker. jól ismert része parkoló dögivel tömegközlekedés is elég jó, a metrótól kicsit sétálni kell de ennyi beleférhet. Részemről kocsival szoktam menni.
  • Helyszín:

    Még mindig olyan kis zegzugos a lakás :) panel sokadik emelet, beengedésről már épp eleget írtak, folyó-rács-...Alice, a tündér aki beenged a mennyországba.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, karcsú, arca is nagyon szép, számomra kimondottan ölelgetni való, nem is tudok ellenállni neki.. nem is akarok. Öröm hozzáérni bárhol.
  • Action:

    Ezúttal, más elfoglaltságaim miatt "csak" egy órás randink volt a szokott másfél helyett...de azért belesűrítettünk amit lehetett. Fürcsi után egymásnak estünk, csók, simogatás ölelés.... azt is nagyon szeretem Aliceban, hogy olyan jó illatú mindig....
    Aztán letérdelve vett szájba majd torokra...ahogy mások is már leírták... igazi kardnyelő és olyan lelkesen csinálja, hogy már az borzasztóan izgató...az ágyon folytattuk és persze én is kaptam nyalni valót közben...ez a kedvencem. El is voltunk így egy jó ideig majd a vegyvédelmet Alice felhelyezte és az ő kedvenc pózában hátulról hatoltam be...szegényt szinte lelöktem az ágyról :) amit ilyenkor Alice művel az elképesztő, nem egy csendes lány hál' istennek. Csodás volt hátulról... de sajnos az idő nem állt meg, ezért lehúztam a gumit és Alice újra a szájával esett nekem...nem bírtam ki és újra 69-be fordultunk de ezúttal én voltam felül...uhhh így is folyamatosan húzott magába ill. a szájába...beleborzongok most is milyen jó volt. Kicsit le is csúszott az ágy szélén így amolyan pornós torokdugássá vált a dolog. Majd a hátamra feküdtem és úgy szerettem volna látni ahogy kivégez... de nem bírtam ki és újra a számra kértem közben a punciját...így lett végem, de még milyen! Isteni volt! Sajna viszont lejárt az időm így egy kis összebújásra már nem nagyon volt idő pedig imádom azt is.. öltöztem, elhelyeztem a rózsákat a kis polcra majd Alice kikísért egy forró csók és sajnos távoztam....de még visszamegyek :) sőt amint tudok megyek újra!
  • Elszámolás:

    Amennyire tudom a pesti átlag, arányosan kevesebb a 1,5 órához képest mint amit szoktam lenni nála.
  • Összkép:

    Nem tudok mást mondani, Alice egy valódi kincs....aki nem volt nála nem tudhatja milyen szenvedélyes lány is Ő.
Happy Massage