• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam, nehany csengetes utan fel is vette, reszletesen tajekoztatot es a megbeszelt idopntbn mar ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Tomegkozlekedessel mentem, a puskas stadiontol nehany perc seta egy kis utcaban, parkols ahogy neztem megoldhato.
  • Helyszín:

    ujepitesu haz x edik emelet, liftet megse vartam felszaladtam, mire felertem mar nyilt is az ajto, ngyon jol rendezet, tiszta, tagas lakas, furdo rendezet, tiszta sok tusfurdo valasztek. Baszoba: kenyelmes agy, falon nagy tukor, kello erotikus felhomaly, szobainas, puff a ruhaknak, halk zene a kello hangulatert.
  • Lány külseje:

    Mikor beleptem az ajton alig hittem a szememnek. nagyon csinos lany, szep arc, szep hosszu haj, kerek, formas mindenfele. rozsaszin meltartoban es fekete csipkes bugyiban vart ram.
  • Action:

    Erkezes utan szobaba invitalt ott megszabadultam a ruhamtol es tisztatztuk gyorsan a kivansaglistat, irany a furdo aztan vissza utana o is kivonult egy kicsit addig kenyelembe helyeztem magamat. Vissaterve leult mellem es csokolozni keztunk. Nagyon jo volt, nagyon erzekien csinalja mintha mar regota ismernenk egymast es vegre egymasnak eshetunk. Ezt eleg kitartoan csinaltuk kozben probaltam megszabaditani a meltartojatol, de a kedves kapocs beakadt ezert kellett kis segitseg. Elkezdet lassan lefele haladni kozben csokok, simik, elert a celalomasra nagyon erzekien franciazik hol lassan hol gyorsan mikor kell, a golyok sem maradnak ki, kicsit simogattam a puncijat naattol meg jobban beindult amitol en is es kello kemenyseg elerkezesekor gumi fel es lovaglo poz. Na igen ez amikor a no kivanja a ferfit (szerintem) nagyon jol lovagol vadul simogatas, csok, neka szoritottam magamhoz, bujt hozzam, fogtam, markoltam ahol ertem hangokbol itelve nagyon elvezte, el is elvezett (remelem). eleg jol birtuk gyorsan forditottam rajta jot a misszi, beleadtam mindent (azert meg a parnat a feje ala tettem gyorsan kenyelmes legyen neki :) kis ido utan teleeresztettem a gumit, igy is lett vegem nagyon jo volt, na ilyen egy tokeletes szeretkezes. Torles kis pihi, kifujas. aztan lefekudtunk egymas melle megbeszeltuk a randikra jaras fo okat nagyon ertelmes, derulato leanyzo, jol el lehet vele beszelgetni teljes az oszhang amit megtalatunk. Mivel volt meg ido simogatasban , csokolozasban tortunk ki aztan franciaorat tartott nekem. Itt mar nagyon faradt voltam, kivegzett elozoleg rendesen. Felaltam o pedig az agyon terdelve folyta a francia csokot. Kutyusban szeretem volna de sajna nem ertem el a kello kemenyseget, ez az en hibam tevedes ne essek Cintia nagyon is rajta volt a dolgon. Hagytuk dolgot es NFVSZ lett az uj projekt, na igen na e volt a nem semmi igyekezet az totalisan a legjobb nem sokat tapasztaltam am ezt. Kemenyedes megvolt csak a veg nehezen jott, de nem adtuk fel nagyon lelkesen csinalta mindent megtett en kozbe simi, tapi ahol ertem simogattam a puncijat aminek a sebesseg noveles volt az erdemenye ( nagyon jol reaglja le a dolgokat). Aztan vegul csak meg lett az eredmenye a nagy erofeszitet munkanak, nagyot elveztem a szajaba es nem is hagyott bennem egy csepp maradekot sem az utodokbol. Kifuj pihi Nagyon megdicsertem az igyekezetert nagyon jo volt. Meg egy kis beszelgetes ki is elemeztunk egy szamot ami megszolalt hogy melyik filmben halhat ( vagy is kifejtettem o meghalgatta :) Aztan zuhany, tisztalkodas, ruha fel es elkoszones, mondtam is majd megdicserem itt a beszamolokon meg is ilyet kicsit azert remelem ez a beszamolo nem riaszt el senkit. Csok es irany haza ebben a szomorkas idoben egy hatalmas elmennyel.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszelt osszeg nem valtozott semmit, meg az elejen gyorsan a kis asztalra tettem ne hogy elfelejtsem :) ami nalam a pesti atlag (bovebb info). boven atlag felettiert. Megeri.
  • Összkép:

    Nagyon jol ereztem magam, ertelmes, jofej es nagyon csinos lany ritka az ilyen megbecsulni aki meglatogatja, szimpatiaval baj nincs hamar meg van. CSak dicserni es ajanlani tudom. Ja igen. Cintia a beigert video https:/www.youtube.com/watch?v=6lAKlYTQVKY ha engedik az adminok a reklam helyet:) . Minden jot csokkollak mindenhol.
Happy Massage