• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    szerda este telefonon próbáltam keresni, de nem jártam sikerrel, csütörtök reggel viszont kicsivel 9 után álmos hangon beleszólt a telefonba, és mindent tisztáztunk, elárulta az utca nevét is. Kedves volt, de álmos. Ez nem gond, jó tudni, hogy más is lehet néha álmos.
  • Megközelítés:

    Mammut környéke, közlekedési csomópont, kézenfekvő a villamos használata. Autóval érkezőknek a parkolás adott, de fizetős. A Mammutnál hívtam, akkor kaptam pontos címet és 2 perc alatt a helyszínen voltam, kért még 2 percet, visszacsörgött, visszahívtam, kaptam kapukódot, amit érdemes megjegyezni, mert egy belső ajtónál is szükség lesz rá. A második kódos ajtó után már látható a lakás ajtaja.
  • Helyszín:

    Bianka szerint akkor rendelt itt utoljára, tehát nem sokat mond a helyszín leírás, de itt van: nem mai téglaépület, a lakás pici, egy kis nappali/konyha részen ledobhatod a ruhát a kanapéra, mert a fürdőben nem lesz neki hely, illetve összevizezi aki béna. Fürdő: 1*1m zuhanyterület, függöny nem volt, és kilépő sem, igaz, nem sok értelme lett volna. Mosdókagyló, mosógép, szájvíz, 1 pohár, tusfürdők. Van minden, de a hely puritán, az előtérben kis dohányszagot éreztem a falakon, nem zavart. A tetthely a fürdőből kilépve azonnal elérhető rejtett sarok, nem sok fénnyel, egy lepedővel borított nagy ággyal. Pont elég.
  • Lány külseje:

    Bianka kétrészes szettben fogadott, ami láttatni engedte domborulatait. Testalkatát tekintve nem mondanám vékonynak, combon, derékon, popsin van mit fogni, kellemes ropogós húsú tini lány. A fotók stimmelnek, némelyiken jól látszanak szép vastag ajkai, és nagyon jellegzetes, ahogy egy kicsit csücsörít is, ez nem mesterséges beavatkozás lehet, alapból ilyen. Arca kedves, szerethető, bár jó lett volna, ha többet mosolyog, nekem egy kicsit egykedvűnek tűnt, talán rossz napja volt. ( Ennek most direkt utánanéztem az előző beszikben: volt, akinél mosolygós volt, és olyan is volt, ahol nem…szóval én ma így jártam, de nem panaszkodom) Haja szép fekete, engem éppen frissen zuhanyozottan várt, éreztem a bőrén is, ami nemcsak finoman selymes, hanem kellemes árnyalatú is. A cicik feszesek, izgalmas fogásúak, de nem nagyok, ennek ellenére vonzzák a tekintetet. Borotvált a megfelelő helyeken, ügyel a higiéniára, nem volt sehol semmi kellemetlen illat.
  • Action:

    Fürdés után elmondtam, hogy mit szeretnék, némi gumis franciára és egy rövid (vagy hosszú… ahogy alakul) aktusra gondoltam, lássuk mi lett belőle: csókot itt sem kértem, így a ruhák eltávolítása után egy kis simogatással próbáltam helyzetbe hozni magam, legalább annyira, hogy a gumit legyen mire felpattintani. Itt azért jól eset volna, ha ő is kicsit aktívabb, egy pici simi elfért volna, mert csak én szaladgáltam az ujjaimmal a testén. Izgató domborulatok, szép lány, nem kellett sok idő a készenléthez, felszerelt védelemmel, és hátradőlve élvezhettem a franciáját: nem sajnálta az energiát, gyakran tövig bevette ( na ez nem világcsúcs, nem vagyok nagy mérettel megáldva..), csak a szájával mozgott, kezeivel nem, kellemes és változatos módon. Néha kicsi oldalra fordult, hogy elérjem a ciciket. Jó volt, pár percig elvoltam így lustán a hátamon fekve. Kérdezem, mi a kedvenc póza, neki mindegy volt, így kértem egy kis lovaglást, amit kis idő múlva el is kezdett, előtte alaposan némi saját természetes síkosítóval látta el magát, majd egy mozdulattal rámcsusszant: nagyon gyakorlott mozdulatnak tűnt, nem bénázott semmit, egyszer csak rajtam volt. Ahogy feküdtem, nézhettem a mozgását, kihúzta magát és a fejét hátrahajtotta gyönyörű látvány volt a megfeszült teste, ráadásul én meg jól elvoltam a cicikkel is. Később váltott, előrehajolt és két kezével a mellkasomon támaszkodva folytatta, ez jól esett, legalább ennyivel közelebb került. Változatosság volt itt is, néha csak a popsiját mozgatta gyorsan, lassan, néha kicsit oldalra fordult, így is más szögből láthattam, én a magam részéről élveztem a produkciót, rajta ezt nem láttam, jól esett volna, ha néha rámborul, próbáltam átölelni, hogy közelebb hajoljon, de nem vette a jelet, erőltetni nem szerettem volna. A fiatal lány teste, a csábító mozgás, a szűk punci gyorsan meghozta az eredményt, nekem végem lett, picit pihent rajtam, majd amikor látta, hogy mozdulok, segített szétválni, alaposan megtisztogatott, elintézett mindent. Ezt követően hosszas heverészés következett, ami alatt megtárgyaltunk pár dolgot, ha kérdeztem, válaszolt, értelmes lány, de nem volt túl lelkes. Semmi gáz, ez nem probléma, hiszen végülis megkaptam, amiért jöttem, és én így is élveztem a társaságát, simogattam közben a bőrét, ez legalább tetszett neki ( legalábbis ezt mondta). Sok időt töltöttünk így el, majd elszaladtam még egyet zuhanyozni, utána kávéval kínált, a gesztus jól esett, de nem kértem, 2 puszi után távoztam, 47 perc nettó idő volt ajtótól ajtóig, ezt én néztem, ő nem foglalkozott az idővel. Korrekt.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor tisztáztuk, hogy egy órát maradok, ennek megfelelően a legnagyobb virágot otthagytam a konyhaszekrény sarkán. A telefonos tájékoztatásnak megfelelő.
  • Összkép:

    Bianka sajnos nem nyűgözött le, és a körülmények ( fürdő, kissé lapukkant lakás) sem méltóak egy magára valamit is adó lányhoz, remélem, ennél sokkal jobb helyen folytatja. Alapvetően elégedett vagyok, hiszen szép a lány, a szex is jó volt vele, és a munkát elvégezte, de hiányzott valami icipici lelkesedés, kissé több mosoly, huncut pillantás vagy valami… ami a jó minősítésről egy kicsit elmozdíthatná. Nem tudom mi volt a gond, talán a korkülönbség, talán fáradtság, passz. Ha az ár-érték arány érdekes lehet, akkor az biztos, hogy találkoztam már hasonló árfekvéssel sokkal jobb helyen sokkal lelkesebb ( vagy jobb színész…) lánnyal. Ez nem lehúzás, ezt érzem. Alapvetően azonban nem jártam rosszul, hiszen minden lány egy kincs, Bianka is elragadó a maga módján, és nem bántam meg, hogy meglátogattam.
Happy Massage