• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Ravenkám ;-)

    Örülök hogy találkozhattam veled, külön megtiszteltetés számomra hogy Engem választottál, (annak ellenére hogy a másik oldalt látogatod többnyire)
    és végre voltál olyan bátor hogy megtetted amire vágysz ;-) Látod, kell néha egy kis változatosság :))
    Nagyon kedves fiatal srácot ismerhettem meg személyedben, aki rendkívül udvarias kedves és figyelmes! Másnak is szivesen ajánlok(meg is tettem)
    Köszi a nasikát is isteni finom volt :) bár még van pár elrakva tarcsiba :-P
    A csodás élményt, igen gyorsan meg is irtad amit külön köszönök, elsősorban az idődet amit ráforditottál, és a sok sok kedvességet pozitiv visszajelzést amit kaptam Tőled! Ölellek puszillak nagyon soxor Szil...;-) :-*
    Ing

  • Egyeztetés:

    Detektívregénybe illő csavaros fordulatokkal történt, de végül is itt VTR-en keresztül sikerült lefixálni az aktuális időpontot.
    Igaz telefonon is beszéltünk, már ekkor magával ragadott a pozitív kisugárzása.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel pofon egyszerű. Jól frekventált helyen van, 11. kerület központja, lehet így is mondani; villamos is jár arra. Aki autóval közlekedne, a ház melletti utcában akad parkoló bőven (ha a délelőtti órákat vesszük figyelembe).
  • Helyszín:

    Ami rögtön eszembe jutott, hogy hogyan is jellemezhetném a helyszínt: nem más mint a béke oázisa. Amint beléptem magával ragadott azaz atmoszféra ami körüllengett mindent. A lakás nagyon szépen ízlésesen volt berendezve, nagyon jól visszatükrözte a vendéglátóm személyiségi jegyeit.
    Van egy kis előtér, jobbra a fürdőszoba. Tovább előre maga a helyszín, ahol beállított masszázspad várja a vendégeket; balra kanapé illetve maga az ágy, ahol az erotikusabb élvezetek kerülnek előtérbe.
  • Lány külseje:

    Így elsőre csak annyit közölnék: Wooow
    Azt hiszem a másfél órás együttlét során ez párszor elhagyta a számat. :)
    Ingrid gyönyörű. Tehetném, hogy most a gyönyörű összes szinonímáit felsorolnám, de ezt így leírva semmiképpen nem lehet átadni. Ahhoz hogy tudjátok, hogy miről beszélek el kell menni, és élőben kell szembesülni a ténnyel (és itt még nem láttam meztelenül). Minden porcikája tökéletes, de mégis a huncut mosolya az, amivel igazán meg tudja dobogtatni a férfi szíveket.
  • Erotikus masszázs:

    Szerintem ezt most nem tudom szakszerűen leírni, nézzétek el nekem. Azaz igazság hogy nincs túl sok összehasonlítási alapom.
    Ha jelzőkkel kellene illetnem akkor: kellemes, intenzív és megnyugtató.
    A lábaimtól haladt felfelé és alaposan átgyúrta a testemet. Csípő, derék, hát ez mind jött sorban. Igazából a túl sok ülőmunkától, amit végzek eléggé be voltak állva a vállaim és volt egy kis derékproblémám is amit Ingrid szakszerűen orvosolt. Masszázs közben kellemesen beszélgettünk, azaz inkább én hallgattam Őt és szívtam be magamba minden egyes szavát. A vége felé eléggé szótlan lettem, igazából csak nagyon átadtam magam az élvezetnek és hagytam hadd sodródjak az árral. :)
  • Levezetés:

    Földöntúli gyönyörökben részesültem... :)
    Először kellemesen beolajoztuk egymást majd hozzám bújt. Kihagy az emlékezetem mert nem tudom, hogy a bugyi ekkor került le róla, vagy már az eleve ott sem volt. Mindegy részletkérdésben nem veszünk el. :)
    A finom csúszka ekkor kezdődött el, valami hihetetlen élmény egyúttal erotikus és spirituális kaland ez. Minden érintésével csak fokozza a vágyat, finom gyengéd puszijai kellőképpen megrészegítenek. Itt még csak a testiségről ejtettem szót, de a látvány... húha. Mikor alig pár centire vagy a csodás puncijától és Ő olajosan csúszkál rajtad az maga a mennyország.
    Ezek után beolajozta lábacskáit majd miután szemben elhelyezkedett velem talpai közé fogta a férfiasságom. A láberotikája nagyon érzéki és kimagasló. Gyengéden játszadozott, hol csak simogatta, hol intenzíven kényeztetett. Az ágy melletti tükörből figyeltem az eseményeket, hol pedig csak az ölembe tekintettem; közben néha az Ő reakcióit is figyeltem de amikor érzékien az ajkába harapott és ahogy nézett rám, hát ott végem volt mint a botnak.
    A lábai után a melleivel is kényeztetett, ekkor már nagyon kész voltam, itt már lehunytam a szemeim és csak élveztem az érintése varázsát.
    Mondhatni kirobbanó sikere volt. :)
    Szerintem nem tudom eléggé megköszönni Neki ezt a csodás élményt.
  • Elszámolás:

    Utólag került a csokor átadásra. Egy ilyen csodás élményért cserébe abszolút semmiség.
  • Összkép:

    Egy fél éve biztos, hogy el szerettem volna jutni hozzá. Nem tudom megmagyarázni mi volt a visszatartó erő ami miatt mégsem mentem el. Azaz igazság, hogy én inkább a másik oldalról választok partnert, nem a masszázs kategóriából. De talán nem is ez volt az igazi ok, hanem, hogy magamban ilyen elérhetetlen istennő kategóriába soroltam és én mint "félénk kisfiú" nem mertem elmenni. :))
    Tudom ez ilyen gyerekesség a részemről de mégis.
    Örülök, hogy végül is megismerhettem Ingridet. Ő egy csodálatos ember, gyönyörű Nő és hihetetlen, hogy mennyi pozitív energiával és az érintése által szeretettel tudott megajándékozni.
    Mindent nagyon köszönök és sok-sok puszi Neked!
Happy Massage