• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Gambóca!

    Hol is kezdjem.... nem tudom.
    Annyi minden kavargott bennem mikor megláttam, hogy írtál egy beszámolót.
    Történeteknél kiírta a rendszer, Gambóca beszámolót küldött be róla. :D
    Nagy várakozás, hogy mi lehet benne. Szuper ki is jött. (bár most én vagyok megkésve az reagálással). Elkezdtem olvasni, huuu de jó meg van velem elégedve. Olvas, olvas de nem lát Alexa :) mikor a legvégére értem láttam, hogy Istennő jutalomban részesülök. Hogy mi?????? Én????? Istennő???? Na, most már el kell olvasnom még egyszer, hogy jól látok-e. És igen! ISTENNŐT KAPTAM!

    Lehidaltam, szívem hevesen vert - mondtam is neki, nyugodjá' le :) - kicsit később meg is nyugodott.
    Számomra az Istennő jutalmazás nagyon sokat jelent. Egy olyan dolgot jelent ami kézzel megfoghatatlan ennél többet jelent. Valami olyasmit amit csak két ember tud, olyasmit ami mindörökké fog tartani. Egy olyan embertől kaptam akit nagyon kedvelek már az eleje óta mikor még először találkoztunk. Mindenkinek eljön az Istennője és úgy gondolom nem egy alkalom teszi ezt meg. Ehhez is két ember kell, hogy jól érezzék magukat, nem elég egy. Nemcsak annyit, hogy most kaptam egy Istennőt és betehetem a többi közé, eggyel több, nagyon jó. Nem, ez valami más. Ez valami annál is jobb érzés. :) KÖSZÖNÖM!

    Éééés akkor jöjjön maga a "kis" beszámolód. :)
    "A zeneszolgáltató szerkezet egy kis akkumulátoros rettenet:D, éppen kipróbálás alatt volt, mennyit bír az aksi, erről majd később:D. A CD lejátszó már a múlté." Szép volt, jó volt de ez mégiscsak jobb. :D
    "Na, ekkor elkezdett beleszólni, angolul ez wifis, akkumulátoros kis szerkentyű, hogy ő most áramot kér Mondom, mit beszél ez itt, ne törődj vele, most más dolgunk van." Most már kitapasztaltam, hogy mikor jár le az ideje és előtte megdugom.... a konnektorral, így mindkettőnknek jó. :)

    "A TP. ismeretlen fogalom, a vendégek között kényelmesen hagy időt magának. " Mi az a TP? Azt hiszem ilyet nem tanítottak sehol nekem, ez valami szleng nyelv vagy mi?

    Most, hogy újra el- és átolvastam még mindig nem térek magamhoz.
    Azt mondhatom, hogy ez a randi volt olyan ami szerintem a legjobb volt mind közül, szerintem. Ebben benne volt minden aminek benne kellett lennie vagy így sikeredett rögtönözve. Ahogy egyik sem ugyanolyan és mindegyikben meg van az amiért megfog.

    Mikor meglepsz mindenféle földi jóval - akármivel - nagyon örülök neki. Ez olyan, mint amikor a tanár néni készül az órára, elmész megvásárolod elhozod, foglalkozol a dologgal, az emberrel. Szerencsére nem az a fajta ember vagyok akit csak a pénz érdekel, hogy mennyit költenek rá. Inkább az a fontos, hogy kitől kapom. Hogy mit azt mindig az adott személy dönti el. Ha csak egy csoki, vagy más apróság én annak is örülök, ahogy szoktam.

    Lassan zárom soraimat, mert még a végén ugyanúgy járok, mint a másik kedves vendégem beszámolójával, hosszabb lesz, hihi.
    Remélem még sokszor fogunk találkozni ha úgy adja az időnk és kedvünk.

    Még egyszer nagyon szépen köszönök eddig mindent és köszönni is fogom a továbbiakat.

    Puszillak
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    VTR-en történt, rendben, egyszerűen. Az időpont megfelelt Babácskának is, odakocogtam, felcsengettem, - nem idő előtt,-a kódot már nem kell kérnem:D.
  • Megközelítés:

    Alexa a Fehérvári úton rendel, az 1-es villamos végállomásától nem messze, jár arra még több busz és villamos is.
    Parkolni is lehet, most a közeli útépítés miatt talán nehezebben, de az út mindkét oldalán láttam helyeket.
  • Helyszín:

    Egy panelépület sokadik emeletén egy szép, tiszta lakás, erre a tevékenységre kialakítva. A szobában van masszázspad és ágy is, többnyire mindkettőt szoktuk használni, az ágyat a végkielégítéshez:D.
    Az ágy tavalyi szerzeménye Babának, azóta már többször fetrengtem rajta:D, állandó, visszajáró vendége vagyok.
    A szoba illatos, tiszta, gyertyákkal és kellemes zenével vár, a padon szépen hajtogatott törölköző vár, a végén ismét kapsz egy új, illatos száraz darabot.
    Az előszobától a masszázshelyiségig nagy rend és tisztaság.
    A fürdőben zuhanykabin van, tiszta, és nem kell a benne lévő mosógéppel társalogni, mert Baba függöny mögül csicsereg, szeret beszélgetni.
    A zeneszolgáltató szerkezet egy kis akkumulátoros rettenet:D, éppen kipróbálás alatt volt, mennyit bír az aksi, erről majd később:D. A CD lejátszó már a múlté.
  • Lány külseje:

    Egyrészes valamikben szokott fogadni, az utolsó, kék, áttetsző is csinos volt, ahogy előttem megy, félig látható, mit is fogok majd simogatni és markolászni. Legközelebb a kétrészes fehérneműben és piros magassarkúban fogom kérni, hogy várjon, mint legelőször, akkor nagyon lehidaltam:D, azóta még nem várt magassarkúban...
    (Tessék kipróbálni, milyen látvány:D.)
    Nem hagy nyomot rajta az idő, mióta én ismerem, 3 éve, nem változott. Magas lány, nagyon jó alakkal,arányos test, popsi, helyes, formás, nem nagy cicik, nekem tenyérbeillőek:D, nem utolsósorban az arca és mosolya, amit én szeretek. Rendszeresen edz, ez látszik is, feszes, kellemes érintése van, minden porcikája finom:D.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, a "menetrend" most annyiban változott, hogy önző módon nem én masszíroztam meg először, mert fájt egy kicsit a hátam és derekam.
    Krémmel masszírozott, többféle anyagot felkínált. A masszázspadon vett kezelésbe, lábszáraktól kezdve, alaposan felfelé haladva, a fenekemet jól átgyúrta, amit szeretek, ezután jött a derék és hát, ott időzött a legtöbbet, kigyúrta a kis meghúzódást. A háton hosszába, kétoldalt, és keresztbe is variálta fogásokat.
    Mikor a fejemhez ért, a csuklyás izmok masszírozásához, át tudtam ölelni a fenekét, combjait, kezdtem várni, mikor zavar le az ágyra:D. A fürdés után meztelenül szokott várni, ezt nem említettem, természetes már.
    Csúszka is van a repertoárjába, de ezt ritkán szoktam kérni. Most se volt, nála valahogy nem hiányzik.
    Sokat tudok vele beszélgetni, tudja, emlékszik, hol hagytuk abba, úgymond.
  • Levezetés:

    A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak. Nem kapkodja el, először a zacsit kezdi cirógatni, a két keze közé kent olajjal, a cerkát a hasamhoz dörgöli, hosszanti mozdulatokkal, utána kézbe veszi, fel-le a fejénél egy kis húzogatás, később marokra fogja, de esze ágába sincs rögtön kiverni a már nagyon érdeklődő cerkát:D.
    A zacsihoz vissza-visszatérve, a mellkasomat simogatva folytatja, franciát most nem kaptam, de nem is kértem, az ő keze nekem nagyon megfelel. hangulatfüggő a franciska, ha kérem, kapok. Közben ahol érem, simogatom, markolászom, ahogy illik:D. Jó állapotban tart, sokáig:D. Később mellém ül, törökülésben, elfáradt a gyönyörű, hosszú teste, és úgy kényeztet tovább, a tükörben is lehet nézni, ott is néha összeakad a tekintetünk.
    Na, ekkor elkezdett beleszólni, angolul ez wifis, akkumulátoros kis szerkentyű, hogy ő most áramot kér Mondom, mit beszél ez itt, ne törődj vele, most más dolgunk van. A zene még szép tisztán szólt tovább, mondtam Babának, hogy menj oda, tedd töltőre, nem, most más dolgunk van. A harmadik "felszólításra" odament, én addig húztam párat, ne essünk ki a lendületből:D, visszafelé léptében kérdezi Baba, gyúrsz?
    -Ja:D.
    Na, nem sokat, pár másodpercig nézte, aztán elvette, még vagy 10 percig "gyötört":D, kellemes ritmusváltogatással, amíg ki nem táraztam a hasamra, kezére. Utána akartam valamit mondani, de nem ment rögtön, ő csak simogatott és mosolygott. Mikor már tudtam beszélni, elkezdett törölgetni, nedves törlőkendővel, de inkább kiszaladtam lemosni magam.
    Mire visszatértem, már a masszázspadon várt, hogy kapjon egy kis amatőr masszázst. Főleg a hátát kérte, de mindent megmasszíroztam, a popsijára vissza-vissza tértem:D, kielégülve is jó érzés masszírozni, cirógatni, ezt a szép nőt. Fürdés, öltözés, még maradhattam volna, csak beszélgetni, úgy éreztem, de dolgom volt. A TP. ismeretlen fogalom, a vendégek között kényelmesen hagy időt magának. Volt már, hogy még egy órát beszélgettünk, utána, nem volt vendége rögtön.
    Fürdőből visszajövet az ágy végére tettem az ajándékot, mondom, itt bent adok egy-két puszit, mielőtt kimegyünk. Ő még pucér volt, így hogy-hogy nem a puszik a cicikre sikerültek, ezt kis mosolygással fogadta:D.
    Az ajtóban lehajolt hozzám, "rendes" puszi, és a lift, amivel földre szálltam...
  • Elszámolás:

    Már tavaly óta egy-két hajszállal a Marinás alatt, amivel egy ideje megtoldom, -megérdemli:D, kérhetne annyit is.
  • Összkép:

    Babácska egy stabil hirdető, jó masszőz, jó "barátnő" évek óta, hozzá mindig szívesen visszatérek. Baráti, összeszokott lett az idők folyamán a kapcsolatunk. Az Istennő minősítést nem ezért az egy randiért adom, hanem a jó pár -egyik sem egyforma,- "együttlétért", mindről nem írtam, -én se szeretem, ha valaki egymásután ugyanarról a lányról szórja ki a besziket
Happy Massage