• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drágááááám. :)))))

    Sejtettem persze, hogy jól érezted Magad, de jó ezt vissza is olvasni :)
    Annyira szuper jófej voltál, hogy az elmondhatatlanul jól esett, vicces, de mégis komolyan eltudtunk mindenről beszélgetni. :) Mindketten jó beszélőkével rendelkezünk, ami szerintem pozitívum, mert mint mondtam gyülölöm a steril randevúkat.

    Nagyon megkedveltek, és ez nem akarom, hogy ilyen reklámfogásnak éld meg, de őszintén remélem még találkozunk!

    Egy iszonyatosan szerethető, kedvelhető pasi vagy..akiről nagyon jó emlékeim maradtak!

    Na de mielőt beszámoló írásba kezdenék itt, köszönöm a beszámolót !

    Remélem mihamrabb jön valami pótlás, és addigra kitalálok valami újdonságot :))))

    Millió csók,

    Gréti

  • Egyeztetés:

    Priviben kezdtük el a szervezést, majd telefon és VTR, szóval mindent bevetettünk. Minden gördülékenyen ment. Hál Istennek összejött a randi!:-)
  • Megközelítés:

    Egy forgalmas úttól nem messze van egy kis utcácskában a helyszín. Villamos a közelben, olyan 1 perc séta nem több! Autóval voltam, a parkolás egyszerű, de fizetős, abból viszont az olcsóbbik fajta. ezen ne spórolj mert csodát fogsz kapni!:-)
  • Helyszín:

    Új építésű házban egy modern lakás! A bejutás Gréti segítségével egyszerű.

    A fürdő szép, tiszta, minden patent! Fel van szerelve mindennel ami szem szájnak ingere! Tusfürdő, szájvíz miegymás...stb! A helyszín tökéletesen megfelel a cselekmény számára!:-)
  • Lány külseje:

    Kedves MT! A külsőbe aztán tényleg semmilyen téren nem lehet belekötni! A hölgy nagyon csinos! Már a képek is megfogtak, de a valóság az még jobb!:-)
    Hosszú, sötét hajú, nagyon helyes teremtés. Alacsony de nagyon szép, formás teste van, úgy minden a lehető legjobb méretben, nagyon arányosan. Az ikrek simogatni-valóak, gyönyörűek, konzisztenciájuk tökéletes. Popók kemények, szépek, formásak! A kehely pedig csodálatos, ínycsiklandozó, hívogató csiklóval. Nekem minden bejött!:-)
  • Action:

    Bejutásom után egyből éreztem, hogy jó helyen járok. Egy pinky női együttesben fogadott, amely kiemelte szép alakját és a minden igényt kielégítő ciciket. Puszi után kiadós beszélgetésbe kezdtünk. Az a dumálós fajta vagyok, szeretek megismerkedni a leányzókkal, de az óra mint tárgyi eszköz nem szokta engedni ebbéli tevékenységemet! Érdekes, hogy Ő kezdeményezte a párbeszédet, én pedig felettébb szeretem ezt! Többször is kiemelte, hogy most ne az idővel foglalkozzak mert igazából most Ő is egy kicsit lelkizős hangulatban van! Tök jó volt, egy csomó dolgot megtudtunk egymásról, amit nem szeretnék részletezni, de azt mindenképp elmondom, hogy egyre jobban kívántam, szinte azonnal ölelkezni szerettem volna már vele, de zuhanyzás előtt???!

    Persze eljött ez is! Friss, ropogós törcsimmel a hónom alatt bevonultam felkészíteni magam higiéniai szempontból az akcióra! Belépve kedves, barátnős csókhegyek következtek, mindeközben kezeim mindenfelé elkalandoztak.Hihetetlen hatással volt libidómra gyönyörű tájainak felfedezése! Nem tudtam betelni kényeztetésével! Lassan az ágyra kerültünk és szinte szívott magához a Kelyhe! Elkezdtem eme nemes szervét a magam módján kényeztetni amelyet nagyon hálásan vett! Varázslatosan reagált ebbéli tevékenységemre, ami még jobban tűzbe hozott! Érzéki hanghatások közepette bennem is gyűlt az erő és a vágy! Ő vette át az irányítást és jó néhány gréti fogást alkalmazva röpített a Mennyország felé! Csodálatos NF, kézimunka, cici szex és a végén a szájában ért el a VÉG! :-)

    Ismét dumcsi, hosszan, jó témákról! Nagyon baró volt! Aztán letusoltam a "bohóc" fejét és újra melegítés révén ismét csiklójátékba kezdtem, amihez már értékes tanácsokat is követeltem, valamint gyakorlati bemutatót is kértem! Tűzbe hozott a helyzet és kértem, hogy keményítsen fel, amit egy szép NF-el kezdett! Átfordult 69-be és már kértem is a gumit!! Volt egy kis "gyí te paci" ami valami fenomenális volt. Az a látvány ahogyan a gyönyörű Gréti mozgott rajtam, a fantasztikus cicik meg-meg mozdultak, a szextől még szebb, kipirult arcocskája, szinte leírhatatlan volt!!!

    Átváltottunk doggyba! Az erotikától vonagló háta, formás popója olyan hatással volt rám, hogy valami hihetetlen kemény lettem és Ő pedig csak kedvesen nyögött..., és nyögött...! ÁÁÁÁÁ nagyon zsír volt az egész! Átfordultunk misszibe, majd kicsit oldalról is beloptam a lompost, had melegedjen! Nagyon jól éreztem magam benne, fickándoztam mint hal a szatyorban!!

    Gumi le és már ismét a csodálatos "gréti henger" hatására ciciéről mosolyogtak vissza ivadékaim, természetesen nagy meg és kielégülésemre! Időt kértem visszajönni az éterből!

    Ezt tusolás követte, puszilkodás, duma és az elszámolás!
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt rózsaszálakat utólag tettem le, amelyek száma a pesti átlag most már. Egy percig nem volt kérdés, hogy számomra megérte ez a légyott! Gyakorlatilag a popón kívül minden benne van az ellenértékben!!!
  • Összkép:

    Nagyon aranyos, gyönyörű leány aki érezhetően szereti a szexet. Velem nagyon odaadó, nagyon figyelmes volt mindenben. Mesterien játszik az eszközeivel! Mindene a helyén a testén kívül az esze is! A testiség mellett komoly szellemi táplálékot is biztosított kissé bárdolatlan elmémnek! Szóval, egyszerűen fenomenális volt! Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen passzban találja ahogy én kaptam meg!!!!:-D
Happy Massage