• Kirukii

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kirukii reagálása

    Köszönöm szépen. Várlak vissza szeretettel. Csók Kirukii

  • Egyeztetés:

    Pár nappal korábban már hívtam kétszer ,hogy időpontot foglaljak le ,de akkor még csak a kolléganőivel sikerült beszélnem ,akik készségesen tájékoztattak .A találka napján viszont már ő vette fel és fél óra múlva már ott is lehettem .
  • Megközelítés:

    A lakás a Nyugatitól jó negyedórányi sétára van ,egy régi bérház legfelső szintjén.Mivel gyalog mentem így a parkolás a számomra nem volt érdekes .
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van ,a célnak tökéletesen megfelel .A fürdőszoba jól felszerelt és tiszta ,az akciószoba szépen berendezett ,kevés bútorral és kényelmes franciaággyal .
  • Lány külseje:

    A fotók tökéletesen tükrözik Kirukii alkatát és szépségét .Számomra csupán az volt kicsit zavaró ,hogy a haja az együttlétünk alatt végig fel volt hátul kötve .Bájos pofi ,hibátlannak mondható alkat ,szép bőr és feszes domborulatok .A kedvenc testrészem egyértelműen a cicijei voltak .A mikor ajtót nyitott egy bézs és sötét színű egyrészes - szoknyás ruhában fogadott feszesen meredő keblekkel .A zuhanyzás után szobába érve ,már épp arról fantáziáltam milyen jó is lesz kicsomagolni ebből a ruciból ,levenni a melltartóját és a bugyikáját ,de épp csak a lepakoláshoz és oldalra fordultam , de mire visszanéztem rá ,addigra már levette az a szoknyás ruhácskát és ott állt előttem anyaszült meztelen ,ugyanúgy feszesen meredő csodás cicikkel ! :)
  • Action:

    Miután először kísért a szobába ,megbeszéltük ,hogy egy órát szeretnék vele tölteni ,és ő elmondta ,hogy mi is fér bele ennyi időbe .Felvilágosított ,hogy az első alkalommal minden vendégével csupán egy aktust vállal ( ? ) ,de ezen kívül hasznosan fogjuk az időt eltölteni .Kedves volt ,bár kissé visszafogott .
    Az ágyon elhelyezkedve először egy lazító masszázsba kezdett .Érezhető volt ,hogy nem profi masszőr ,és csak a hátamra és a derekamra összpontosított ,de egyébként kellemes volt .Közben beszélgettünk .Idővel kértem ,hogy cseréljünk ,most én szeretném kényeztetni ,igaz nem masszázzsal ,így a hátára fektettem és elkezdtem tüzetesen is felfedezni a zsenge testét . :) Nem győztem simogatni és csókolgatni a cicijeit ,annyira csodásak .NNa de lejjebb is volt felfedezni való ,így megindultam abba az irányba .A fonom punciját is alaposan megízlelhettem ,és még ujjazni is engedte magát .Miután a kis lábujjáig végigpuszilgattam ,kértem ,hogy ő is kényeztessen orálisan .Ügyesen csinálta ,de egyébként semmi extra .69-be fordultunk és úgy kényeztettük egymást .Nyalogattam ,ujjaztam ,igaz a popsiját nem engedte .Védőfelszerelést kértem ,és misszionáriusban folytattuk .Közben puszilgattam ahol értem ,és ahol furcsállotta ( :D ) .Aktus közben a fejét oldalra fordította de én gyengéden felém fordítottam és megcsókoltam .Megállapítható ,hogy nem szívesen csókol ,de engedelmesen csinálja . stb...stb ...
    Miután elélveztem ,és megtisztálkodtunk ,kérte ,hogy most én masszírozzam meg ,amit természetesen szívesen meg is tettem .Én alaposan kezelésbe vettem a lábait is ,és ahol csak értem .Közben elkezdtünk komolyabb témákról beszélgetni ,és ki is kértem a véleményét egy kérdésben ,amit szívesen meg is tett .Úgy éreztem ,igazán ekkor oldódott fel velem .Remélem legközelebb már eleve oldottabb lesz .Sajnos a közös fürdés nem csak az elejéén de a randink végén se jött össze ,amit nagyon sajnáltam . :( Búcsúzóul azért kapott tőlem egy kis édességet ,mivel ilyen cuki ,és mert nem csak szexelt velem ,hanem érdeklődő beszédpartnernek is bizonyult . :)
  • Elszámolás:

    előre kérte ,és ugyan figyelte az órát de ki is töltöttük a megbeszélt időt .A fővárosi átlagnak megfelelő .
  • Összkép:

    Kellemesen sikerült eltöltenem vele azt az egy órát . Lehet ,hogy még a fiatalsága miatt van az ,hogy nem tud eléggé ellazulni ,de remélem ha visszamegyek hozzá már oldottabb lesz ,és meg is valósítjuk a már előre megbeszélt vágyamat ! :)
    Szerintem nem fog csalódást okozni senkinek ,aki szépen bánik vele .
Happy Massage