• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia.Köszönöm szépen az újjabb beszikét..Nagyon örülök neki mert már egy jó ideje nem kaptam..Én is nagyon jól éreztem magamat veled.Igen én egy kicsit csacsogos vagyok,pont ahogy írtad.De szerintem ez fontos a jó kapcsolat kialakításához.Szeretem megismerni egy picit a partneremet.De akkor majd legközelebb picit visszaveszünk a csacsogásból..

 • Egyeztetés:

  Hétvégén indítottam egy VTR-s egyeztetést, melyre vasárnap este reagált, és megbeszéltük, hogy a keddi randink végső egyeztetését még hétfő délelőtt megejtjük. Így is volt, én kerestem késő délelőtt, és megbeszéltük a részleteket, címet is kaptam, és legközelebb már a randink időpontjában a kapuból hívtam.
 • Megközelítés:

  A címet jól jelöli a térkép, Árpád hídtól gyalog 3 perc jó tempóban, kényelmesen 5. Mivel nagy tömegközlekedési csomópontnál van, így a BKV elsőrangú, autóval viszont művészet parkolót találni, még a szomszéd utcában fizetőst is alig, érdemes hamarabb jönni és ezt bekalkulálni.
 • Helyszín:

  A ház egy régi gangos bérház annak minden hátrányával. A lakás pont az ellentéte, nagyon szuperül felújított, otthonos kis szoba-konyha lakás. Belépve előtér+étkező+konyha fogad, innen ajtó vezet az egyetlen szobába. Jól berendezett, hatalmas franciaágy, kisasztal, komód, beépített szekrény az ajtaján a "mozizó üveggel". A szoba hátsó részéből nyílik a fürdő. Felújított ez is, modern zuhanykabin, mosdó, jópár tusfürdő, szájvíz, higiénia is elsőrangú.
 • Lány külseje:

  A hölgyről jópár fotó látható, az arckitakarástól pedig nem kell félni;) Ilyen gyönyörű zöld szemekkel ritkán találkozok, mint az övéi. Nyaka csábító, cickók kicsit puhák, de a bimbók nagyon merevíthetőek, poci semmi, punci istenien nyalható és nedvesedő, popó kicsi és feszes, fenoomenális látványt nyújt hátulról élvezkedőknek. Lábai hosszúak és formásak, én is megsimogattam, néha előjön belőlem a "lábfetisiszta" kicsit :) És állandóan csacsog, a szó legjobb értelmében, nagyon jót beszélgettünk - is :)
 • Action:

  A kapuban megcsörgettem, hogy itt vagyok, elémszaladt és beengedett. Kicsit fázós nap volt, esőszitálással, gyorsan meg is melengettem a kezét. Cipőlevétel után leültünk az ágyra, és máris az autóvásárlásról beszélgettünk, úgy in medias rex, de én lassan felálltam, és le is vetkőztem, hogy azért a jövetelem célja felé is tereljem ügyünket :) Kaptam egy finom, illatos, tiszta törölközőt és már csobogott is a zuhany kinn, velem együtt. Siettem vissza, és egyszál masnis bugyingóban fogadott, felülsemmi variációval, amitől kicsit elakadt a szavam, de a törcsimnak még gyorsan kerestem helyet, mielőtt melléhuppantam :) Egyből csókkal kezdtünk, közben kezeim cirógatni indultak (nyakat, hajat, homlokot, arcot, ciciket, hátat, pocit, combbelsőt, puncikát), nyelvem pedig a nyakát és cicijeit vette célba. A hatás hamarosan kőkemény bimbók és sóhajok formájában meg is jött. Hanyattfeküdt, lábai közé vetettem magam, és már csókoltam is ott, ahol eddig csak a kezeim jártak. A bugyin keresztül simán éreztem gerjedelmét, de hamarosan egy mozdulattal kibontottuk oldalt a masnikat, és .... mennyország! Csodás punci tárult elém, muszáj is voltam kényeztetni. A halk sóhajok erősödtek, ujjacskám is bevetésre került, de szerintem az áhított cél nem jött el Nála. Felült, és próbált Ő is nekem kedveskedni, de annyira szerettem volna szeretni, hogy törökülésben ölbe kaptam, és újra csókolni kezdtem felről le.. és újra... kértem vv-t, és most már benne, folytattam ugyanezt. Mikor elfáradtunk ebben a pózban, akkor fordultunk kutyusba, a kedvencébe... a szuperformás popsit picit harapdálva, a puncit aláfekve nyalva kényeztettem, miközben hátulról tettem magamévá. Persze kezem sem lankadt, csiklóját izgattam, melleit simogattam állandóan... így lett végünk végül, zihálva mentem el. Hagyott lenyugodni, majd letisztogattam magam, és elheveredtünk beszélgetni.. ... ami annyira jól sikerült, hogy kerek 5 perc maradt az órából, mikor megbeszéltük, hogy ez az idő kevés lenne mindkettőnknek, így inkább megegyeztünk a következő szeánszunk tartalmáról :) Gyors tusi, kicsit beszélgettünk még, majd csók után a távozás fájó mezejére léptem...
 • Elszámolás:

  Megmondom férfiasan, hogy túlbeszéltük az elején, a végén jutott eszembe, hogy ez még elmaradt. Ő egyszer sem jelezte, teljesen diszkréten kitettem a kisasztalra, mikor nem figyelt. Átlagos rózsaszálat hagytam ott, egy átlag feletti élményért!
 • Összkép:

  Ő egy élmény, és ritka, mikor egy randi után azt tervezem, tervezzük, hogy mit fogunk csinálni a következőn, és a következőn.... Na, Ő ilyen Hölgy! Kéretik vigyázni reá!
Happy Massage