• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon keztünk el levelezni, maid telefonon egyeztetük a randi idejét. Megadta a címet és násnapra már nála voltam. A randi elött felhivtam telefonon könnyü elérni
  • Megközelítés:

    XIII. Kerületi panel az odajutás nem okoz problémát.Mindennel jól megközelithetõ a parkolás jó a környéken
  • Helyszín:

    A lakásba az elõszobába mécsesek égnek aminek néhol erõs illata van. A baszoba kicsi de hangulatos van benne ami kell a franciaágy a lényeg ;) Fürdõ higiénikus több tusfürdõ, szájvíz, tiszta törülközõ panasz nincs ok sincs rá.
  • Lány külseje:

    Alice a képeknek megfelel formás popsi kis cicik szép fever bar egyszerüen imádni való. Egyberészes kis ruciba fogadot ami nagyon bejött igen sexuális volt. Arca szinpatikus nagyon tetszet nekem e miat nem Kelly izgulni.
  • Action:

    A lakába érve csòkal fogadot, majd bekisért a baszobába, ahol kicsit beszélgetünk ami smárolásba fulat. Majd az ölembe ült és izgatóan mozgot rajtam csókolt felfedeztük egymás testét és vetköztetni kezdet. Ezt követõen elkisért a fürdõbe ahol folytatodot a csòkolozás egymás izgatása, majd hozot magának is egy törülközöt, hogy együt zuhanyozunk. Mikor visszajött elkeztük egymás mozsdatását megmosta a mellkasom a karom a farkam amit lassan izgatott kezével. Èn is megmostam melleit popsiát a punciát amit kicsit újaztam is ami jòl eset. Ha nem a kezemel akor a farkammal izgatam a szük puncit nagyon felizgatott már a fürdésnél.

    Ezután megtörülkõztünk és vissza mentünk a baszobába. Rögtön egymásnak estünk szenvedélyesen csókoltuk egymás huzot magába végig simogata testem a szájávam, amig a szerszámhoz nem ért és egy jó technikáju franciába kezdet jól lemélytorkozta idõnként amitöl majdnem elélveztem. Fordultunk én is kényeztetem a finom punciát. Hamar be is nedvesedet hullámzott a teste szinte remeget ez elégé felizgatott ezért VV huztunk, amit a szájával helyezet fel közbe még szopta kicsit a farkam. Szembõl hatoltam a forró, szük, nedves puncijába. Lassan majd egyra gyorsabban keztünk szeretkezni a hanghatások tovább növelték az élvezetet. A gyors szeretkezésbe keztem fáradni ezért fordultunk egyet és Alice kezdet rajtam lovagolni, majd gugolva mozgot le- fel a farkamon ez a lány tele van sexualitással. Kutyusba is dugtunk egy jot össze zárt lábakkal. A popsija és szük puncija megtete hatását a VV-t Alice eltávolitotta, majd egy gyors franciába kezdet amit nem birtam sokáig elélveztem szájába. Neg ekor is szopta tovább farkam jól kicsavart, majd az utodokat eltüntete pociába.

    Ezután elmentünk közösen tusolni, ami ugyan ugy zajlott mint az elsõ. Megmostuk egymás testét Alice a farkam én a punciát, majd vissza a baszobába, ahol egymáson pihentünk. Kicsit beszéltünk simogatam testét csókoloztunk, majd lassan öltöztem és kikisért ahol még egy bùcsu csókot kaptam aztán mentem.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, amit az idõm végén adtam. Elöször voltam nála jól esett a bizalom.
  • Összkép:

    Alice egy sex terén hiperszenzitiv :) élvezi az együtlétett és nagyon jó vele a sex. Biztos visszamegyek még hozzá.
Happy Massage