• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta terveztem meglátogatni Lilit, elsősorban az igéző szemei, másfelől a többi beszámoló miatt is, nagyon kíváncsi voltam. Telefonon hívtam, azonnal felvette és megbeszéltük a részleteket. 24 órával a randi előtt megerősítettem.
  • Megközelítés:

    BKV-val a belvárosból nagyon egyszerű, az új építésű lakópark előtt tesz le a busz, metró kb. 5 perc séta. Parkolóhely is van bőven a környéken, mind fizetős.
  • Helyszín:

    Teljesen megfelelő, új építésű kis lakás egy nagyon szép fürdőszobával. Alap berendezés, fürdőben többféle tusfürdő és szájvíz. A szoba kellemes, nyugodt.
  • Lány külseje:

    A legelső, ami megfogott Liliben azok a gyönyörű szemei. Az arca nagyon kedves, ugyanakkor van a szemeiben egy kis huncut csillogás. Az egyik képen látható egy részes fekete ruciban fogadott, ami kiemelte a szép kerek fenekét, a gömbölyű kebleit is látni engedte. A képek jól visszaadják a külselyét, nincs meglepetés.
  • Erotikus masszázs:

    Bevezetett a szobába, gyorsan megbeszéltük a programot, irány fürdeni. Fürdés után hason feküdve ledőltem a tatamira, Lili pedig a két lábam közé térdelt és úgy kezdett masszírozni. Boka, láb, derék, hát, szépen végig nyomkodott mindenütt, ahol pedig kértem, ott kicsit elidőzött. Ami a legkülönlegesebb volt ennél a résznél, hogy végig, megállás nélkül csacsogott. Nagyon sokat mesélt magáról, masszírozás közben nagyon jól megnevettetett. Ez nekem egy hatalmas pluszt adott az egész élményhez.
    A masszázs szakszerű, tényleg tanulta is és remekül ért hozzá. Pici kis keze van, nagyon kellemes az érintése.
  • Levezetés:

    Masszírozás után megkaptam a felhatalmazást a megfordulásra, elkezdte szép lassan lehámozni magáról a fekete rucit. Lassan bukkantak elő a csodás, szép kerek mellei (tényleg eredeti, ellenőrizve), majd lassan a csípőjére engedte, végül teljesen lekerült. Hanyatt feküdtem, rátértünk a kedvencemre, a csúszka masszázsra. Lili saját bevallása szerint ebben nem jó annyira, de nem kell elhinni:))Ahogy beolajozta magát, elég volt csak egyszer az olajos melleivel végig csúsznia fentről lefelé rajtam és azonnal megkeményedtem. Nagyon ügyesen ráérzett, mit szeretek, a melleivel kényeztette a velem egykorút. A testem szinte minden porcikáján végig csúszott, közben a fenekét markolásztam, így érve el maximális élvezetet.
    Egyszer csak kezébe vett még egy nagy adag olajat, mellém térdelt, a megfelelő helyre megkaptam a kenést és indult a másik személyes kedvencem, a lingam masszázs. Erről nem tudok részletesen nyilatkozni, eddigre teljesen elvesztettem az eszemet, a pici kis kezeivel nagyon ügyesen játszott rajtam, egészen a végkifejletig. Hagyott szépen lenyugodni, segített letisztogatni, kérésemnek megfelelően elkísért lefürdeni is.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek szerint, a végén polcra letéve. Korrekt, pesti átlagnak megfelelő, azonban egy átlagon felüli élmény.
  • Összkép:

    Biztosan vissza fogok menni még, amellett, hogy remekül masszíroz, nagyon aranyos. Nagyon élveztem, hogy közben meg is nevettetett:)Mindezt úgy, hogy szegény meg is volt fázva kicsit.
Happy Massage