• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Szia kedves Köszönöm a beszámolot ,bár nem mindenel értek egyet amit leírtál és remélem nem haragszol de erre szeretnék reagálni.27beszamolom van rajtad kívül senkinek nem volt a külsömmel problémája.A képeim amatőr képek ezért se akartam profit,hogy mindenki olyanak lásson amilyen vagyok valójába én nem titkolozok ilyen vagyok mindenkinek más az ízlése de ez így jó.Ha nem vagyok az ideálod nem értem miért látogatál meg,hisz más is van aki ennyi mindent vállal.Olvastam a másik kedves hirdetőről irt beszámolod és láttam ő se vállalta a popsit ez nem az én hibám sajnos 20cm felett nem bírom de én ezt nem is tagadtam sose.:) Köszönöm amúgy én jól éreztem magam veled -es várlak vissza szeretettel máskor is.Ne haragudj de szeretem ki írni magamból amit nem tartok igazságosnak vagy bántó számomra.Csók neked !!!

  • Egyeztetés:

    Rubi ügyes nő ezért elfoglalt is. Szerencsémre Vasárnap és a szavazás együttállása miatt sikerült még az napra időpontot kapnom nála telefonos egyettetés után.
  • Megközelítés:

    Megmondta a címet előre telefonba, ahova könnyű volt telefonos térképpel odatalálni. A cím pontos volt, a házszám egyértelmű.
  • Helyszín:

    A hely egy nagy lakóház emelete. Bejutás kapucsengővel, Rubi nyitott ajtót képein is látható egyik ruhában. Nem panel, kulturált, otthonos lakás, elmondása szerint csak Ő van ott. Fürdési lehetőség tökéletes, törcsi, több tusfürdő, szájvíz, pohárka rendben minden a helyén.
  • Lány külseje:

    Rubi képei a valóságot tükrözik telt, nőies nő, van mit rajta markolni. Talán pár kilóval több mint képein. Őszinte leszek, Rubi külsőre nem az esetem, inkább bőséges repertoárja és pozitív beszámolói miatt látogattam meg. Ezért viszont nem pontozom le.
  • Action:

    Érkezésemkor Rubi nyitott ajtót, falatnyi egyrészes ruhában. Bemutatkoztunk, cipő levetése után bekísért a tetthelyre. Ott megbeszéltük az anyagiakat, mert először voltam nála, és nem is emlékeztem pontosan. Én túl sokat mondtam amit Ő kuncogva alacsonyabbra korrigált. Leraktam majd a törcsivel elvonultam fürdőbe, amíg Rubi vizet készített be nekem és levetette ruháját. A víztől jeges számmal csókolóztunk és kézzel fedeztük fel egymás testét. Rövidesen elém ült és merevedő tagomat kezelésbe vette, majd ledőlt az ágyra, ekkor én adtam szájába a szerszámot. Ezek után hátra vágtam magam és hosszú isteni francia kényeztetést kaptam. Volt sokminden az étlapról, hosszú és finom popsinyalás, mélytorkos. A szerszámom bár nem sikerült teljesen eltűntetnie, de kitartóan próbálkozott nagyobb méretem ellenére. Sajnos ebből az okból a popsi is kimaradt. A kb 20 perc francia élvezkedésem után gumit kértem és hátulról támadtam. Tömtem rendesen a húsos szeméremajkú nedves puncit, amit Rubi is élvezett, vagy elhitette. A big bang után hagyott lenyugodni, letisztogattunk engem eldőltem és eztán már csak beszélgetés masszázs maradt, ezeket is kellőképp ügyesen csinálta.
  • Elszámolás:

    100 % korrekt. Bár nem volt mindenre lehetőségem amit szerettem volna azért megérte. Pesti átlag alatt.
  • Összkép:

    Rubi ügyes intelligens lány, nem sokan vállalnak annyi mindent mint Ő, és mellesleg laza jó hangulatban lehet vele kommunikálni. Lehet még visszamegyek.
Happy Massage