• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Mivel aznap szabin voltam ezért szerintem viszonylag szabadabb időben hívtam fel, így egyből fel is vette és megbeszéltük a találkát 1 órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val mentem, villamostól pár perc séta. A megadott cím pontos volt, és könnyedén megtalálható a panelház. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Panelház egy lakása. Kicsit labirintus érzetem volt annyi apróbb szoba volt, de egyébként teljesen rendben volt. Fürdő célnak megfelel, volt minden ami szükséges. A tetthely egy kis szoba fogassal, egy székkel és egy ággyal. Luxusérzet az nincs, de célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Ennyi beszámoló után nagyon újat nem tudok mondani. Képeknek megfelel, arckitakarástól nem kell tartani. Apró és törékenynek tűnik, de ez nem érződik az ágyban.
  • Action:

    Érkezéskor beinvitált, puszi, majd elvezetett a tetthelyig. Cuccok le, törcsi fel, és el fürdeni.Fürdés után ágy mellett állva egyből hozzám simult, és szépen fentről lefele haladva csókokkal eljutott a szerszámig. A csak a hegyétől a tövéig minden volt, bár a környékkel nem nagyon foglalkozott -de nem is igénylem, szóval lehet simán csak látta rajtam mi jó nekem-. Kis idő után hanyatt feküdtem és Alice lábaim között folytatta áldásos tevékenységét. Ebben a pózban jobban megjött a nyála is amit imádok. Itt már próbálkoztam kényszer franciával is, amit kitűnően abszolvált. Végül megkértem feküdjön ő a hátára, én pedig fölé térdeltem és úgy folytattuk a franciát amíg bírtam. Végül ő verte ki az arcára. Ezután nem ugrott el egyből tisztálkodni, játszott még tovább az aktuális játékszerével. Piros pont.

    Első menet után beszélgettünk kicsit. Értelmesnek tűnt, lehetett vele beszélgetni. Javasoltam egy második menetet, amit készségesen el is kezdett. Itt ismét az én háton figurát vettük fel, hiszen ez már az első körben is eszméletlen jó volt. Ismét tökéletesen abszolválta a mélytorkos, kényszeres franciát. Végül Alice fejét fogva és alulról az ütemet adva ért a vég a szájában. Ismét nem rohant el egyből, játszadozott még vele egy kicsit. Kis tisztálkodás után pedig mellém feküdt. Pedig szerintem már igencsak az óra végén jártunk, de mégse volt semmi siettetés. Végül elmentem egy gyors tusolásra, puszi és pá.
  • Elszámolás:

    Végén történt, addig szóba sem került. Annyi, amennyit a telefonban mondott. Extrát nem vettem igénybe, de szerintem minden amit vállal, az az alapban van. Érték arányban kiváló.
  • Összkép:

    Hát hatalmas vigyorral az arcomon és életem egyik legjobb franciás élményével távoztam. Mindenképpen tudom ajánlani. Azért kis hiányérzetem is van, amiért nem tudtam elengedni a franciáját, így kimaradt az aktus. De így legalább lesz majd mit bepótolni!
Happy Massage