• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mostanában megváltozott az életritmusom, emiatt a napközbeni randizás sajnálatos módon nem elérhető számomra. A beszűkült lehetőségeim miatt csak a "biztosan jó lesz" kategóriában válogatok. Az esti időzónában viszont a legkedvesebb kedvenceim, (mindössze 3) akiknél mindig 100%-os az elégedettségem nem elérhetők, emiatt új partnerek után kezdtem kutakodni. A kedvenc szalonomat hívtam és érdeklődtem kinek van szabad időpontja az esti zónában. Mivel Panni már korábban is felkeltette az érdeklődésemet és ő elérhető volt az általam kért időpontban le is fixáltuk a dolgot. Kért még egy sms-t délutánra, hogy biztos legyen az érkezésemben. Nekem nem jelent problémát az ilyesmi és időben küldtem is neki egy rövid üzenetet.
  • Megközelítés:

    Autóval, az esti közepes forgalomban, kényelmesen odaértem a helyszínre. Mivel már kismilliószor jártam itt, nem okozott gondot a dolog. Én mindig találok az épület közelében parkolót. Tömegközlekedés se problémás, HÉV, busz, villamos a választék a Kolosy tér elérésében, ahonnan 1 perc séta az épület.
  • Helyszín:

    Kent ház.....mindenki tudja már, aki a beszámolóimat olvassa....és valószínűleg az is, aki másokat olvas, de azért pár mondat mégis a helyről: Több szobás, a célnak kiválóan kialakított szalonról van szó. Minden a helyén, tisztaság rend mindenütt. A szobákban masszázságy van, valamint fotel és/vagy kanapé, szobainas, asztalka, hi-fi. Fürdőben több tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő és törölköző. Minden 10 pontos!
  • Lány külseje:

    Panni a képekhez képest picit erősebb csípőben, de a domborulatok egyszerűen csodaszépek. A popsi mértani pontosságú félgömbjei, körzővel megrajzolt ívei megbabonázták tekintetem, alig bírtam nem oda nézni. A cickók is formásak, nem nagyok, de alkatának megfelelő méretűek, szépek. A popsi és a combjai kőkemények, a cickók puhák, simogatók, dédelgetésre várók. Arca nagyon kedves, bájos, kislányos. Állandó mosolya, barátságos viselkedése egyből megnyerte magának a szimpátiám és ekkor még csak a köszönésig jutottunk....Egy fehér csipke-kombidresszben (vagy miben...:D) fogadott, mely kívánatos kontrasztot alkotott szép egyenletesen barna bőrével és harmonizált hófehér fogsorával. Nem tudom, hogy bőrének tónusát a szoláriumnak köszönheti vagy felmenőinek, de ez igazából nem is számít. Legalábbis nálam!
  • Erotikus masszázs:

    Belépéskor kézfogás, óvatos puszik, bemutatkozás és széles mosoly mindkettőnk részéről. Azt hiszem az első pillantásból felmértük a másikat és mindketten örültünk neki, amit tapasztaltunk. Sütiket átadva, majd cipőt levéve, bevezetett a piros szobába. Kis ismerkedős csevely után fürdés, majd vissza. Miközben törölközőm lekerült, ahogy az ő, időközben melltartó-bugyira változott kombidressze, felső része, megbeszéltük a programot. Előtte kértem ölelését, hogy érezhessem bőrét, illatát, mellének puhaságát, csókjának ízét. Igen, egyből kaptam csókot...nem tudom, hogy ez alap-e mindenkinél, mindenesetre nekem jutott belőle rögtön.
    Masszpadra felfeküdtem és kértem egy ellazító, simizős masszt, kivéve a talpaim, mert azok igényelték az erősebb törődést. Miközben vidáman beszélgetve, kezdtük egymást megismerni, Panni szépen végig vette a testrészeimet a megszokott koreográfia szerint: derék-hát-karok-váll, majd talp-vádli-combok. Miközben a karjaimat hátrafelé csavarva a vállamat masszírozta, finom kis melleit a tenyerembe tette: "-Ajándék"-mondta kuncogva, "-Köszönöm"-válaszoltam szintén kuncogva és finoman markolásztam, simogattam a kapott ajándékot. A combjaimhoz érve, már elhallgattunk és csendben élveztem kezei érintését, melyek egyre inkább közelítettek az ébredezőm felé, ezzel egy időben a véráramlásom iránya is változni kezdett. Rám hajolva, melleivel is hozzájárult az élvezetek fokozásához, két kezecskéje pedig finoman, nem kapkodva cirógatott a combbelsőmön és a csatolt területeken egyaránt. Puszikat éreztem tarkómon és fülemen, majd a suttogva elhangzott "megfordulhatsz" következett.
  • Levezetés:

    Forduláskor kérdezte is, hogyan, s mint szeretném a kényeztetést. "_Csak finoman, lágyan, bújósan" Válaszoltam és lőn....Panni a pad mellett állva kezdett simogatni, miközben felkönyökölve a melleit kóstolgattam, fenekét simogattam, markolásztam. Majd csókolózni kezdtünk, finoman, szenvedéllyel, átéléssel. Aztán felmászott a padra, rám feküdt, így folytattuk a nyelvelést és kezeink mindenfelé kutakodtak már. A bugyi még rajta volt és így dörzsölte össze az összeillő részeinket......tinédzser petting....jutott eszembe. Lejjebb is csúszott, hogy a cicik köszönni tudjanak a már meredezőnek, alant. Csúszkált rajta és mosolygott, megpuszilta és mosolygott, megnyalintotta és mosolygott, bevette és...nem, akkor már nem tudott. Olyan technikája van, hogy a lélegzetvételről is megfeledkeztem néha, annyira magas kéjhullámok csaptak át rajtam, ívbe hajtva testem egész hosszát. Őrületesen erős ingereket váltott ki a megmeredtemből a néha egészen mélyre is beengedett pozíciókban. Váltogatta a technikákat, a lassan bólogatós, a mélyre beengedős és a nyalogatós figurák is előkerültek, meg még ki tudja mik. Hamarosan felültem és a bugyija lehámozása közben súgtam fülébe, hogy viszonozni szeretném az előbbiekben ecsetelt kéjmámort. Mosolyogva hanyatt feküdt és széttárta combjait, melyek között finom, érzékeny puncit találtam. Nyelvemmel és ajkaimmal kedveskedtem neki, hosszan, változatosan. Érzésem szerint több csúcspont is volt, de lehet tévedek, bár Panni lelkesen bólogatva, széles mosollyal, igennel felelt erre vonatkozó kérdésemre utána. Panni élvezete után megint én következtem, ezúttal állva, ő pedig elém térdelve vette szájára a jelentkezőt alhasam tövében. Nemsokára felhúztam magamhoz, hogy csókolhassam, majd megfordítottam, hogy gyönyörű fenekét érezhessem a megmeredtemen is. Szorosan hozzá simulva a két félgömb kőzé szorítva vonaglottunk egymáson, imitálva a tiltott dolgot, miközben nyakát csókoltam és melleit markolásztam. A végjáték az általam kedvelt kanapéra ülve formációban zajlott, ahol kitartóan, szinte végig kéz nélkül, oralizált nekem. Minden cseppem a szájacskájában landolt, tudatom meg 3-4 emelettel feljebb. Óriási orgazmusom volt, csak a legnagyobb kedvenceim tudják ezt belőlem kihozni........uuuuuááááhhhhhhhh..........
  • Elszámolás:

    A megszokott méretű virágcsokor helyett, annak menövelt méretű bátyjával kedveskedtem, eme felejthetetlen élményért. Utólagosan, a kis tálcára a cukorkák mellé téve és visszautasítva a visszajáró pár szál virágot. Egy ilyen hihetetlenül élvezetes másfél óráért, ez igazán nem túlzó.
  • Összkép:

    Panni egy kis mosolygó, nagyon kedves, bájos és rendkívül odaadó lány. A magam részéről mihamarabb újra látogatom, mert rabjává tett első alkalomra. A képzeletbeli dobogómra hágott elsőre. Nem véletlenül. Talán, mert egyből egymásra hangolódtunk és neki is nagyon feküdt ez a barátnős kezelés....mert nekem nagyon is. Csak szuperlatívuszokban mérhető amit tőle kaptam.
Happy Massage