• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Kedves Isazikaw!

    Köszönöm a kedves szavakat, számomra is felejthetetlen marad a veled eltöltött idő ;)

    Csókjaim :)

  • Egyeztetés:

    Hétfőn meglattam a hirdetest de nem tudtam idot szakitani igy aztan kedden kerestem mar koran. nem volt meg bekapcsolva igy egy udavarias smsben kertem hogy csorgessen meg ha jo neki delben hivott megbeszeltuk a ketto orat es mar nala is voltam. nagyon rendben ment!
  • Megközelítés:

    Ismeros kornyek eleg sok rossz tapasztalatom van a telefonos kisasszonnyal itt, de Fanni kulon kiemeli hogy o kezeli a telefonjat es ez igy is van. parkolot kis szerencsevel a haz elott lehet talalni de ha ott nincs a kondorosin mindig van hely.
  • Helyszín:

    ezzel nincs gond, uj epitesi lakas rendes furdo kaddal nagy francia agy hangulatos zene szek lepakolni kello tusfurdovalasztek. minde van ami csak kell.
  • Lány külseje:

    Fanni szepseges szende lanyos kulsovel rendelkezik es hatalmas cicikkel. nehany izleses tetovalas disziti itt ott. aki szereti a teltebb holgyeket azoknak idealis. nekem nagyon bejott, foleg az a szelid felenkseg es tisztelet ami sugarzott belole de ugy hogy tisztaban van sajat ertekeivel
    nagyon bejott!!!
  • Action:

    telefonban beszeltunk rola hogy tudja mi az a melytorok, de azert ovatosan ne vaduljunk amivel teljesen rendben tudok lenni - neha :D :D
    mikor megjottem elmentem zuhanyozni es utana egy szal fekete selyem kontosben vart
    levettem es azonnal kezelesbe vettem hatalmas melleit kozben nagyon finom rendes nyelves csokcsata kezdodott.
    lekerult rolam a torulkozo es leult elem az agyra ahol mar szepen meredezett az ezredes. lassan erzekien szopni kezdett, es egy huncut mosolyt megeresztett ramnezett majd "bemutatta" melytorok tudasat. azt kell mondjam igeretes kezdes volt, de azert felkezzel fogta a tovenel igy biztositva azt hogy nem megy tul melyre. ez nyilvan nem az amire az ember vagyik ilyenkor, de ettol fuggetlenul igazan kellemes volt!!! kozben cicijet markolasztam es lattam, hogy nem banja ha kicsit hatarozottabban banik vele az ember! vegul azert sikerult jobban belelendulni a melytorokba de nem a kenyszerfrancias durvulas inkabb az erzeki kicsi oklendezesekkel tarkitott nagyon bonyalas fracia lett belole. elvezettel kentem szet hatalamas mellein es ugy lattam neki sincs ellenere mindez!

    ez talan 15 percig tartott amig onzo modon kenyeztetettem magam vele, majd gumit huztunk. kerdeztem hogyan szereti mondta hatulrol de en mindenkeppen szerettem volna missziben is belehatolni mert azok a mellek.... gondolom ertheto !
    igy is tortent eloszor lassan aztan egyre hevesebben dugtam markolaszva a melleket es neha a nyakanal fogva is tartottam
    lattam hogy egyre jobban belelendul ugyhogy kicsit visszavettem a tempobol ami nagyon pozitiv reakciokat valtott ki belole es egy lassabb utemes dugas kozben aranyosan elelvezett

    ezutan megfordultunk es uccu neki elindult a kutyus. par perc utan nem birtam mar tovabb (nagyon kellemes szuk puncija van) es elelveztem egy nagyot.

    megallapitottuk hogy jo volt a szeansz majd irany furcsizni
    kis beszelgetes meg szaradas kozben aztan irany a munka vissza :D
  • Elszámolás:

    elore kerte de ez ok hisz eloszor talalkoztunk. a megszokott ar Fannival igazan kivallo ar ertek aranyt kepvisel!
  • Összkép:

    kimondottan szimpatikus kedves a vendegre maximalisan odafigyelo szolgaltato! nem vallal tul sokat napi szinten igy mindenkinek meg tudja adni amit megerdemel! erossen ajanlott!
Happy Massage