• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, egyből felvette és pont jól jött ki a lépés; a munkát kicsit megszakítva, indultam is.
  • Megközelítés:

    Stadionok metrómegállótól rövid séta - nem vészes, de azért több, mint a telefonon elmondott "kettő perc". A ház könnyen megtalálható, igényes, kapu és kaputelefon jól működik, problémamentesen bejutottam.
  • Helyszín:

    Nagy lakás, érezhetően többen is dolgoznak/laknak itt. Apró zörejeken kívül nem volt kellemetlen élményem, a fürdő és a szoba tiszta, minden rendben van. Valószínűleg csak nekem volt pechem, hogy minden éppen akkor fogyott ki a szájvíz, de ez tényleg apróság. Kapunyitó trükkös, egy sima piros gomb egy ajtó mellett. Lehetne rajta egy felirat - ez ugyanis a csengő jelölése. :-) (elsőre meg se mertem nyomni)
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos lány. Sajnos nekem sem a fehérnemű, amiben fogadott nem jött be, sem a magassarkú cipő, amiben járni próbált, de szerencsére ezeken át tudok látni és amint ezek a zavaró adalékok lekerültek, nem lehetett okom panaszra. Ja és - szerencsére - nincs műkörme. (nekem nagy turn off) Láb egy nagyon picit érdes volt, de a punci tökéletesen ápolt és ez a lényeg.
  • Action:

    Azzal indított, hogy szimpatikusnak találom-e - ezt fordítva is megkérdeztem. :-) Nagyon örülök, hogy a kémia meglétét mindketten ennyire fontosnak találjuk és talán jobb is ezt rögtön az elején tisztázni.

    Ismerkedésünket egy kis simogatással és egy kellemes franciával kezdtük, majdnem hagytam is magam kivégezni, de nagyon húzós napom volt, nem voltam benne biztos, hogy ilyen rövid idő alatt alkalmas lennék-e második menetre, tehát befékeztem és én kezdtem el kényeztetni.

    Punci gyönyörű, ápolt, jó illatú...abszolút az esetem, nem tudtam betelni vele. Cintia nagyon belendült, a végén már majdnem letépte lábaival a füleimet, annyira szorította a fejemet. Imádom, ha egy lány reagál és így át tudja magát adni az érzésnek.

    Nem is bírtam tovább, azonnal benne akartam lenni; az óvszer felhelyezését követően (ezt rábíztam) az alaposan benedvesedett punciba könnyen behatoltam és alaposan megdolgoztam. A tempót és a pózokat sűrűn váltogattuk és úgy tűnt, Cintia és nagyon élvezi. Szeretem az apró termetű lányokban azt, hogy könnyen felkaphatóak és átforgathatóak, missziből lovaglásba és vissza. :-) A kisasszonyt alaposan és hosszan megdöngettem, a vég végül kutyusban következett be.

    Picit pihentünk (közben bújt, simogatott), majd sajnos a munkám közbeszólt és távoznom kellett.
  • Elszámolás:

    Utólag, korrekt, pesti átlag. Sajnos nem éltem az utolsó 10 percemmel, pedig még szívesen elheverésztem volna vele az ágyban, csak sajnos szólított a kötelesség.
  • Összkép:

    Csini lány, nagyon jó hozzáállással, ráadásul isteni az ágyban. Remélem azt a borzalmas cipőt legközelebb hanyagolja. :-) Picit lehetne diszkrétebb a hely - nekem bajom van azzal, ha az ajtó túl lépteket hallok -, de komolyabb kifogásom nem lehet. Bármikor ismételném.
Happy Massage